economii

economii | Autor: lucia17

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere ca nu e vorba de pera multi bani,unde ar fi mai nimerit sa-i pastrez la cec sau la care banca?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

unde gasesti dobanda mai buna si fara comisioane la retragere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Cardul ING este purtator de dobanda ca si depozitul bancar. Acum e vre-o 7,5% dobanda pe an, si ai acces la bani cand ai nevoie.

Pe de alta parte daca esti mana mai larga nu e bine sa ai acces usor la bani, si atunci faci depozit la banca cu dobanda cea mai buna. Oricum dobnazile sunt similare.

Si... apropo... chiar mai exista CEC-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Da, mai exista . S-au "rebranduit" si se numesc CEC Bank.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Si eu subscriu la ce zice cristiama. Si eu am card la ING unde am depuse sume destul de importante si in plus pot sa scot oricand bani... Dobanda merge in continuare. Numai stiam ca trebuie pusa o suma minima, parca 700 lei.

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia17 spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La cardul ING nu mai e nevoie de aia 7 milioane, ci dobanda se aplica pentru fiecare leu. Doar ca e destul de maricel comisionul de administrare (anual). Nu mi se pare o varianta buna pentru a economisi, dar este varianta ideala pentru a cheltui si a plati facturi

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Initial creeata de lucia17

Avand in vedere ca nu e vorba de pera multi bani,unde ar fi mai nimerit sa-i pastrez la cec sau la care banca?multumesc

la CEC Bank, pentru ca au un produs de economisire "privilegiu" cu o dobanda ceva mai mare decat la ING, fara comision de administrare si poti sa-ti retragi banii oricand fara sa strici dobanda. Incearca-l ca se merita.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

si la Banca Romaneasca am vazut un produs la un depozit pe 6 luni este dobanda 11%(pentru 6 luni).
E dubios oare?Mi s-a parut cam mult pentru ce e acum pe piata bancara.

Mergi la inceput