mini dvd in masina

mini dvd in masina | Autor: iulia_b

Link direct la acest mesaj

Plec in curand intr-o calatorie mai lunga cu masina cu 2 copii. As vrea sa iau un mini dvd ca sa le mai dau ocupatie. Unde l-as putea pune? Sunt sisteme de prindere pe scaunul din fata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Da, sunt, totul e sa le gasesti!
Si noi am cautat vreo doi ani , am gasit, dar nu ma intreba unde ca nu mai stiu; sotul s-a ocupat de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

iulia_b iti trebuie un DVD portabil....aceeasi problema o am si eu,doi copii care sigur se vor plictisi la un drum de 1200km...initial am vrut sa iau laptop-ul ,dar e prea voluminos si mai costisitor(grija lui o mai aveam)...noi o sa luam un dvd portabil mai micut ca inch,faza cu prinderea de scaun nu o stiu...sotul e cu detaliile astea ...oricum iti trimit un link unde te poti orienta ca pret ....sper sa mearga ;http://www.compari.ro/dvd-player-portabil-c3768/

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poti sa dai din lac in put cu DVD in masina....la o parte a copiilor se accentueaza "raul de masina"...banuiesc ca pe distante mici merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Guestus habar n-am de accentuarea raului de masina...ai mei copii nu au dat semne de asa ceva...cu fata am mers chiar destul de mult prin tara(trasee de sute de km)...cu juniorul am mers cel mult 200km ...sper sa nu am probleme,dar am inteles ca sunt ceva pastilute care se pot da ptr. raul de masina.... eu una sunt impotriva medicatiilor asa doar de dragul de a fi bine
Concediu placut

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Exista (chiar si in Metro) cu suport de prindere pe tetiera scaunului din fata.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, interesant; dar sonorul intra in dotare? Sau trebuie trecut printr-un sistem audio?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Are boxe proprii, nu e necesar sa folosesti altele ori sa-l treci pe siostemul audio al masinii. Oricum, noi am avut initial un mini dvd care arata ca un mini-laptop, insa nu era f. usor de folosit in masina negasindu-i niciodata locul potrivit - il asezam intre scaunele din fata - si am avut si ceva probleme cu firma - aviz amatorilor - nu cumparati mini-dvd Grunding, noi am schimbat 3 si pana la urma ne-au dat banii inapoi, aveau o problema din fabricatie si nu mai puteau fi reparate, ori reparatia costa probabil f. mult si nu merita efortul...acum avem unul cu sistem de prindere pe tetiera si vad ca e f. bun, Philips.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Da, interesant; dar sonorul intra in dotare? Sau trebuie trecut printr-un sistem audio?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Are boxe proprii sau casti. Pustiul meu il tine in poala.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Iar daca gasesti unul dublu e si mai si. Dublu adica cu 2 DVD-playere intr-unul si cu 2 monitoare desigur. Monitoarele stau perfect pe tetierele scaunelor din fatza, iar in cele 2 parti ale DVD playerului pui de la plecare 2 DVD-uri diferite, urmind ca dupa ce termina de vizionat unul, doar sa schimbi cablul pentru al doilea. Crede-ma, la drumuri lungi face minuni. Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput