PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
Sofia!

Noi suntem bine tot doi in unu, bebe a coborat f jos duminica seara am simtit-o si acuma am senzatia aia ca o scap acusi.
Maine merg la control la moasa ultimul control pana nasc daca nu nasc mai am unul la 41 de sapt din cate am inteles, acuma om vedea ce si cum.
Cu mama asa si asa.
Incerc sa evit confruntarile si sa imi vad de treburi, imi caut de treaba o las sa faca cam ce vrea ea numai sa ma lase in pace. Sper sa nasc cat mai rapid sa fiu ocupata cu bebe si daca reusim si nu mai e nevoie poate pleca si mai devreme schimbam biletul, acuma sa vina bebe, ca nu are rost sa stea aici degeaba.
Am reusit sa vb si la biserica si am stabilit botezul pt 30 august la ora 14:00, bine ca am reusit sa obtinem programare am scapat de o grija.
Ieri am reusit si am mutat printesa in patutzul ei de fetita mare si a fost f happy iar prima noapte a decurs f bine. Avem aici si poze daca vreti sa ne vedeti in patutzul nou.
Azi am spalat patutzul de bebe si acu e la soare in curte la uscat si diseara daca se usuca il si punem la noi in camera, mai trebuie sa scot din garaj nivelul mai de sus pt cand bebe e mic mic si jucariile alea de agatat la patutz.
In rest cam toate sunt gata numai bebe sa vina. Eu contractii tot am da rare si nu f dureroase. Astept maine sa vad ce zice moasa.
Cam atata momentan de la noi fug sa mai stau intinsa ca se impinge bebe de numa cand stau pe scaun.
Pupici la livada mai revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 Zile
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Michella bine ati revenit! Asteptam poze 
Julax 
Madyn
bine ai rvenit in livada!
Mada
cand am citit ca poate pleaca mama ta mai repede mi-am adus aminte cand am nascut-o pe Patricia si era mama aici si nu ne-am inteles deloc,am vrut sa schimbam biletul sa plece mai repede cand am avut surpriza sa aflam ca isi luase bilet fix care nu se putea schimba,si uite asa am cumparat un bilet dus in plin sezon care a costat mai mult decat cel initial dus-intors
Dar cred ca eram in stare sa inchiriez avion numai sa scap mai repede de stres
Multa rabdare iti doresc 
Noi suntem bine,am inceput pregatirile pt. marea mutare,sunt pana in gat cu hartii,haine si alte lucruri absolut inutile mie insa esentiale sotului 
livada!
Tweety7 spune:
Madyn unde mergeti la mare? Noi plecam la inceputul lui august la Vama Veche. Poate ne vedem!!! 
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
MissJJ spune:
Stefania vaii credema dau oricat e nevoie numai sa scap decat sa ne tot chinuim asa tac si inghit o las sa isi caute de treaba da e mereu botoasa mereu ceva nui bine.
Disper da na tre sa tac si sa inghit ca avem nevoie pt Ari, acuma sa vina bebe odata ca azi am implinit si noi 39 de sapt speram sa vina sapt asta sa nu mai trecem de termen iar.
Sincer prefer sa nu dorm si sa traiesc cu redbull si sa ma stradui singura cu bebe si Ari decat sa ma mai si streseze si ea.![]()
Azi merg la moasa la control sa vad ce imi zice ca de doua zile mor de durere de spate nu mai pot sta efectiv in nici o pozitie si ma doare cu tot cu piciorul drept creca apasa pe vreun nerv ceva ca abia ma misc si azi tre sa merg pana in oraselul apropiat.
Uff si e si asa urat afara e rece si sta sa ploua si pe mine nu ma mai incape nici o geaca.
Va las mai merg pe canapea ca ma doare de numa spatele si piciorul.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 Zile
Babee spune:
Mada nu pot decat sa iti urez rabdare si nervi de otel ca stiu cum e
.
Puna Ari dragalasa in pat super frumos si gandeste-te ca va pleca curand si veti reveni la normal
.Red Bull nu e bun pt bebe..
Madyn vacanta placuta si poze frumoase.
Salut toata livada fug la gradi
MADYN spune:
Mada cred ca esti tu intr-o perioada stresanta si prin urmare o vezi si pe mamica ta si mai stresata (si poate ca e, ca doar ii vine nepotica nr. 2, nu
?!). Dar tu stii ca ea te iubeste si ca e cu tot sufletul alaturi de tine, chiar daca nu arata. Eu zic ca in momentele astea ea e un ajutor foarte pretios si mai gindeste-te ca unele dintre noi nu vom avea parte de el niciodata (ca mine-de ex.
).
Tweety mergem la Mamaia, din 11 august.
Bulinuto ce mai zici?
m & m - (1-aug-2006)
map spune:
salutic,
ieri scrisasem un mesaj si mi-a cazut browserul pe care-l folosesc (folosesc mozila care cade din ce in ce mai des numai din cauza forumului, la alte site-uri nu pica
). Va spuneam ca am vazut toate pozele de piersicute si nu numai. O sumedenie de copilasi dragalasi si dulcei, sa-i pupacesti pe toti de drag nu alta.
Robert face nani acum. Cu mamaie se intelege dince in ce mai bine, papa cu ea. Dar inca nu vrea sa doarma cu ea si nici sa bea lapte. Alarteri seara a stat cu ea cateva ore, n-aplans, s-au plimbat, l-a spalat, a papapt fff bine dar cand a fost sa bea laptic atunci era "nein mami".
Gabriela saru'mana de raspuns, cred ca s-a rezolvat ca ammai intrebat in stanga si-n dreapta. Speram ca putem pune numele asa cum avem noi chef ![]()
Mada daca Ari sta cu mama ta incearca sa mai treci acum cu vederea la ce spune. Ai sa vezi ca va fi d emare ajutor. Eu una nu am probleme cu mama, ea saraca imi trece mie cu vederea nebuniile mele
Dar tu nu aveai termenul la inceputul lui iulie, pe 5 parca tinem eu minte?
La mine bb tine capul sus, deja nu mai rezist, nu mai pot respira pentru ca-i caputul mare si sta de multe ori cu el exact in capul pieptului meu
Nu mai pot sta nicicum. Marti merg la spital si cred ca cer sa-l mai tin pe bb pana la inceputul lui iulie maxim daca nu are gand sa se intoarca ![]()
Pup si mai citesc un pic,trimit mesajul asa de teama sa nu-l pierd iar si cand imi amintesc ceva mai scriu ![]()
Monica
35+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
Mada,super patutul!Sper sa nasti curand,asa cum iti doresti si sa fie totul bine

si eu livada!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Alexander
La Multi Ani
pt cei doi anisori sa cresti mare, frumos si mai ales sanatos.
Madyn
. Apreciez mesajul dar crede-ma nu sunt nebuna toti zic asa asta pana o cunosc pe mama.
E mereu nemultumita mereu pusa pe cearta mereu nimic nu e bine mereu eu zic una ea face cum o taie capul si apoi incearca sa ma convinga ca eu am zis ceva, nu avem cum sa ne intelegem toata viata am luat bataie pt note ca hotii de cai cu toate ca am avut numai premiul intai si note destul de bune dar din pacate nu m-am ridicat la strandardele ei, tata era plecat in delegatii si nu prea vedea sau prindea toate fazele. Si nu am fost copil obraznic nu am umblat prin discoteci nu m-am machiat nu am umblat cu baieti nici nu aveam timp mereu eram ba la scoala ba la cursuri si mereu nu a fost multumita cum nu este nici acum. Cand am fost in ro a considerat ca e mai bine sa minta si a zis peste tot la colegele ei ca vai eu studiez nu stiu ce aici si ca sa nu zicem ca nu suntem casatoriti si etc de genul ca vai ii e rusine cu mine ca am plecat de 3 ani din ro si ce am realizat nimic cu care sa se poata ea lauda. A trebuit sa apelez la ea numai pt Ari ca sincer nu avem alta solutie dar in rest imi e f bine cu ea la distanta. Nu mi-a zis ca ma iubeste chiar daca ma iubeste nu mi-a zis niciodata ca e mandra de mine mereu copilul lui x-uleasca a realizat mai mult. Degeaba mi-au oferit de toate ca nu mi-a lipsit nimic nu am de ce ma plange dar toate injuraturile si toata lista de epitete gen handicapato, proasto si tot asa au tras mult in jos, ea nu vede chestiile astea acuma si nu vrea sa recunoasca dar asta este.
Ea de fatza cu altii e toata miere si lapte cand ramane numai cu mine sau cu cei din familie gata se schimba, eu nu mi-am putut face zilele de nastere cum trebuie acasa ca mereu trebuia sa faca ea scandal la noi de craciun, pasti etc trebuie sa ne injure pe toti sa ne faca in tot felul sa ne jigneasca si sa petrecem sarbatorile ca dusmanii, nici cand am fost noi in ro de sarbatori nu s-a putut abtine si mai mult am petrecut noi cu tata, dar cu atmosfera aia apasatoare in casa.![]()
Nu mai zic ca mama ei, adik bunica a stat mereu cu noi si mama nu a trebuit sa spele rufe sa faca curatenie sa pregateasca toate de la zero cand venea acasa ca a avut slugi toate erau facute pana ajungea ea acasa ea lasa ordine si trebuiau sa fie facute si bunica mereu sta cu frica ca vai daca nu ii place cum a curata cartofii sau mai sttiu eu ce...
Si cu venitul ei aici eu nu i-am cerut sa vina ea a fost cu ideea si na am acceptat ca intradevar aveam nevoie dar sunt sigura ca dupa ce pleaca se va plange ca de obicei vai ce greu a dus-o la mine ca eu is mereu cu fundul in sus ca nu stiu ce cand ea e mereu cea care nu ii convine asa nu e bine asa nu e bine, de cand a venit m-am chinuit sa fiu de acord cu ea sa o las sa faca cum vrea numai sa nu fie discutii si tot nu e bine, ca dintotdeauna, asa ca asta este strang din dinti astept sa nasc sa treaca mai repede timpul si sa scapam.
Babee nu beau acuma redbull si nici daca alaptez, acuma dpeinde daca am lapte ca data trecuta a fost numai 3 sapt si ala cu chiu cu vai. Ma refeream ca, chiar daca sa zic bebeitza ar fi cu multi colici si nu ar dormi si nu as apuca sa ma odihnesc si ar trebui sa traiesc cu redbull prefer asa decat sa ma critice cineva la orice pas.
Nu mai vb ca vaii nu e de loc de acord ca nasc natural ca is o proasta si etc ca daca ea a facut cezariana toti tre sa faca si numai asa e bine si etc. Deci ce sa mai zic???
Monica dpn-ul meu dupa ecograf e 26 iunie, dupa ciclul menstrual care e mai lung e 28 iunie, dar ei mi-au dat maxim pana pe 5 iulie sa nasc asa ca prim oara pana au facut scanul de 12 sapt ala de datare a sarcinii si toate calculele am lasat 5 iulie.
Iulia ms mult.
Ieri am fost la moasa la control nu mia- zis nimic din ce nu stiam.
Bebe e f f jos urina ok, tensiune ok toate bune si frumoasa si la revedere. Deci de acuma jucam the waiting game.
Normal mi-a facut o programare pe 2 iulie daca nu nasc pana atunci deci depasesc termenul tot la ele la clinica sa imi faca un sweep adik sa separe membranele de col si dupa asta astepti maxim 48 de ore, in caz ca in 48 de ore nu se intampla nimic pe 5 iulie termenul maxim care mi l-au dat merg la spital sa vb de inducerea inducere cu peruzii si tot tacamul. Speram sa nu fie nevoie.
Na cam atata stiri de la noi, ma chinui sa tin pasul si cu voi da nu apuc mereu sa citesc din urma si etc.
Aaa ca mi-am adus aminte Miruna ms de compliment.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
crissa71 spune:
Mada:parca descrii relatia mea cu mama, punct cu punct....dar crede-ma ca poate fi si mai rau de-atat!!!!Ar fi multe de scris..dar nu e cazul si timpul e pretios...
In fine iti doresc nastere usoara, ai grija de tine...nu pot sa-ti scriu altceva, ca stiu cum e...nimeni nu intelege decat cei care se recunosc in ceea ce povesti tu...treaba cu ai rabadre, incearca sa-ntelegi..fii impaciuitoare nu mai tin de mult nici la mine!Si eu apelez la ea uneori ca n-am ce face...si de fieacare data imi smulg parul din cap...EA si cu socru-meu m-au adus intr-un hal cu nervii de nedescris!Si se rasfarge asupra relatiei mele cu copilul si cu sotul..
Fii fericita ca scapi de ea repede....Pupici multi si tie si lui Ari dulceata!Fii tare!
In rest fetelor va citesc constant dar nu mai apuc sa scriu....Am scris acum ca m-am regasit puternic de tot in ce a scris Mada...si am facut un efort intre oale si calcat si cu Cipic care doarme acum si care ma terorizeaza de duminica incoace fiindca-i ies doua masele....
Eu incerc sa-mi prelungesc inca un an..nu stiu daca o sa reusesc ca e cam tarziu pe ideea ca Cipic a avut ceva probleme cu stoamcelul mereu...nu stiu daca fac bine ce fac....Sunt intr-un mare stres si alergatura...
Va sarut...
Ne auzzim poate mai seara.
pupici la livada!
DAr va citesc zilnic...