Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
underqueen spune:
luny
si eu care credeam ca sunt singura la televizor! ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
delphin spune:
i'm back, va pupacesc tare si va multumesc de reactiile cu privire la freza mea...in plus nu's din Pitesti.![]()
Nu pot scrie mult din cauza de bb scartzait.
Tuchitza, bafta la "intors la munca"
O seara placuta!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
underqueen spune:
delphin welcome back! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Oauuuu, ce liniste a fost pe crenguta, credeam ca gasesc multe pagini scrise si cand colo...
Am dat mai devreme o tura de IOR, nu mai putea randunoiul de picioare, ne-a luat 2 ore sa-l parcurgem tot, caci in general stam numai in zona noastra, la fantani. Acum pitica e imbaiata si mancata, asa ca face un nani mic in leagan sa apucam si noi sa mancam. A facut randunoiul o saramura de biban si ma tot imbie la masa, desi nu ma omor dupa peste!
Vio, e superb filmuletul cu Sean. Sunt asa de dulci si de veseli dimineata! Si Rebe e toata un zambet dupa o noapte de odihna.
Naty, ce domnisoara stilata ai in societate! 
Tuchi, imi pare rau ca nu ti-a priit foarte bine iesirea la padure! Ce sa-i faci, e si ea mica! 
Am reusit si ne-am facut si noi azi rezervarile pentru litoral!!! Plecam pe 7 august, abia astept!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Clau, felicitari p[t plecat pe litoral!
Tuchi, nu sunt nevoi nereale, pana la urma trebuie sa faci si tu ca adult ceva pt tine; insa am vazut si eu pe pielea mea la botez ce inseamna stabilitatea si programul ordonat pt un copil mic, caci si eu incerc sa-i creez asta Iuliei; dar pt Ilinca probabil ca poate fi si mai naucitoare o iesire din ritm.
Maria, solutia e...Sinead o'Connor. Eu maine merg sa aplic metoda, caci si eu m-am saturat de "blana" din casa si de firele de par cazute pana si pe fata Iuliei. Fac schimbare radicala, chit ca tot scurt eram tunsa
.
Aaa, randunoiul mi-a facut surpriza si s-a ras in cap. Pe langa ca ii sta SUPER-MISTO, i-am facut o poza cu Iulia din care rezulta categoric ca sunt mama purtatoare si fata e numai a lui. V-o pun insa maine (poza) ca acum m-ar vedea si se oftica sa-l pun pe net! ![]()
Luny, ma bucur pt tine
.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Mai aveam ceva: Delphin, 

Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Luny, hai ca tind sa cred ca 'interactiunea" v-a prins bine la amndoi! Iar ca scuza pentru tata, spune si tu ca randunoiul te ajuta mult cu copilul, e si el stresat de schimbarea din familei, etc( ceea ce e probabil foarte adevarat!)
Clau, mama ce-as veni la tine sa bag o saramura!

Bravo pt litoral! la noi sau la vecini?
Eu mai am 3 saptamani pana plec!
Randunoiul meu nu stie sa faca decat clatite! ( ce-i drept ii ies bestiale!)
Naty nu ma mai tenta ca si mie imi vine sa ma tund scurt de tot, dar o sa-l fac nefericit pe randunoi si parca nu mai am curaj ca acum 8 ani9 cand am comis-o!)
Delphinas, 

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
In curand imi inchei emisiunea la TV...![]()
sa vedeti...mi se termina curand scutecele Huggies si eram pregatita sa mai cumpar...cand colo, dimineata s-a infiintat nasul Iuliei dornic de o fapta buna cu un bax de 98 de scutece...PAMPERS! Randunoiul meu: "Ai dat-o in bara!"; el: "de ce, nu-s buni?". Eu: "Nu, ca iese kk din ei; dar asta e, ii iau". Macar sunt mai subtiri....
Si cu asta dragi tele-randunici eu inchei aici emisiunea si va urez NOAPTE BUNA!
Naty
mamica
Iulia mea
tuchita spune:
Va urez si eu o noapte linistita!
tot stolul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Mmmmmm, nu stiam ce pierd, a iesit super saramura!!!
Am mancat 3 bibani zdraveni! ![]()
Tuchi, la noi mergem, nu indraznesc sa ies cu micuta din tara , mai asteptam pana la anu'!
Naty, sa-i fie de bine tunsoarea randunoiului! Si eu m-as tunde scurt de tot, dar n-am tupeu..., stiu ca apoi as regreta!
Trebuie musai sa scap de burta in 2 luni ca n-am de gand sa mi-o etalez asa pe plaja! Asa ca de luni dimineata incep sa bag abdomene la greu! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!