Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 10

Cornelia spune:
La multi ani Bianca Teodora!
La multi ani Catalin!
La multi ani Bianca!
La multi ani Tony!
La muti ani Isabela!
Gabitza, Doamne ajuta! Asteptam vesti.
Azi a nascut si prietena mea a doua fetita.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

nelia spune:
Woau! Gabitza, tinem pumnii, sa scapi repede si sa veniti amindoi sanatosi acasa!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

mygirl spune:
Uau, am intrat sa scriu ceva dar....astept intai marea veste.
Gabitza, tinem pumnii sa fie totul bine!!!Asteptam vesti de la tine si de la bb Raducu
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

elisor spune:
Buna seara!
Am intrat sa scriu cate ceva, dar vestea despre Gabitza mi-a taiat tot elanul.
Gabitza NASTERE USOARA! Sa va intremati repede ca sa veniti acasa!
Am scris un mesaj mai devreme si mi-a dat Bianca restart asa ca mesajul dus a fost, revin dimineata.
Sa aveti o noapte linistita!
Cornelia felicitari prietenei tale, sa-i traiasca fetita!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

ChrisDun spune:
'Seara buna ! si La multi ani copilutilor care s-au serbat de cand nu am mai scris...
Sa fie intr-un ceas bun, Gabitza, si sa fiti cu totii sanatosi !
Clara, da, mi-a venit alocatia pe card, pe 19 mai (de obicei venea cu Posta intre 14 si 18).
Noi am fost la gradi 3 zile: ne-a inscris din oficiu la grupa mare Probabil de la toamna se va remedia situatia, insa toate grupele au peste 30 de copii
. Prima zi a fost trasa de par si a primit un pumn in cap, a doua zi a calcat-o pe burta acelasi baietel
, iar a treia zi baiatul cu pricina i-a ars doi pumni in fatza. Directoarea nu a auzit nimic, nu stie nimic, dar i-am sugerat sa ii intrebe pe copiii din grupa.
Emi n-are urme fizice, doar traumele psihice care sper sa ii treaca repede. Educatoarea a imbrancit-o cumva, in timp ce manca, probabil ca sa manance mai repede, si copila mea imi povestea "Mami, dar de ce imi venea sa plang cand doamna facea asa?" si imi arata cum i-ar impinge cineva, cu mana pe ceafa ei, capul spre castron. In fine, colac peste pupaza, s-a ales cu o (entero)colita: ieri a vomitat si a avut scaun moale, dar s-a rezumat la atat. Se pare totusi ca gradinita asta e una din cele mai bune din cartier. N-as vrea sa imi inchipui ce atmosfera e la cele mai putin bune
Va pup, week-end placut.

Danelutza spune:
HAI GABITA ! HAI GABITA ! HAI GABITA !
Nastere usoara, daca nu cumva ai nascut si-l tii pe bebe Raducu in brate.

loreen spune:
Intrasem sa va spun ca m-a sunat Gabitza ca i s-a rupt apa mai repede de ziua programata,dar ma bucur ca mi-a luat-o Cuscra inainte...
Gabitza sunt numai cu gandul la voi si ma rog sa ai parte de o nastere usoara.
Cum am vesti noi va anunt ...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"