Aspirante optimiste > 20 (317)
Raspunsuri - Pagina 17
jasmi spune:
Salutare fetele
!
Am intrat de mai bine de-o ora, dar m-am delectat cu noutatile de peste weekend ![]()
Alina Felicitaaaari!
Bea asteptam cu nerabdare vestea cea buna
Oana multa, multa bafta luna asta 
Dianasper ca te simti mai bine
Bun venit noilor aspirante si va asteptam in curand cu bblicii in burtici ![]()
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
ruxandrab spune:
Hai noroc!
Hai sa fie cu bebei si burtici luna asta !
eu nu am noutati, sper ca fac HSG miercuri, astept confirmarea astazi.
aaaaaaaa..... ma duc astazi sa imi fac abonament la sala... s-a deschis o sala exact langa mine si abia asptept sa incep...
la toata lumea!
Asteptand un ingeras
jasmi spune:
Cristi , nu ne-ai povestit reactia mamei tale la aflarea vestii 
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
laurraa spune:
Buna fetelor!
Intai v-am citit pe toate iar aum vreau sa va pup asa de luni sa va mearga bine..:P
Este superba Diana si cred ca mami a fost o optimista de pe aici. Scuze dar nu sunt veche pe subiect...deci fara speranta si vointa nu se poate.
Bea, asteptam cu nerabdare sa-ti faci un alt test si sa ne dai vestea cea buna![]()
Diana, sper ca te simtit mai bine. Sefii intotdeauna au fost mai ciufi
. Eu am sunat sa spun ca-s la spital si ei ma intrebau cum raman nu stiu ce situatii. Ei iak...:P
La 3 merg la doctor sa vad ce imi zice si ce tratament iau. Astazi mi-am terminat antibioticele si sa vedem si rezultatul la biopsia placentei. Cu DD inainte...
Sa dea Dzeu saptamana asta sa vedem cat mai multe teste pozitive.
Ana Maria, asta inseamna INCOMPETENTA MEDICALA. La Iasi s-a intamplat?!?!?!?!
Va pup si abia astept sa merg la dr. si sa va dau vesti bune ca nu e nimic grav si ca ma pot apuca de tratament pentru un nou BB.
Pupici
Laura
alinadawara spune:
Buna ziua dragele mele,multumesc pentru urari cu toate ca eu nu indraznesc sa ma bucur pana nu ma duc la doctor.Am sunat azi la cabinet si m-a programat peste 2 saptamani HELPPPPPPPPPP cum sa stau eu 2 sap cu durerile astea de burta si fara sa stiu daca e bebe sau extrauterina??
VOI ce sfat imi dati sa i-au ceva DUFASTON
bientot
laurraa spune:
Alina, parerea mea este sa mergi fara programare chiar daca mai astepti putin pe hol nu au ce sa-ti zica. E mai urgent...te doare burtica si tbuie sa te vada. Eu zic sa nu stai deloc mai ales doua saptamani. Nu au cum sa te refuze. Asa ca mergi, daca te intreaba daca ai programare spui ca nu insa ai niste dureri si nu poti astepta. Fiind patita iti zic din propria experienta sa nu stai deloc. Si la 1 noaptea daca ai vreun dubiu sa il suni pe dr...Pentru ce-s doctorii? Asta e riscul meseriei...Du-te si intoarce-te cu vesti bune
Eu daca as fi in locul tau ACUM as pleca...nu e nimic si nimeni mai important ca sanatatea si aspiratiile tale.
Laura
andra_b spune:
Alina parerea mea este ca poti incepe cu cel putin 1 duphaston pe zi asa pentru siguranta ta...
Abia astept sa te duci la medic si sa ai prima intalnire cu iubirea din burtica ta!!!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by alinadawara
Buna ziua dragele mele,multumesc pentru urari cu toate ca eu nu indraznesc sa ma bucur pana nu ma duc la doctor.Am sunat azi la cabinet si m-a programat peste 2 saptamani HELPPPPPPPPPP cum sa stau eu 2 sap cu durerile astea de burta si fara sa stiu daca e bebe sau extrauterina??
VOI ce sfat imi dati sa i-au ceva DUFASTONbientot
Alina, si eu am avut dureri de burta cam o saptamana iar prima data au aparut exact in ziua in care trebuia sa imi vina CM-ul. Aveam senzatia ca imi vine din moment in moment, asa de ciudata era senzatia. Durerile asemenatoare celor de ciclu sunt oarecum normale, cele taioase insa sau continue nu sunt chiar bune.
Stiu cum e cu doctorii in Belgia. Am stat acolo un an si ceva si nu am fost chiar foarte incantata, desi faceam parte dintr-o categorie profesionala privilegiata si plateam la asigurari de ma rupeau. Slava Domnului cu sistemul de rambursari. Nu a contat, ei au ritmul lor.
Eu merg miercuri la medic la echo si abia astept sa vad samburelul. E prima data si am mari emotii.
Fetele cu testele, ce faceti?
Bee
5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
alinadawara spune:
LAURAA merci pentru raspuns ai dreptate dar la cabinetul lui nu pot sa ma duc fara programare(am mai facut asa si am asteptat de la 12 pana la4 tot veneau cele cu programare si intrau)singura solutie e sa ma duc la urgente desi durerile nu sunt mari(niste usoare crampe)
DAR TU cum te simti??SA dea DUMNEZEU sa vii cu vesti bune astazi 

bientot
laurraa spune:
Cuma a spus si flowerbee asa este. Daca sunt dureri mici sunt normale, mai ales in perioada in care trebuia sa vina CM. Corpul tau trebuie sa munceasca mai mult.:).
Eu ma simt mult mai bine fata de acum o saptamana si fizic si emotional (si asta datorita voua

).
Deci daca ai dureri mai suspecte insotite si de dureri de spate fuga la doctor. Este bine sa iei utrogestan pentru mentinere si no-spa pentru dureri. Eu asa am luat, nu are ce sa faca rau, orice medic recomanda no=spa pentru dureri in timpul sarcinii.
Pupici
Laura