Aspirante optimiste > 20 (318)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Oana. Sa sea DD sa nu fie nevoie la tine!

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ruxi,si eu sper sa nu ajung...cu toate ca nu stiu de ce, dar nu mi-e teama de HSG...oi fi eu mai inconstienta...
Eu mai am inainte de HSG de facut spermograma si test postcoital...deci mai am ceva pasi...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

hmmm.... test postcoital inca o procedura draguta
nu mi-a zis inca de ea... mi-a zis sa fac HSG ca sa incep inseminarile...
culmea este ca de cand am inceput cu toate testele astea organismul meu e varza frate... (ma doare si un san pe laterala de vre-o 2 luni... imi e si frica sa o intreb de doctorita ce ar putea fi, desi banuiesc ca am o super dereglare hormonala, neconfirmata de auto analizele mele din ziua 3)

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Off, hormonii astia...
Eu, desi am mai zis, iau Vitex din prima zi a cm-ului luna asta. E foarte laudat pt PMS(sindrom premenstrual). Si eu in ultimile luni ma plang de dureri fff mari de sani, ceea ce nu mai patisem inainte. Am inteles ca regleaza f bine organismul dpdv hormonal. Am citit despre el si pe site-uri straine si multe fete il lauda, care dupa ani de incercari, au reushit din a 2a luna de folosire a Vitexului.
Eu imi pun mari sperante in el...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

vitex fruit, corect? scuze de off , dar dc tot te-ai interesat se poate lua de oricand sau doar din prima zi? Chestia ciudata si totodata care imi da ganduri negre e ca ma doare acum mai tare adica z3-6, nu im Pms..

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Vitex fruit, da.
Pai eu asa am citit la fete, la naturiste ca din ziua 1. Dar nu cred ca are ceva si acum luat.
Eu o sa iau numai pana in z14 ca de atunci incep duphastonul si nu trebuie amestecate. Sper sa am succes cu el..vedem.

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Fetelor, eu am o intrebare (daca stie cineva sa-mi raspunda )

Daca in lunile urmatoare imi voi monitoriza ovulatia tot cu Oview si in zilele cu II o sa facem ceea ce trebuie si totusi nu iese nimic, ar trebui sa incep sa ma gandesc ca exista ceva probleme?
Stiu ca ideal ar fi sa merg la medic si sa aflu de-acolo ceea ce ma intereseaza, dar ma gandeam sa mai incercam o vreme (2-3 luni) sa vedem daca nu se intampla "de la sine"

PS: Asta in cazul in care luna asta nu s-a intamplat nimic

Jasmi

http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png

"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"

Mergi la inceput

Jasmi... cu monitorizarea ovulatiei, timpul dupa care se recomanda investogatii suplimentare este de 3 luni.
(ex: eu fac HSG dupa 3 monitorizari de ovulatie si contact sexual dirijat)

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

quote:
Originally posted by ruxandrab

Jasmi... cu monitorizarea ovulatiei, timpul dupa care se recomanda investogatii suplimentare este de 3 luni.
(ex: eu fac HSG dupa 3 monitorizari de ovulatie si contact sexual dirijat)

Asteptand un ingeras

ruxandrab
E adevarat ca am tot tras eu de timp pana acuma, dar tot va trebui sa merg
Sa nu ma certati inca

Jasmi

http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png

"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Jasmi, ca sa fii sigura ca ai facut tot ce se poate din ce depinde de tine, parerea mea e ca ar trebui sa prestezi si inainte cu o zi cel putin si si dupa cu 2-3 zile.

Doamne ajuta!!!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Mergi la inceput