Ford Mondeo de "nediagnosticat"
E din 2002, 160 mii km. Toate bune si frumoase pana s-a oprit. DE TOT.
Dus la doftor (a se citi reprezentanta, cica) ...unde zace de mai bine de 2 luni...nu-i gasesc nici o buba...cica ar fi pompa (schimba pompa nu mere)...musai sa fie calculatotul (naiba sa le ia ca toate-s electronice ...pica ele...pici si tu - la propriu)...nu e nici asta, atunci ce poate fi? ei nu stiu, eu nici atat. Daca nici la reprezentanta nu stiu ce fac? Vreau sa o mut la alta reprezentanta, in Cluj, poate aia-s mai "meseriasi"
Am oare vreo sansa sa o mai conduc???? sau o pregatesc de fier vechi?
Raspunsuri
Annie80 spune:
sincer, imi pare rau pt masinuta ta, pt ca si mie imi plac si am fi luat si noi daca aveam showroom in oras.
eu sper sa reusesti s-o repari
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
crinuta spune:
Du-o la alt service.
Eu tot Ford am, si m-am tot interesat pe clubul Ford, iar acolo scria de cel mai nou service Ford, undeva in Pipera.
Toata lumea parea multumita.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
april spune:
pana in Buc nu am cum sa o duc.....si pana in Cluj imi ia mult sa o duca pe platforma.
sper sa-i gaseasca buba, altfel fierul vechi o papa.....
crinuta spune:
Credeam ca esti din Bucuresti.
Pai, in acest caz, iti tin pumnii sa ii gaseasca buba.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
M&M spune:
..si noi am avut anul trecut probleme cu Fordul, tot MOndeo din 2002. Cica ar fi fost de vina electromotorul si a pompei, dar nu am dus-o la reprezentanta , ci am fost sfatuiti sa o ducem la o firma care se ocupa de electromecanica( sau cum i-o zice), am dus-o la un service Bosh. I-au schimbat electromotorul si pompa; acum merge bine, doar ca cei de la service nu au reglat-o cum trebuie si are un usor tremurat !!!
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Rufus spune:
Stiu eu un meserias bun in Tg Mures. Ti-e mai aproape?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
april spune:
multumesc Rufus, dar maine dimineata o ducem la Cluj, pe platforma, ca trasa nu ne-am incumetat.
macar de i-ar gasi baiu'