Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 19

papanash spune:
Rox, in ce zona sta nenea ala de la care trebuie sa luam produsele ? tot n-am reusit sa dau de el.
Am crezut ca la mare ati inchiriat ceva, daca e casa voastra e clar ca nu-s periculoase nici mochetele nici parchetul. La cheile gradistei am fost de vreo 2 ori dar eram cazata in moeciu. Sotul meu a fost la niste traininguri acolo, cazat chiar la vila cu acelasi nume,parca, dar n-a venit de la Brasov sa-l intreb detalii.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

papanash spune:
Luy dragalasa, ne-ai facut frumusete de montaj si nu mai zici nimic acum ? Cum te mai simti ? Tot migrene ? Pupici si multa sanatate.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

cecilia L spune:
Roxana
papanash, merci pt pontul cu brico, o sa merg sacumpar si eu.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

Happiness_4_us spune:
Salutare si de la noi!
Referitor la dat copil la scoala etc.
Nici mie nu imi convine ca sunt departe de casa, desi acasa aveam o situatie buna, nu imi lipsea nimic, dar si munceam chiar si cate 12 ore pe zi, avand functie de conducere, insa nu se compara cu ce e "afara". Si aici muncesti si iti e greu pana te integrezi, dar sunt multe plusuri din alte puncte de vedere. Bineinteles depinde si de tara unde emigrezi.
Aici pot iesi la orice ora pe strada ca nu mi-e frica si nu se ia nimeni de mine, in Ro nu, aici copiii oriunde merg, au locuri de joaca special amenajate, gen Ikea unde au si supraveghetor, in Ro nu, jucariile pot ramane pe scara, carut, bicicleta etc, ca nu le ia nici draq, in Ro trebe doar s aintorci capul si ai ramas fara, si exemplele pot continua. Mi-e groaza sa ma gandesc la violenta din scolile din Ro, sa ma gandesc ca il trimit pe Andrei la scoala si vine batut, ptr ca a vrut x sa-i fure banii sau mai stiu eu ce.
De sistemul sanitar de aici, n-am cuvinte. Nu o sa ajunga Ro niciodata la nivelul asta si asta din cauza oamenilor. Si aici taxele sunt mari, dar fiecare le plateste, eu platesc chiar si acum cand sunt in concediul de maternitate, dar cand ai nevoie totul merge snur. A se vedea plecarea noastra la Boston suportata de statul Islandez, de la zbor la bussines class, la cazare la hotel ptr al doilea parinte, ca celalalt avea dreptul sa stea in spital cu bb, plus spitalizare, analize, investigatii. Jos palaria.
Daca ar fi sa ma intorc in Ro, as face asta si maine, insa numai pentru parinti, frati, cei apropiati. Numai cand esti departe, constientizezi ca, cei pe care-i iubim nu traiesc 100 de ani, si pierdem clipe importante departe de ei. Azi sunt maine nu. Asta e singurul motiv pentru care nu as ezita sa ma intorc in Ro.
In rest, din multe puncte de vedere, acasa e aici, in Islanda.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

ancasilv spune:
Cine se baga la un Tineretului? Luy, ceva? Am vrut sa-t trimit pm, dar nu a mers. Noi in max juma de ora sintem acolo, pe aleea principala. Daca mai poate cineva sa vina va asteptam cu placere.
anca si Bb Vladut...

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
papanash, merci pt pontul cu brico, o sa merg sacumpar si eu.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Cecilico, vezi ca aparatori de priza gasesti si la Ikea, acum nu stiu ce preturi sunt in Ro, dar aici sunt ieftine si bune calitativ.
Apropo de Ikea. Citeam zilele trecute ca patronul de la Ikea are o masina antica si veche sid e demult si ca se imbraca si acum de la second hand. Sa-mi bag picioarele, unii tare sunt chitrosi, ca sa nu zic altfel. Pai la cati bani a strans el cu Ikea in toata lumea asta, chiar asa domne'. Brrrrrr. De parca ar lua cu el averea. No comment ca tare m-a dezgustat.
Nana,

moldoveanca spune:
Nanutza,bine spus depinde de tara in care emigrezi.Am ramas fara cuvinte cand am auzit cum e la voi.Doamne fereste sa ai un necaz mai mare aici.Mori cu listele lor de asteptare,si asta doar pt ca totul e gratis.Si mie mi-e dor tare de parinti frate
teo

moldoveanca spune:
Si tare bine ai mai spus ca numai cand esti departe constientizezi cat piersi din viata celor dragi.Pupam fluturasu, cand plecati?
teo

Happiness_4_us spune:
Noi plecam pe 22 iunie si abia astept sa imi incarc bateriile.
Altfel, traiasca internetul si sanatate aluia care a inventat webcam-ul, ca in felul asta, nu mai e totul atat de departe si ne vedem si vorbim zilnic. Imi inchipui cat de greu le e parintilor nostri sa ne stie departe. Nu mai spun de socri care au 2 copii, sotul in Islanda si fata in Los Angeles. Deci niciunul aproape de ei.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

moldoveanca spune:
Mai e putin si o sa stea fluturasu numai in pantalonasi scurti si tricouase ce bine de voi.
teo