Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Felicitari Adela ,tin pumnii strinsi pe 11!
Ema felicitari pt Serban! Sa aiba numai noroc!
Carmen felicitarile mele pt Ionu! Acum dasi tu niste sfaturi...l-ai ajutat..a fost greu?
Simo..este grabit bebelacul! 

Gabi eu zic sa-l trezesti...primele 3 luni..apoi mai vezi tu..
Cristalina nu ti-ai revenit dupa nunta de te crezi in we?:)))))))
Roxa eu credeam ca daca taci ..este de bine adica fara greturi!:))
Felicia eu am auzit de un sirop homeopat(parca) Sinupret (din Germania),vezi de la ce virste se poate consuma..Sanatate mamei tale!
Eli si tu cu greturi?:)
edit..Hai Romania!
philip spune:
salutare, desi am treaba buluc, am intrat sa citesc raportul.
ema, la multi ani lui serban si tot ce-si doreste. tare mult as fi vrut sa te vad si eu da' vad ca ai scos linku' cu pozele :( pupici
eli, sarcina usoara, acum m-am convins ca esti insarcinata ca la primul mesaj am fost cam in ceata. noi cu philip vb 80-90% in romana dar el vb numai engleza.
felicia, sanatate multa si ii tinem pumnii mamei, ce bine ca mia intri si tu
simo, bafta si nastere supe lina
va pup si-o sapt minunata
ps ioana, pai normal ca arat bine cand is imbracata in negru. hehehe. pup.
philip
&andreea
szivarvany spune:
Am venit cu pozele
AndreeaP, spor la munci !
pt Simona si bbCodrut !
Kim, cum e buba lui Luca ??? Sinupret e super ok doar sa-l bea cupilu`, cik dizolva "mucii" din gat, dar are un gust ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
carmenp spune:
am intrat sa vad de vesti de la simona da` inca nika si`ntre timp pun niste poze
olivia, la sfaturi inainte:d sfatu` no. 1 - cata din timp un after school bun;)) sfatu` no.2 - putina rabdare ca restu` vine de la sine ca ie cupii destepti;)) la mine rabdarea o vinit pe parcurs
madam speel, nu te mai complimentez ca ma iei peste chicior;))
philip, incep sa te urasc pt plimbarile tale;)) de dimi is cu casa alba in cap, spune repede care e urmatoarea destinatie
edit, c-am vazut fata frumoasa
edit la edit, http://good-times.webshots.com/album/563742019SDCtHF cu scuze pentru retinele zgiriate da` pozele de la serbarea lu` ionu` au iesit rosii din cauza multitudinii de umbrele coca cola;))
philip spune:
hehehe, carmen, cred ca asta mi-a ramas singurul perk la jobul actual. mai vad si eu una alta. acu ca m-am intors m-au luat de odihnita (ceea ce fara discutie nu-s) si am treaba buluc, nici nu mai stiu cum sa-mi impart neuronii. eh, asta e. urmatoarea destinatie? eu as vrea europa si sa fie pt cativa ani, da' sa vedem daca aveam bafta.
pupici frumoasei de giulia si mamicii care s-a intrecut din nou cu un tort superb. yummy!
philip
&andreea
kim222 spune:
Carmen merci de sfaturi..ala cu rabdarea.mai greu..After school sper sa nu fie nevoie..
Poze nu pot vedea:(
Daria buba..este inca nasoala, am inceput sa aplic crema anticicatrice dar trebuie de 3 ori pe zi 8 saptamini
szivarvany spune:
`Mneatza !
pt Simona si bbCodrin !
Nicio veste ???
Andrea de Pupi ... mare avantaj al jobului ! Ma alatur si eu doamnei Pasa si te invidiezzz 
Carmen, vazut Ionut cu coronita si o domnisoaraaa finuta si frumoasa- frumoasa foc !!! 
Kim, daca zici ca trece dupa 8 saptamani, sigur va fi bine, multi, multi pupici la voi !!! 

O zi frumoasa tuturor, va astept la o ice-coffe ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roxanaz spune:
neata!
eu sunt mai bineee azi!! o fi ptr ca m-am culcat la 12 in loc de 9?
cert e ca am reusit sa beau si cafea, sa si mananc un strop de dimineata, ca urmare vad viata cu alti ochi ![]()
Oliv pupici lui Luca pe buba, maaaiii sper sa se vindece mai repede de 8 saptamani. las ca le sta bine barbatilor cu semne ![]()
Felicia sanatate multa multa mamei tale, imi pare fff bine ca genotiparea HPV a avut rezultate bune la tine. 
azi trebuie sa recuperez la vazut poze ca am o gramada.
o zi super frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Azi-noaptel-am lasat pe Tudor sa se trezeasca cind a vrut el - si s-a trezit la 5.30 (spre fericirea mea!!!
) si a mincat tot asa, prin somn - acum doarme... M-am gindit ca totusi el a luat bine in greutate pina acum - 600 g in 2 saptamini, si maninca bine - cam 580-600 ml lapte pe zi - 50% de la mine, 50% lapte praf, asa ca nu cred ca ii strica sa-l las sa doarma cit vrea...
Saptamina asta e tare nasoala pentru mine - sotul e plecat pina joi la Edinburgh, apoi vine joi noapte si vineri dimineata pleaca pina duminica la prinz pe litoral (au asa-zisa petrecere corporatisat de vara...in mod normal m-as fi dus si eu cu el si copiii, dar e Tudor prea mititel...) - aseara a dormita mama la mine si a mai fost cum a fost, dar urmatoarele 2 nopti doarme soacra-mea si am asa o stare...abia astept sa treaca astea 2 nopti! De vineri i-am spus ca ma descurc singura - zau daca suportam sa stea pe capul meu atitea nopti...zici ca-s nebuna, dar asta-s eu!
In rest - ce sa va zic - cu Stefan continuam operatiunea - numai ce a avut un accident dimineata, cind sa plecam la gradi...
...dar perseveram si speram ca intr-o zi sa avem si rezultate...![]()
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Neatza!
hai Simona! 
Vesti despre analizele lui Vic: doctorita m-a sfatuit sa repet ASt cu frotiu, trombocitele si ASLO, pentru ca analizele de felul asta le-a vazut de nenumarate ori a clinica la noi. Preventiv ne-a recomandat analize la Budimex (stiti pe cineva acolo, ca io prin spitale n-am relatii...) si apoi ne vedem din nou. Daca ies la fel, atunci intram 10 zile pe ospen. Asa ca mai astept o saptamana...
Am reusit sa recuperez niste analize facute in martie
, pe care mi le ratacisera ametitele de la clinica. Si m-am trezit cu candida
Ma enerveaza ca n-am fost atenta si nu le-am cerut mai devreme...
Mi-e un somn de rup. M-am culcat pe la 1 si m-am trezit pe la 6...
Hai ca iar am treaba de rup! O zi buna tuturor!
Pupici!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4