PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 14
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Crissa asa e, daca nu esti pusa in situatia aia uneori ti se pare ciudat dar cam asa e.Cum am zis multa lume zice ca inventez eu sau ceva dar dupa ce vad ce si cum imi dau dreptate.
Tweety felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Emilia. Ma bucur sa aud ca printesa s-a adaptat f bine si aici borcanelele de bebe au multe mirodenii si etc ei si in cartile de bucate pt copii te indeamna sa folosesti mirodenii, nu sare ci tot felul de ierburi si etc pt gust. Lui Ari alea din ro nu i-au placut deloc cu toate ca le-am gustat si eu si erau ok.
La patul lui Ari la perete sta pilota si daca e ceva mai amortizeaza aia si ea se frasuie non stop si in toate directiile si pozitiile cele mai ciudate.
F frumoase pozele de la botez ce scumpa e cum doarme in carucior si ce expresie are pe fatza cand o dezbraca, iti vine sa o papi si nu mai vb de cavalerul gatit de botez. Sa iti traiasca sunteti o familie tare frumos.
Bysko faine pozele, ce a crescut printesa.
Da cu menopauza e cam adevarat si la mama s-au vazut schimbari destul de radicale, acuma de ex s-a uitat la nu stiu ce telenovele si era toata un zambet cum gata e fata la desene si nu mai are telenovele iar botul de un km si daca o intrebi ce are da din umeri si are o fatza de zici ca i-a murit pisica.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
Mada, iti tin pumnii sa fie bine! Nastere usoara!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
julax spune:
Tweety,felicitari pentru sarcina.Sper sa o duci cat mai usor 
Emilia,am vazut si eu pozele ,superbe...In legatura cu baietii,pot spune ca si Alex umbla cam peste tot,prize si alte alea,in schimb ii place sa-i citesc povesti sau sa ne uitam pe carti.Oricum ,fiecare cu temperamentul lui.Bine ca e sanatos,dar te inteleg ca e greu
Bysko,poze putine,frumoase,mai vreau
Mada,si eu zic sa profiti de prezenta mamei tale,sa zici ca ea eventual si sa faci ca tine

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Gina,vad ca esti pe fir
Sper sa ca esti impacata cu decizia luata.Ma bucur ca Razvan e bine
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
crissa71 spune:
Tweety:felicitari!!!Sarcina usoara!sa fiti sanatosi cu totii!Pupici multi!
Miruna:e super ce zici tu..dar eu una nu pot...Pupici pe burtici...am vazut pozele....sa va fie de bine!
Babee:da...candva imi placea tare mult cuvantul asta...dar era doar o chestie declarativa...cand sa trec la fapte, vezi sa nu!Pupici la tot familionul!
Emilia:ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati adaptat....fii calma ca o sa se adapteze si printisorul pana la urma!Trebuie sa fie tare misto acolo!eu una va invidiez...iar sotul meu mereu ma intreaba de voi...cum e..daca va place...cum e viata acolo!Ti-am mai zis ca el acolo ar vrea sa traiasca....A fost si stie cat e de fain...Aveti grija de voi!
Gina:cred ca ai luat o decizie buna...pupicei si voua!
Noapte buna!
gina_butnaru spune:

La multi ani, cu intarziere lui Alexander al Monicutei_bb! Sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
crissa71 spune:
Neata la livada!
Va pupacesc....
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am uitat pana acum...
Sa fiti sanatosi si la punga grosi!
Sa aveti o zi buna!
Tweety7 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Multumesc frumos pentru urari! Sunteti niste scumpe! Vreau sa va spun, ca-mi fac o gramada de probleme. Inca nu m-am hotarat la ce medic sa merg, la ce spital. Nu stiu daca mai vreau sa nasc natural. Parca de data asta as opta pentru cezariana. Imi inspira asa o groaza nasterea. Inca am proaspete in minte durerile de-atunci, urletele si promisiunile (false) ca n-am sa mai repet operatiunea.
Mi-am reamintit de picioarele umflate, de urinarea deasa, de cat de greoaie am fost in ultimul trimestru, de cat de dificil adormeam si cum imi trosneau oasele cand ma intorceam de pe-o parte pe alta. Ma intreb cum o s-o pot face pe Clara sa inteleaga ca n-o mai pot adormi pe burta mea si ca n-o mai pot lua in brate pe distante lungi, asa cum ii place ei. Sunt oarecum nervoasa ca o sa rapesc din timpul petrecut cu ea si din afectiunea continua dintre noi. Da... Idei de gravida. ![]()
Pup la toata lumea!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
MADYN spune:
Ce veste frumoasa, inca un surior sau fratioara de piersicutz! Felicitari Tweety! Lasa ginurile rele deoparte poate sarcina asta va fi mai usoara, dar oricum ar fi un bebe merita toate eforturile
.
m & m - (1-aug-2006)
Babee spune:
Tweety si eu am trecut prin starile de graviduta si totusi nu regret nici o clipa ca am nascut natural.Cu toate ca prima oara as fi vrut cezariana si am nascut natural.Mi-am revenit foarte repede de fiecare data.
Ca ai picioare umflate, ca nu dormi, ca si ca si ca le vei uita atata timp cat esti fericita si multumita, tu si copiii sanatosi-asta garantat!
Eu n-as putea spune ca am avut dureri insuportabile(asta dupa o nastere cu epidurala unde chiar nu am simtit nimic si inca 2 cat se poate de naturale
) si chiar daca am avut un disconfort a trecut.
Oricum este sarcina ta, alegerea ta si deciziile iti apartin in totalitate.
Am fost sa ma tund mult mai scurt.Nu sunt pe deplin multumita dar parca nici chiar rau nu e![]()
madacristina spune:
Buna la toate piersicutele.......si LA MULTI ANI!!!!!!!!
Noi nu am facut bine deloc.......am fost f bolnaviori....am inceput cu puroi in gat,am continuat cu bronsita acuta si acum avem enterocolita acuta.........e a 3 a sapt cand nu s a simtit bine......pot spune ca de 2 zile e mai bine,mai vioi,incepe sa si revina cu burtica,suntem la regim si sincer nu prea stiu ce sa mai fac.......a slabit fffff rau.....mi e si frica sa l iau in brate la cat de slab e.......i s a luat de regim,de medicamente........
Vroiam sa va intreb si pe voi......in astfel de cazuri ce meniuri imi propuneti?????
Doc mi a zis ca, dc incepe sa si revina cu scaunele sa incep usor usor sa l bag pe mancare normala.........de doua zile face mai bine,dar sincer nu prea stiu ce ar fi indicat sa i dau......deja s a saturat de orez cu morcov si piept de pui....banane mananca asa si asa,mananca grisine,sticksuri si biscuiti,dar as vrea totusi sa inceapa sa manance si mancare......nu stiu ce sa mai zic......a fost un chin,11 zile de antibiotic....si pe urma am inceput cu enterocolita.........asta e.......
Dc ati trecut si voi prin asa ceva va rog sa mi mai dati si mie idei de mancaruri...trebuie oricum usor usor sa l bag din nou pe alimentatie normala.........nu stiu dc l mai pot pacali cu orez cu morcov si pui........
va multumesc si va pup
si sper sa ne auzim si n momente mai placute.......
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor6luni
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/