PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
tweety, wow, ce costum frumos si ce bine ii sta Clarei! zici ca e "spanish" get-beget; am ales prima poza ca o cuprinde pe toata;
iulenca, te rog, mai trimite o data poza, cea trimisa este jumatate gri;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
Fetelor ne-am intors si noi. www.flickr.com/photos/mirunajovin/sets/72157605585057082/" target="_blank">Turisti la all inclusive adica niste lenesi fara pereche, eu am mancat ca un porc furios iar Alexei a iesit cu pielea scofalcita de la atata stat in apa.
Miruna
27+ si Alexei (13.07.2006)
Babee spune:
Tweety wow ce frumoasa e si ce bine ii sta cu costumasul Clarei!
Muuh sa va fie de bine vacanta si nu ma pot abtine sa nu te admir.Asa mare e burtica si asa frumoasa esti
.Sarcina usoara si bebe sanatos
.
Map iti scriu aici:il cheama Luca Stefan pentru ca asa am vrut, n-am stiut de chestia cu numele
Bysko spune:
Multumesc frumos pentru urari, fetelor!
Din pacte nu prea am timp sa scriu- de citit citesc mai des
.
Am un examen saptamana viitoare si nu am timp sa prea stau pe net.
Busra creste frumos, vorbeste din ce in ce mai bine si mai muult, canta mai tot timpu, mai ales daca o duc eu la plimbare cu tricicleta. A invatat sa-si spuna numele corect. De cateva zile sta si pe olita dimineata, dar e cale lunga pana o sa renuntam la "pepashi", care-i sunt foarte dragi
.
Acum am facut o pauza de la carte ca sa tin pumnii echipei nationale. Hai Romania!
julax spune:
Stefania,pai e ok daca are anumite locuri unde face.Alex unde apuca...
Mada,fac si aci galerie

Tweety7,super dansatoare
Muuh,ma bucur ca v-ati simtit bine,se vede si in poze.Burtica a fost ok?Ai stat la soare,cum ai suportat caldura ?Intreb caci cred ca vom merge si noi cateva zile si cam tot 27-28 saptamani voi avea
Babee,m-am delectat cu pozele .Sunteti foarte frumosi si se vede ca si fericiti.Ce frunos dorm cei 3 fratiori.Locul tau e intre Rebecca si Luca?
Anasia,
pentru album.Foarte frumos!!!
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Babee spune:
quote:
Originally posted by julax
Babee,m-am delectat cu pozele .Sunteti foarte frumosi si se vede ca si fericiti.Ce frunos dorm cei 3 fratiori.Locul tau e intre Rebecca si Luca?
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
Cam asa ceva
Am momente cand ma uit la ei si nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ei, si nici nu-mi vine a crede ca sunt ai mei.Sunt minunile mele

nicomico spune:
multumesc mult pentru sustinere
galeria cred ca poate incepe miercuri dimineata, pentru ca dr meu vroia sa imi provoace nasterea dar mi-a zis ca nu a coborat bebe inca si nu avem ce face
si asteptam pana miercuri cand a zis ca mergem sa ma induca daca nu se declanseaza natural
nu mai imi este frica de nastere ci de momentele de acasa, cand voi fi nedormita si bianca o sa fie maraita si geloasa
eu sunt ffff rea de somn, si de data asta nu cred ca o sa mai dorm eu cum dormeam la bia de cate ori prindeam ocazia
cu pipi am incercat si noi dar inca nu face la olita, insa a inceput sa isi dea singura pampersul jos, semn ca o dranjeaza, zic eu
sper ca in doua luni sa scapam si noi de pampers
va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa mai scriu
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru pe fuga ca mai am o multimea de treaba ca maine vine mama si mai am de spalat aragaz, frigider, ceva curatenie in sufragerie niste perdele si asternuturi de calcat si o tona de rufe s-au adunat.
Am intrat sa va dau un link cu poze mai recente daca vreti sa ne vedeti. Am sa pun si eu poze cu burtica sper sa reusesc sa fac maine poate iesim maine seara la o plimbare pe aici pe la noi daca e frumos si facem niste poze.
Gata fug la treburi ca totul e cu fundun sus.
Weeekend placut si multi pupici de la noi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 11 Zile
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am fost azi la o intalnire cu directorul general de la fostul serviciu si din partea lui e ok, pot sa incep serviciul la ei pe 1 august, numai ca nu prea sunt eu asa hotarata, nu stiu ce sa fac. E cam complicat sa va explic, ca e vorba sa ma duc in locul fostului meu sef, care m-a adus acolo, dar tot el m-a si dat la o parte si acum se intoarce roata... Nu prea stiu ce sa fac, sincer... Am zis ca ma mai gandesc si o sa pun in balanta toate avantajele si dezavantajele. Acolo cand am ajuns, parca totul a ramas pe loc, nu s-a mai imbunatatit nimic, ba chiar as spune ca din contra... Ma refer la cum arata cladirile, birourile, firma se numeste altfel etc. Mi-a frica sa nu pic in alta nebunie si acolo, pentru ca se pare ca voi fi singura pe resurse umane, deci eu voi raspunde de tot. Sa vad...
In rest, suntem bine, astept cu nerabdare concediul, dar mai intai vine ziua piticului meu, pe 27 iunie si ne pregatim de petrecere.
Am pus poze noi cu Razvan, in "Poze razvan, mami si altele", daca vreti sa le vedeti.
Acum o sa vad ce-ti mai scris si revin.
Va pupam pe toate si pe toti! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nicomico
multumesc mult pentru sustinere
galeria cred ca poate incepe miercuri dimineata, pentru ca dr meu vroia sa imi provoace nasterea dar mi-a zis ca nu a coborat bebe inca si nu avem ce face
si asteptam pana miercuri cand a zis ca mergem sa ma induca daca nu se declanseaza natural
nu mai imi este frica de nastere ci de momentele de acasa, cand voi fi nedormita si bianca o sa fie maraita si geloasa
eu sunt ffff rea de somn, si de data asta nu cred ca o sa mai dorm eu cum dormeam la bia de cate ori prindeam ocazia
cu pipi am incercat si noi dar inca nu face la olita, insa a inceput sa isi dea singura pampersul jos, semn ca o dranjeaza, zic eu
sper ca in doua luni sa scapam si noi de pampers
va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa mai scriu
Nastere usoara si refacere grabnica!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"