Aspirante optimiste > 20 (318)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
bine
eu va las ma duc sa dormm
ca azi era sa pic sub masa de somn pe la ora 14
si am muncit si azi mult asa ca,...............nu ami pot
nici o noutate si nimic nou
mi-a venit pielea de pe spate..oooooowwww ce scarbos......scuuuuuuuuzeeee
da asa e
nu ma mai vede soarele pe mine vara asta
gata
m-am suparat
va doresc maine o zi cat mai placuta
spor la munci si sa nu mai citesc maine de astea periculoase ca va bat pe funduletzzzzzz pe toate!!!!
pace si din nou de al capat
ok?
plzzz
paaaaaaaaaaaa
somn usor
pupici voua
http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Vreau sa fiu
!!!!
anaxena spune:
fetelor multzumesc mult pt urari
si la cat mai multi bblushi!!!
Ana-Maria
37+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 16 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anidaz spune:
Mai fetelor,daca taceam filozof ramaneam,dar cine vrea sa priceapa pricepe cine nu,nu .Nu am criticat pe nimeni anume,dar am spus ceea ce am crezut eu de cuviinta ca este corect.Corect in ce sens?In sensul ca suntem toate avide dupa valori mari la betahcg si dupa teste cu doua liniute.De aceea atunci cand acestea nu apar ,nu trebuie sa ne mintim una pe alta,ne incurajam gen fruntea sus mergem mai departe ,nu venim cu replici nu cred sau sigur este cand de fapt toate stim ca nu e de data asta.
Diana nici pe departe nu sunt suparata pe tine,dimpotriva m-am pus in situatia ta si sincer nu mi-ar fi convenit sa primesc raspunsuri de genul nu se poate sa nu fie ,cand asa cum ai si spus 1 e 1 si asta este.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
BraveGirl ,exact asta imi spunea si medicul,fie ele cat de pale ,daca se vede fara sa misti testul,este sarcina,iar la tine se vedeau si in poze,nu?Daca trebuie sa-l misti in diferite unghiuri atunci este doar reactivul.
Asta am spus-o pentru ca e bine de stiut.Era o informatie.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Iar in privinta Oanei,gresiti mult cand spuneti ca este considerata liderul.Eu am vazut in ea o prietena care stia mult mai mult decat mine atunci cand am intrat pe forum,iar acum multe le stiu datorita fetelor .Si intre noi au existat la un moment dat divergente ,dar le-am trecut cu brio si acum nu-mi pare rau deloc ca i-am ascultat sfaturile.
Am sustinut sus si tare ca atunci cand avem ceva de lamurit sa o facem cu calm si sa nu aruncam cu noroi.Hai sa trecem peste asta si sa mergem mai departe in aceeasi formula.
Eu una nu voi parasi acest forum sub nici o forma indiferent cine va mai vorbi cu mine atunci cand incerc sa fiu realista si nu cade bine.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
mihaelacg spune:
salutare fetelor
anidaz nu ai zis nimic gresit in ceea ce ai scris.
este f bine de stiut, si chiar e o informatie utila, sa nu ne hazardam degeaba, ca tot noi avem de suferit dupa aia.
am si eu o oarecare experienta cu testele la cele 3sarcini pe care le-am avut, si ai dreptate.
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
mihaelacg spune:
si e clar ca oana nu greseste cand spune ca tb mers musai la dr. cat mai din timp, sa-l ajutam si noi cumva pe bb,ca doar si-asa ne chinuim, tb sa facem ceva.
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
anidaz spune:
Miha ,multumesc ca ai inteles si tu si alte fete ceea ce am vrut sa reiasa de fapt.Nu-mi place sa ma cert si nu asta a fost intentia mea.Poate fiindca atunci cand nu mai pot tine in mine ce ma roade nu convine intotdeauna ,dar asta sunt si alta mama nu mai face.
Gata ,am incheiat si asa cum spune Bea :pace si de la capat.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Noapte buna si vise placute!
Maine dimineata nu intru ,dar incerc sa intru pe la pranz.
Laura ,vor trece aceste luni si sigur cu mai multa ardoare vei lupta pentru bebe,sunt alaturi de tine 
De fapt hai sa fim toate uite asa un
mare si unit in lupta pentru bebe.Bineinteles includem gravidutele si mamicile ![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele