Buna ziua,
Am fost la avocat,am discutat problema si ne-a zis ca divortul de pronuntat se pronunta,de revenit la numele avut anterior casatoriei revine, dar ramane treaba cu partajul...
Exact cum ai zis si tu partajul dureaza- a zis ceva pana in iarna sau primavara.A zis ca ne poate cita ca martori dar asta o sa fie ceva subiectiv, dar macar se va dovedi ca motivul pe care a introdus el actiunea de divort nu e adevarat si v-a avea mama soacra sufletul impacat ca s-a aflat adevarul.La fel a zis si el ca nu poate sa puna ipoteca pe apartament pana nu se termina partajul.... oricum abia acum ne-am dat seama ca nu ar fi putut oricum sa faca treaba asta ptr. ca contractul casei este la el in camera inchis...
Sper sa iasa totul la suprafata, sa se dovedeasca cine este cu adevarat vinovat,iar sotul a zis ca vrea sa vorbeasca cu avocatul ca procesul de partaj sa dureze cat mai mult- daca se poate pana la anul in iarna sau in primavara 2010 ca poate se plictiseste socrul si cedeaza- eu nu cred ca v-a ceda la cat de rau este...
Socrul zicea ceva de partaj de comun acord(i-a zis cumnatei cand a fost sa vorbeasca cu el si sa-l intrebe de ce a facut ce a facut) si m-am interesat de ce ar vrea el asta si am auzit ca la procesul de partaj el nu mai beneficiaza de asistenta juridica gratuita- asa este? stiti cumva?
Avocatul a zis ca ne costa 2.500 ron - mie una nu mi se pare foarte mult.
Alina iti multumesc ptr. raspunsurile date.
Iti doresc o zi minunata si multe