PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Genie spune:
Monica, ms de raspuns
Asa incerc si eu sa-i distrag atentia, sa-i spun ca sunt la culcare si tot asa. E greu pentru ca protesteaza si se enerveaza dar sper in cateva zile sa uite de ele, daca nu i le mai pun. Deja ma ingrijorase, la fel cum spui si tu de Robert, daca se trezea noaptea zicea ca vrea la Baby, deci nu e in regula. Of, scapam noi si de asta.
Legat de ce spuneai cu faptul ca nu mananca de la mama ta, eu zic sa nu-ti faci griji, cand tu vei fi la maternitate, sigur va manca, acum refuza pentru ca te stie pe tine acolo. E semn bun ca o iubeste si o accepta, va manca sigur de la ea, eu zic sa nu-ti faci probleme.
In privinta venintului la voi in camera, el o sa mai creasca si o sa inteleaga, trebuie sa ii explicati frumos, sa comunicati cu el, sa-l includeti in activitatile legate de bebe mic, ca sa nu se simta dat la o parte. Acum zic si eu din ce am tot citit. Sigur ca va fi greu, dar gandeste-te cine va mai fi ca tine, mama de baieti apropiati ca varsta! Hai curaj, o sa fie totul bine! Nu te mai consuma, bucura-te de ultimele saptamani de sarcina si sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara.
julax spune:
Stefania,sanatate multa puiutilor
Genie,multa rabdare si vei reusi sa scapati de desene animate .E si vremea frumoasa si e un atu.Bafta!
Map,si eu zic ca va fi bine si va manca cat vei fi plecata.Relaxeaza-te,ai timp mai tarziu sa-ti faci griji,desi sper sa nu fie cazul
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Bysko,e aproape miezul noptii,asa ca iti urez de pe acum
LA MULTI ANI pentru maine.Sa ai parte de multa sanatate si impliniri pe toate planurile

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Ma "bucur" ca nu sunt singura cu copil crizat,de azi m-am facut rea,dupa fiecare criza vine pedeapsa,nu mai merge asa.Zau ca am inceput sa ma intreb serios unde am gresit cu Patricia,David nu mi-a facut niciodata asa si doar pe amandoi i-am crescut eu
Sau asa or fi fetele?
Map si eu cand am nascut-o pe Patricia am adus-o pe mama la mine sa stea cu David. La fel si el cand era impreuna cu amandoua (eu si mama) nu accepta mancare decat de la mine. Daca nu eram prin preajma accepta si de la mama.
livada!
Babee spune:
La multi ani frumosi si sanatosi Gönül
Multa fericire si noroc alaturi de cei dragi tie
.
Ancutex si Mamaidestefan felicitari, sarcini usoare si bebei sanatosi
Map eu asa bine te inteleg ca si eu imi faceam griji.Dar ai sa vezi ca va fi foarte bine, Robert va intelege situatia si totul va fi bine.Si cu somnul...eheeee
or sa treaca toate si va fi bine
.
Mamaluidavid sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de cuibul vostru!
Buli ai facut vaccinul?Sunteti bine?
Mada mai e putin asa ca incepem sa tinem pumnii 
Rebecca s-a acomodat la gradi, in week-end ne-a dat desteptarea la 7 juma si urla s-o ducem la copii..
Continui mesajul:Si noi mai avem "probleme" cu Rebecca, este foarte alintata si cum are ceva parca o alintam si mai mult.Mai face si ea crize dar o ignor pur si simplu.Cu mine ii merge, cu sotul si cu mama mea e jale ca ei ii canta si mai mult in coarne.Culmea e ca si Phillip isi da seama cand face cate ceva si o apostrofeaza:nu e frumos ce faci!
.Dar va trece si perioada asta si sa vedeti cum e cea cu :DE CE?[.D]
Acum fugim la gradinita la Sommerfest(serbarea verii) si sper s-apuc sa pun poze-poate si pentru album pe contul comun...
map spune:
Salutic la Piersicute,
Bysko multi ani si multaaaa sanatate! Petrecere frumoasa!
Genie, Iulia, Stefania sper sa fie asa cum spuneti voi, din toata inima sper sa se intample asa. 
Sa stiti ca si Robert mai face crize mai ales cand trebuie sa facem nani la pranz sau cand ii se pare ca nu-i bagat in seama. Somnul de la pranz a devenit un calvar. L-as lasa fara sa faca nani dar el pica de somn se vede asta pe el. Apoi cand adoarme nu-l mai trezesti trei ore si asta-i semn ca-i este somn nu?! Acum am invatat punctul slab: ii spn ca mamai s-a suparat pe el si ma intorc pe partea cealalta. El la inceput penduleaza intre mine si camera unde-i mama, o tot striga, se tot alinta. Mama il intreaba daca vrea sa doarma cu ea, el nimic ca mami. Si cand vine la mami numai bine ca mami este suparata. Nimic nu-l afecteaza mai tare ca faptul ca eu m-am suparat pe el. Atata mai jeleste. Il intreb daca se face cuminte dar ma mai si pacaleste. Pana la urma vede ca eu chiar is suparata si chiar se cuminteste si face nani
Ultimele zile a mers asa vedem cum evoluam
afara in schimb este tare cumintel, vede cum fac altii prostii multe si el sta cuminte. La cumparaturi azi il apucase tipatul mami, mami. MA zapaceste cu mami a lui ![]()
Monica
35+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
anasia spune:
La multi ani, piersicutza Petra!

La mult ani!
Mihatocae, Bysko

am mai scris mes de 2 ori si...
map, si noi suntem cu "mamiiii!!!" disperat;sunt bucuroasa ca mi-a adormit fata azi la netzene (desene), macar o sa fie odihnita si cu chef de joaca, altfel e de jale;
babee, astept poza(pozele);
raportam si noi azi vreo 4-5 pishu pe parchet, asta e, poate poate, o sa-i placa si olita...cand face vreo prostioara isi spune singura obazica(obraznica);
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un picut sa vad ce faceti, ca nu prea am avut timp zilele astea.

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi: Petra a lui Amiss_zip, Mihatocae si Bysko. Sa fiti sanatosi si va doresc tot ce e mai bun pe lume! 

Am reusit sa trimit si eu acum niste poze pentru blog.
In rest, suntem bine. E posibil sa-mi schimb serviciul si am fost cam prinsa zilele astea. O sa va povestesc cand aflu mai multe.
Acum nu mai pot sa stau, ca sunt tare obosita. Din pacate, nu am apucat sa citesc ce-ati mai scris, dar promit sa revin zilele astea.
Va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
crissa71 spune:
La multi multi ani...pentru
Petra
Bysko
Mihatocae

Sa fiti fericite, sanatoase si aveti parte doar de bucurii!
Va sarut pe toti..noapte buna!
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Babee multumim
Distractie placuta si asteptam pozele!
Anasia iti urez multa rabdare cu pisu pe parchet
Patricia a trecut de faza asta,doar la olita mai face pisu,merge singura la toaleta ca acolo tinem oala,cateodata se urca pe WC,fara reductor; iar daca David e prin preajma inchide usa,nu il lasa sa o vada ![]()
In schimb avem "probleme" cu kk,inca nu ne-am prins ca si kk se face la olita 
livada!