Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, fain...Statele Unite....mai ca m-ai convinge si pe mine sa merg...
Kriss, pai atunci se merita sa cauti o pensiune in zona Brasovului, pe Valea Prahovei sunt f. multe....in Azuga e un hotel suuuper, care-si merita banii, insa ma gandesc ca voi cautati o pensiune cu curte...la Moeciu ti-ar placea?
Eu am intarcat-o pe Iustina la 1 an si 1 luna de nevoie..am facut pneumonie si-am stat 5 zile in spital, asa ca don'soara a ramas fara portie...insa nu i-a fost f. greu, din cate am inteles...mai cauta ea, dar asa, de alinare mai mult...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

CAFEA ,cafea ,cafea....
Nu stiu ce am avaut aseara dar nu am putut sa dorm.Sunt rupta de oboseala acum.
Lora ce mai astepti hai cu noi in Usa.
De Irina ce ma stiti?
LUna?
Hai ca a disparut toata lumea de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Angela, eu chiar as savura o cafeluta!
Eu sunt in plin concediu..Am reusit sa ajungem cateva zile pe Litoral, acum ma odihnesc putin la ai mei parinti...Incerc sa ma relaxez mai mult in perioada asta...
Pupacesc pe toate fetele dragi mie!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hehe...Angela, as vrea eu...
Claudela, concediu placut!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Va invit la o cafeluta!!!!!!!!
Claudela concediu placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor!
Angela eu luna asta m-am mai pricopsit cu un avort menstrual si asta dupa un an de incercari asa ca ... acu sunt cam in galeata. dar se pare ca am descoperit motivul acela ar fi o sinechie uterina care a aparut dupa chiuretajele de anul trecut asa ca vineri ma duc sa o rezolv si mi-e groaza rau rau.
Unde te duci in state? ajungi in LA? cum ai reusit sa iei viza fac astia mofturi? ca ne bate si pe noi un gand dar clar nu anul asta.
va pup pe toate fetelor. si cand imi mai revin intru iar.

Mergi la inceput

Irina imi pare tare rau pentru avort.Nu trebuie sa-ti fie frica de ziua de vineri.mai bine rezolvi totul si apoi poti sa astepti bbelul.
Cat priveste USA ,da ajung in LA si de acolo plec in San Diego.Din cate imi amintesc parca tu ai rude acolo.
Daca ai ceva de dus- adus sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Angela aveam de adus dar nu are sens sa te plimbi cu bagajele mele prin san diego. multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Vin si eu la o cafeluta sa imi trag un pic sufletul.
Am intrat in vacanta de la INPPA, dar, in rest, muncesc.
Pe Claudiu il duc in timpul saptamanii la bunica, iar in we suntem impreuna si ne distram, mai ne ducem pe strand, mai facem o partida de pescuit, mai vedem un film nou. Sper din suflet ca pana la sfarsitul verii sa pot si eu sa plec cateva zile undeva... departe.
Am nevoie de ajutorul cuiva care a mai facut reconstituiri pe legea 247 pentru niste intrebari. A facut vreuna din voi asa ceva?

Irina, imi pare tare rau pentru tine, dar te sustin din tot sufletul ca sunt sigura ca vei reusi sa iti vezi visul cu ochii.

Lora, m-am uitat la pozele tale frumoase si imi venea asa un dor de duca...

Claudela, concediu placut!

Cand pleci Angela?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

O sa plec pe 5 septembrie si o sa stau 2 saptamani

Mergi la inceput