Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 14

Simo27 spune:
Oana,tare dragalas Stefan
,normal
si Vladut
!
si Matei e tare scump, Valentina
eu pana acum nu am avut net si m-am uitat la dvd de la botez....
a,sa nu-l uit pe Sasha
Sovi,vezi ca o sa dau cu PM in tine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

ccris_ccris spune:
randunici,
n-am citit tot din urma, dar m-am decis sa citesc si sa scriu in paralel, pe masura ce citesc, fiindca atfel raman rau de tot in urma si nu mai apuc sa vorbesc cu voi.
Maine dimi mergem din nou la kineto, sa vedem ce ne zice, eu vreo schimbare nu vad.
Imi pare tare rau ca a batut vantul azi si nu ne-am putut intalni. Dar de ce ati pus intalnirea in cursul saptamanii, e mai libera Cafeneaua? Sau din cauza ca mai sunt botezuri?
Naty, sa-ti fie de bine tunsoarea, eu n-am curaj, mai ales ca-mi place parul lung. Sper sa nu-mi cada si sa fiu nevoita sa recurg la masuri drastice. Si LMA pentru randunoi, scuze de intarziere!
Clau, spor la Pilates, abia astept sa-l intreb pe dr. miercuri de cand am voie sa fac si eu exercitii.
Ariel, ma bucur ca Alexutza ta e bine acum.
Blankar, imi pare tare rau ca ai trecut prin momente grele cu puiul. Sper ca sunteti bine.
Kitzy, ce dulceata ai tu acolo si ce poze frumoase, sunt facute de un profesionist?
Cuscra, ce curajoasa esti, il calesti pe ginerele meu? Bravo tie! Eu n-am iesit decat un pic in curte cu fata, mi-a fost teama. Si i-am pus si caciulita.
Giani, super tare faza cu incuiatul in casa. Ar fi sa aveti o copie a cheilor care sa ramana mereu acasa.
Sovi, eu ma odorizez ca inainte, oricum nu dau cu o tona. Imi fac dus dupa alaptare si dau cu deodorant, iar pana la urmatoarea tura se mai duce din miros. Super poza cu Sasha pe burtica! E bine ca ai loc sa-l culci pe birou, langa tine. Nici beblina mea nu prea suporta pozitia asta. Dar a dormit de vreo 2 ori pe burtica.
Sa-ti traiasca puiul crestinat, m-ai dat gara cu wrapul tau, cum ti-l pui? Cred ca boiereste Sasha in el
Vad ca ti-ai luat pana la urma sistemul de supraveghere video.
Nici eu nu ma mulg dupa alaptat, si de obicei mananca doar dintr-un san. Seara, inainte de culcare ii dau pe amandoi (mai nou doarme toata noaptea). Oare trebuie sa ma mulg. Pediatra zicea sa ii dau cate 10 minute, un sfert de ora dintr-un san si apoi din celalalt, ca sa se goleasca uniform, dar ea se satura dupa 10-15 de san, in timpul zilei, asa ca ce sa-i mai dau si din celalalt?
Fata mea a luat bine in greutate, chiar prea mult, 430g intr-o sapt. Mi-e sa nu se faca grasa ca mine. Eu o vreau siloieta!
Fetelor, voi le stergeti gurita bb-ilor in interior cu glicerina?
Trmit mesajul, sa nu-l pierd, cu penele astea de curent de la mine.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

ariel_7000 spune:
mama ce ciuda mi-a fost!!! m-am dus la mama si am alimentat pe teo, cred ca e prima data cand am avut sanii asa plini!!! era teo in extaz, gemea de nu mai puteam de ras, alex chiar se tavalea pe jos! si a adormit pe urma de la ora 3 pana la 6.30, cand l-am intrebat eu daca nu are chef de papa....si a luat-o de la cap cu ospatul....asa ca a avut nervi prima parte a zilei, cat sa ma faca sa ma razgandesc sa merg in tineretului!!! l-am si intrebat de ce a facut asa, dar nu a vrut sa-mi raspunda....macar m-am ales si eu cu 3 ore de somn!!!! delicios:)
la masa de la ora 22 iar nu prea voia sa suga, plangea si se agita, asa ca m-am muls in ideea sa-i dau cu bibe...am scos 30 ml prapaditi si in rest ( 100 ml) milumil. acum doarme iar in carucior si mi-e teama sa-l iau de acolo, sa nu se activeze iar...
naty, beau si eu ceai, iau galactogil (care nici mie nu-mi place, ca are gust de vanilie, dar se putea si mai rau....), beau suc de morcovi (cica ar trebui 500 ml pe zi) si pap ceapa verde (face lapte)problema e ca ma dor sanii de la atata muls... si nu mai am timp si de altele....ma trag de tzitzi cat e ziua de lunga, poate stimulez si eu ceva pe acolo...tot cred ca e ceva hormonal, tin minte ca la alex, cand aveam exces de lapte, dr. zicea ca am prolactina marita, din cauza hipofizei, care a fost data peste cap la nastere...acum pot sa pariez, ca tot din cauza traumei de la nastere, ca a luat-o iar pe aratura hipofiza mea, dar in sens opus...
nici teo nu vrea sa ajute, sa "pompeze", poate ca asa ar fi stimulat lactatia...am luat si niste boabe homeo, dar vad ca fara succes in situatia asta...voi mai incerca si altele, dar acum vreau sa vad ce branza e si cu galactogilul asta si vreau sa incerc si galoforul...
deja sunt stresata rau de subiectul asta, simt ca ma depaseste, sunt obosita din cauza asta si nervoasa, am dureri si nu stiu cat mai am putere sa ma lupt cu morile de vant...
ii voi da si milumil, dar voi insista sa-i dau si laptic de la mine, chiar si o picatura daca voi mai avea....
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

ariel_7000 spune:
cris, eu ii sterg gurita cu glicerina, cam la 2 zile, mai ales ca i-am facut ctrl la orl si mi-a zis ca are candidoza pe partea interna a obrazului...acum i-a trecut.
sovi, pont contra transpiratiei:dupa ce te speli, da cu putin bicarbonat inmuiat in apa:) functioneaza si nu cred ca e daunator pt bebe. la plafar mai gasesti un spray, femina:
http://www.naturaplant.ro/produse/2978/Femina_Spray
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

ccris_ccris spune:
A, Sovi, am vazut pe urma ca ai trimis detalii despre wrap pe mail. Da' nu se sufoca bb acolo? Si de unde ai luat materialul de wrap, e elastic, nu?Bubu, ce ginere hlizit am! Si noi am inceput sa radem, dar fara zgomot deocamdata, doar putin din gat, asa. Ce pozite frumoase din parc!
Gata, va pupic dulce, ca-i tarziu. Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

PIDANA spune:
http://www.globalrichlist.com/
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

ariel_7000 spune:
sovi, am uitat sa-ti raspund la intrebare, dar uite ce am gasit pe un site medical:
"Se considera ca un copil are febra daca temperatura intrarectala depaseste 38 grade (temperatura externa este cu 0,5 grade mai mica), daca se considera temperatura normala ca variind intre 36,1-37,8 grade."
eu stiam de 4 unitati de la pediatra....vad ca de fapt e vb de 5 :))
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

adriuta spune:
Hello,
sovi CONFIRM FAZA CU PUTITUL... al meu sot rade de mine si zice ca e o idee in mintea mea. I-am zis ca imi cunosc corpul de 30 de ani si suntem prieteni buni si intr-adevar ceva s-a intamplat ca miroase mai tare transpiratia si e mai abundenta. Eu folosesc deodorant si bebe e ok. Nivea l-am folosit inainte si il folosesc si acum. Chestia cu transpiratia o fi de la alaptat sau e de la nastere...ufff hormonii.
bubu ce vesel e Stefanutz, si ce show iti face. E un scump.Faine pozele din parc. Abia astept si eu sa ma plimb prin parcuri racoroase.
amira ce tare e faza cu soacra. Saraca tare rau trebuie sa se simta sa auda ca numai la ea plange bebica. Mai da chiar sunteti rele :))). Si daca e de la pusul pe burtica ...e geniala pitica ta.
ariel bun pontul cu ceapa verde si morcovul. Mercy. Incearca sa-l determini pe bebe sa suga altfel innebunesti cu pompatul si eu am observat ca mult mai repede mi-a crescut lactatia cand a supt bebe. Eu am pompat cateva sapamani din cauza ranilor la sfarcuri si stiu cum e. Nu poti continua asa...incearca sa mai insisti. Vezi ca poate nu dai drumul laptelui. Efectul 'Let down", asa ii zic aici.Succes si toata admiratia pentru incercarile tale de a-ti mentine lactatia. Ppici.
Acum mergem si noi in parc. Am mai fost o data azi ar profitamsa stam cat mai mult timp cu tati inainte de a pleca. Deja ne e dor de el.
Pupici pe aripici
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

tuchita spune:
Buna dimineata!
V-am facut
Eu o beau pe a mea si plce!
N-am citit nik din urma, am aflat doar ca nu v-ati intalnit!
va pupicesc si sper sa revin cu vesti cat de curand!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

tuchita spune:
Naty, un pic am citit crucis, vezi ca profu' mai e doar azi, ca maine cred ca pleaca la ADA, asa ca suna-l de dimineata! Eu o sa prestez in Caragiale, la policlinica, dar e la doi pasi asa ca suna-ma cand vii! ( sper ca ai salvat nr din smss!PA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze