Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

pagina 3???????????
pe unde umblati dragele mele???
Va invit la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna la toata lumea!
Angela, savurez cafelele impreuna cu tine dimineata, dar citesc in fuga si nu prea pot scrie de la serviciu...avem mult de lucru si asta e semn bun, ca merge treaba, din fericire!
Ce planuri aveti pentru week-end? Cica vin ploile... Cand ma gandeam si eu sa merg pe-un deal prin zona...
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
se pare ca aici vine din nou furtuna dupa amiaza..asa ca ma astept iar la caderea curentului

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara, doamnelor!
Multumesc din suflet, Kriss!

La barza chioara ii face Dumnezeu cuib. Asa a fost si cu mine, caci de unde nu speram intr-o vacanta anul asta, am avut parte de o vacanta fantastica despre care va voi povesti amanuntit curand, atunci cand ma voi elibera, pentru ca, asa cum spuneam, nu eram pregatita de asa o surpriza si mi-am lasat lucrarile in grija altora, lucrari pe care acum trebuie sa le pun eu la punct.

Anul asta nu am invatat pentru INM, desi am invatat mult. Totusi, raportat la anii trecuti am citit mult mai putin. Si in vacanta asta am uitat ca am mult de citit pentru INPPA. Poate ma mai linistesc acum si eu si ma pun cu burta pe carte.

Pe Clau l-am dat luna asta la o gradinita particulara ca sa ma pot apuca serios de treaba.

Inca nu m-am obisnuit singura, dar sper sa o fac in curand. Sper ca vacantele astea sa isi fi atins scopul si sa inteleg si eu ca sunt o persoana puternica si... trebuie sa merg mai departe. Atat mi-am mai plans de mila...! Ajunge!

Va pup pe toate, promit sa revin in curand cu amanunte.

Succes in proiectele voastre! O sa vedeti ca la examen e mult mai usor decat pare acum.

Mergi la inceput

O cafea buna,buna dupa un weekend la fel de bun.
Eva asteptam sa ne povestesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Azi am avut umblatura de dim..
eva, ma bucur ca ti-am fost de ajutor..eu am avut probl, caci sediul tipului nu era unic, mai era o firma pe sediul ala..
In rest, am vazut o bona, cred ca e ok, pt. inceput 4 h pe zi, 5 zile pe sapt..am vb sa inceapa lunea urmatoare.
la inceput voi sta si eu, dupa o voi lasa pe ea 4 h ca sa mai ies sau sa fac si eu altceva..nu sunt sigura cand sa ma intorc la lucru, probabil la inceput voi face ceva la negru, bineinteles nu intrat in instanta..ci actaraie, resurse umane samd..caci nu ne permitem acum sa renuntam la indemniz mea..si primele luni cand ma intorc nu vor fi profitabile cu siguranta..
eva, asteptam amanuntele ..
spor la invatat fetelor care dau la inm!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eva, asteptam cu nerabdare detalii!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata,

va invit la o cafea!!!
Kriss la fel am procedat si eu cu bona.La inceput am stat si eu cu ele in casa si apoi treptat treptat am inceput sa ies.Acum sunt atasate enorm una de alta.
Irina pe unde umbla?Ce stiti de ea?
Luna?? mai intra sa ne dai un semn de viata.
Lora ce face Iustina?
Martie pe unde ai ajuns cu invatatul?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Helloo, sa dau raportul, am terminat dr. reale, extrem de simplu, pen'ca le-am invatat bine in facultate.
azi vreau sa dau gata Teoria gen. a obligatiilor - 13 subiecte, iar mi se par ff usoare, pt. ca am avut multe procese cu asa ceva (neexecutarea contractelor, rezilieri, rezolutiuni).
Bag seama ca numai dr. familiei ma aduce la depresie.

Mai, voi ce stil de invatat aveti? Eu intai citesc totul (cateva subiecte) temeinic, adica pana pot aproape reproduce subiectul .. in mare. Apoi, daca mai repet de 2 ori, pot spune ca-l stiu bine. Deci: cifra magica 3.

Azi sunt optimista, bine ca m-am lasat de dr. familiei, ca ajungeam sa cedez nervos, imi venea sa renunt cu totul.

Mergi la inceput

Martie in acelasi stil invat si eu.Prima data citesc subiectele,apoi incep aprofundarea lor.Unele pot iesi din prima pentru ca mi le reamintesc ,dar unele imi dau niste batai de cap....

Mergi la inceput