Aspirante optimiste > 20 (318)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miha, ia zi-ne tu...
Anca, tocami ca te-ai chinuit la Maria, acum poate va fi mai usor...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

bee, abia asteptam sa ne spui ce face bb, si ce recomandari iti mai da medicul.sa vii cu vesti bune
andra, tinem pumnii, sa te faca bine nenea dr. e posibil sa te "certe" un pic ca ai facut stimulare de capul tau, dar te face el bine, nu-i pb.

mitzica viitoare gravi... sper luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Tu Miha eu nu am facut stimulare de capul meu, ca un dr din Cluj mi-a facut asa de capul lui, fara sa imi faca nici un fel de analize... Eu am avut incredere, dar dupa ce am mai pove si cu Oana si cu o alta prietena mi-am dat seama ca era gresit si acum sper sa merg pe calea cea buna!!!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Mergi la inceput

deci.......
eu acum iau augmentin pt "musafirul" nepoftit care nu vrea sa mai plece din organismul meu pe care-l cheama streptococul beta hemolitic(sau de tip b, tot aia).
asta e "musafirul" meu, propiu si personal, insa ma gandesc eu cu cap` sorul meu, nu cumva nemernicul s-o dus in vizita si la dragul meu coleg de pat?
ca strept. asta e in gat, si eu imi pupacesc barbatelul toata ziua si ma gandesc daca nu cumva se ia acest streptococ.
ideea e ca eu luand antibiotic, o sa scap de el(definitiv nu cred, totusi poate ma lasa in pace cam 1 an) insa ma gandesc ca daca e transmisibil il are si sotul meu, nu?
si acum culmea ironiei
daca eu o sa fiu vindecata si il iau eu de la el acum.....
tb sa ia si el oare antibiotic?
ar fi culmea acum sa-mi dea el mie treptococul
nu de alta, dar mi-e mila de streptococ, ca-l plimbam de colo colo si nu o sa mai stie unde-i "casa" lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mihaela

multumesc de urari.....esti o draguta......da ia zi-mi pe unde stai in galatui/....ca eu de fel sunt galateanca.....de-a ta....multa bafta in incercari

Camelia

Mergi la inceput

cami, stau la general, zona ireg-ului, ic.frimu
tu te-ai maritat in "deplasare"?

andra da cu ce ai facut stimulare?

Mergi la inceput

is curioasa s-o intreb si pe bee, ca si ea a avut streptococul asta si poate-si mai aminteste daca a luat si al ei sot.
desi, daca e transmisibil, mi se pare logic ca dr. sa dea tratament pt ambii
parerea mea, zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Miha, eu am facut stimulare cu clostyla un medic care cum ziceam nu mi-a facut analize, doar spermograma la sotul...
Numai noroc ca nu am facut chist si mi-a venit de 2 ori ciclul...
Oricum el zicea ca am ovulat si mie mi se parea ca am vazut la eco ca erau acolo foliculii... nu stiu ce sa zic, dar oricum nu am avut rezultate si nici nu mi se pare corect cum a procedat asa ca am schimbat...

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mihaela, mama lui de streptococ. Din cate am citit, nu se prea transmite "musafirul" asta. Sunt anumite persoane predispuse sa il faca si atunci daca tu, purtator al lui, intri in contact cu acea persoana, i-l transmiti. Ma rog, asa am inteles eu. Plus ca mie dr nu mi-a dat niciodata tratament si pentru sot, cand era prezent domnul streptococ Beta hemolitic. Sper sa nu mai apara iar la tine sa dispara.

Am fost la doctor si am vazut samburelul, cuibarit unde trebuie, cu sac gestational plin si uterul maricel. Partea rea este ca am un chist foarte mare pe ovarul drept (cred ca acelasi care s-a mai spart o data) si va trebui sa am o supraveghere mai atenta. Cica sarcina il va micsora din cauza hormonilor. Sa dea Domnul sa fie asa!

Hai fetelor, va astept cu vesti bune!

Pupici.

Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

cami si fie ca visul tau sa se implineasca cat de curand
eu vin cu

http://tt.lilypie.com/aIoap1.png

Mergi la inceput