Piatra Neamt, Perla Moldovei (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

pozeeeeeeee
Folositi butonul Back pt a vedea pozele in ordine(cat de cat)

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, am avzut pozele; frumos ca ati serbat si la gradi - trae dragutica Casandra cu rochita ei. Am vazut si filmul cu Ecaterina in baita - o dulceata, ce mai!

Azi implinim o luna, asa ca am pus si eu cateva poze

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/FotoSessionAnnika1Luna

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana La mai multe inainte !!! lunisoare bineinteles Da Casandra termina, acum vineri gradi. Si voi fi cu 2 fete acasaAnikka este superba in poze, frumoasa foc. Si fetele tale seaman foarte mult una cu alta....acum itr-o zi cineva mi-a spus ca paraca-s gemene

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna, lume!!!
Azi lipsii, da' motivat..am avut treaba...
Ana, f. frumoase pozele! Cred ca s-a simtit f. bine Casandra in centrul atentiei fiind, e bine ca i-ai facut ziua.
Adriana, Annika e superbaaaa!!! Ce mutrite nostime facee!!! E o dulceata! O pupam dulce si pe ea si pe Lara de care ne e f. dor...
Va las, ca am de spalat vase, abia am terminat de facut mancare...
Va pup pe toate si toti copilutii fara exceptie!
O seara cat mai placuta sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Ana...scuze pt intarziere....La multi ani!Sa fii fericita, inconjurata de dragoste si sa ai putere si rabdare sa sa le cresti pe mogaldetele tale!

O seara placuta alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Beeey, numai io bantui la ora asta pe forum??? De ce??? Nu pot si eu sa dorm sau sa ma uit la un film, ca un om normal???!!! Ce ti-e si cu net' asta...
Tusa draga de strumfi, sa stii ca nu uitam usor...parca esti datoare cu ceva poze si amanunte picante......lasa ca sora-tii ii punem mainile la ochi, sa nu citeasca...
Marani, drum bun la mare si sa aveti vreme buna! Bine ca a trecut totul cu bine....saracuta Bubamara prin ce a trecut...ii dam un pupic !
Gataaaaaa....dispar!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

poftiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora eu cred ca emotiile nu-ti dau pace,mai ai un pic si pleci,gata cumparaturile,bagajele??

Ana cred ca a fost f frumos la gradi,se vede ca a fost incantata Casandra,sunt sigura ca si Ecaterina la vederea atator copii

Adriana la cat mai multe lunisoare!!Mie mi se pare ca seamana f bine cu Moritz,dar are si de la tine ceva
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de ani de zile,oare parintii care lucreaza si au copii la gradi, ce fac cu ei pe per. vacantei?Ca daca n-ai pe cineva(o bunica,strabunica) treb sa cauti o femeie ca alta alternativa nu ai.....ce prostie

Noi avem azi la scoala,festivitatea de inchidere a anului scolar,daca Ana mai mergea la gradi,aveam si la ea serbare(trebuia sa-i fac costumatie de soricel,ca asta era in sceneta care o jucau)dar asta e,a luat vacanta mai repede.

o zi minunata va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

'Neatza!
nu-i vorba de amanunte picante...dar nu am avut timp sa ma pun la povestit...in we promit sa ma tin de cuvant..iar pozele tre sa le puna sis...k pe hi5 nu puteti sa le vedeti daca nu aveti cont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza fetele! Ce faceti?
Ana, fooaarte dragute pozele de la gradi si Casandra este o scumpica la fel si Ecaterina si seamana foarte bine una cu alta! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele!

Adriana,la multe, multe lunisoare pentru Annika,sa fie sanatoasa,e o dragutica!

Pupicei la toate fetele si la strumfishori!

Aurora 22+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput