Piatra Neamt, Perla Moldovei (53)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
iar beeeeeeeeeeeeemm

ANAAAAAAAAAAA!!!!!
la multi ani!!!!si sa ti se indeplineasca orice dorinta ,multa fericire,iubire si sanatate!!!!!asteptam si vesti de la casandra la gradi.pupici multi
emma,eu ce sati zic ,doar ca si eu am incercat cand era mica stefi si tot iam dat cate un pic,nu a facut nimic alergic doar ca nu iau placut mai nimic din ce ai scris,poate cirese cate putin si alte fructe,ca pepene papa,mere si banane la putere,dar poti incerca in continuare cate putin.
sanatate la cei bolnaviori si pupici.
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Emma, eu cand avea cateva luni, i-am dat doar sa guste capsuni de cateva ori, dar kiwi nu i-am dat pana pe la un an si ceva. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, pentru ca unii medici spun ca nu-i recomandat sa le dai pana la 1 an.
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
HAI ROMANIAAAA!!!!vine cineva la o bere sa vedem meciul???? zic si eu asa,nu stiu daca o sa fim prin casa,dar tinem cu Romania!!!dar daca se ofera cineva va astept pe la mine.

carmen si stefi
allexa06 spune:
ANA-LA MULI ANI! si din partea mea,sa fii sanatoasa,fericita,ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca si...sa primesti multe cadouri

http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Aurorra spune:
Ana LA MULTI ANI!!!

, multa sanatate si multe, multe bucurii si impliniri! Petrecere frumoasa si cat ma multe cadouri!
Aurora
21+ mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
ana1980 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari. Cadourike vor veni maine
ca voi avea timp sa merg sa-mi cumpar.
Mai vb maine ca acum am fata de care nu mai am loc la calculator. La gradi a fost super...maine pun si poze.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Ce faceti? Va uitati la meci?
CarmenE, cum a fost prima zi de lucru? Sper ca bine... Iti dorim bafta!
Ana, asteptam pozele!
Dana, cum se mai simte Ana?
Diana, matusica de strumfi ne esti datoare cu ceva poze si povestiri!!! Te asteptam!
Noapte buna, copii!!!!
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Hai Romania!
Ia spuneti voi, au fost buni ai nostri sau francezii au fost slabi
Tare ma bucur sa va fiu alaturi si sincer m-am gandit toata ziua la voi, mai ales ca am internet la munca.Dar bunul simt ma face sa stau in banca mea, ca nu vreau probleme din prima zi.
A fost tare bine si nu m-am simtit deloc data la o parte de noii colegi.Ba chiar baietii au parut mai cooperanti ![]()
Deocamdata e bine si sper sa ma adaptez si sa continui sa fac cu placere aceasta munca.
LA MULTI ANI, Iully si Ana!
Sa fiti iubite fetelor si sa aveti parte numai de bucurii 
Allexa la Bucuresti am fost la sora mea.O vizita de relaxare inainte de stresul de la munca ![]()
Laura daca ai sti cate planuri mi-am facut pentru primul salar
Da' o
tot ti-oi da, daca ne vedem.
Dana multi pupici Anei.Ce s-a intamplat?
Lora[ fericito, pleci in concediu.Eu nici nu pot sa ma gandesc anul asta
si la anu' avem planuri mari care nu ne lasa timp de concediu.
Emma cica kiwi si capsune nu e indicat pentru copii sub un an.Eu nu mai tin minte daca i-am dat lui Edi 
Salutari tuturor: Diana (ai avut banchetul?), Carmen, Ellinia, Adriana, Aurorra...
LoraG76 spune:
CarmenE, felicitari! Ma bucur ca e a decurs cu bine prima zi, pentru ca eu consider ca prima parere e f. importanta. Intr-adevar, bine gandit...ar putea fi considerata lipsa de respect din partea ta navigarea pe net din prima zi de munca...e mai bine sa fii prevazatoare!
Cat despre concedii, eu zic sa te gandesti si la anul la unul...ai sa ai nevoie...e mult mai important sa te relaxezi, sa vezi ceva frumos, locuri noi....mie asta mi se pare mai important in viata...lucrurile nu le iei cu tine si apoi, viata nu e atat de lunga incat sa ne permitem s-o irosim...macar sa ramanem cu ceva frumos din ea, nu?! Are mai putina imp. confortul in concediu...uneori cateva seri petrecute cu prieteni dragi intr-un loc placut, chiar si intr-un cort, fac muuult mai mult decat o noapte la cel mai luxos hotel din lume!!!
Hai ca aberez...si pe cuvant ca n-am baut nimic...![]()
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Buna seara!
Carmen E ma bucur ca amers bine prima zi, sa o tii tot asa! Referitor la meci, nici ai nostri nu au stralucit deloc, nici francezii nu au fost buni. A fos tun meci tacticizat, in care formatiile s-au blocat reciproc. Ca sa-ti faci o idee, noi nu am avut nici un sut pe spatiul portii, iar Lobontz a avut 2-3 mingi mai grele, din care una trimisa de un roman ( nu Nicolitza
). S-a mizat mult pe aparare si nu a fost deloc frumos meciul. Acum ma uit la Olanda-Italia si ma cam gandesc ca s-a terminat cu punctele castigate de Romania. Nu stiu ce tactica va aplica Pitzi, dar Olanda e foarte ofensiva. Se joaca forte dur, cu multe faulturi. Italienii ma asteptam sa fie mai buni, dar i-au zapait golurile primite rapid. Nu o sa ne fie usor deloc.
Am fost azi la Magic Cake si am ales modelele de tort pt copii. O sa duc la cresa unul si sa avem unul mai mic acasa, pt musafiri. Mi-ar fi placut sa ne intalnim, sa sarbatorim shtrumphii impreuna macar la fel de frumos ca anul trecut, dar sambata plecam si noi la mare si nu ne mai permitem si petrecere.
Ana asteptam pozele cu nerabdare. Copii de gradinita intra in vacantza vineri? De asta te-ai grabit cu sarbatorirea Casandrei? E super ca ai reusit sa-i faci asa o bucurie.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene