Aspirante optimiste > 20 (317)
Raspunsuri - Pagina 4
alinadawara spune:
ANDRA 

iubita merci de incurajare stiu ca ai dreptate,dar sti tu cum e cu stresul asta pe toata luna iar la urma daca nu e bebe inevitabil cad in depresie dar imi revin repede
bientot
oanaiacovita spune:
Anidaz,
..esti o draguta!
Da, luptam impreuna si sper ca lupta sa nu fie prea lunga...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Placerea e de partea mea,ma bucur ca in sfarsit pot face ceva real pentru voi.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
cami_antonia spune:
multumesc ca m-ati trecut pe listuta de nastere......multumesc si pt urarile de la multi ani.....mi-ar placea sa-mi fac cadou un bebe de ziua mea....dar nu ma mai dor nici sanii...nu mai am nimic....m-am desumflat si eu de tot azi dimineata....imi pare rau ca se intampla asa....
alina tu ai mai ramas.....multa bafta.....macar sa incepem bine luna...macar cu o singura graviduta....
va pup pe toate...
Doamne Ajuta!
Camelia
mihaelacg spune:
fetelor, pe prima este emisiunea aia "prima zi", imi place la nebunie
tocmai am vazut un bb nascandu-se si un tatic care plange
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
cami_antonia spune:
da mihaela multumesc ca m-ai anuntat...ma uit si eu....si mie imi place super tare.....mai mereu plang.....ca sunt atat de frumusei bebicii....
bye
Camelia
mihaelacg spune:
da camelia, si eu plang mereu cand ma uit la emisiunea asta, e asa emotionant momentul nasterii, iar bb is asa de mici....imi vine sa-i mananc
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
anidaz spune:
Fetelor va doresc o duminica cat se poate de placuta,fiindca nu cred ca mai pot intra azi ,iar maine nici atat.Ma pregatesc pentru preluare buletinelor de vot si voi fi plecata.Deocamdata la
,
,

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele