**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Irinelul,
mi-a dat un antibiotik, ceva pe baza de pencilina, dar e a 4-a zi de febra, si il las pana dupa 39,5. de 2-3 ori imi face acu pe la ora asta si pe la 23. Mi-a luat exudat, dar, daca nu ii trece abia vineri ii schimba antibiotikul. ma invart ca un titirica, ei dorm amandoi si io is paznik la oi. stiu de analiza, e precum un test de sarcina, nu?

la R nu a mai avut nik de anul trecut din august cand a scapat de febra, doar cu antitermice pt ca, pediatra era in concediu, si am zis sa mai asteptam pana in urgenta, la spital. Nu prea ii scade febra cu paracetamol 250 si ii trebe neaparat ibuprofen. Mai nou ma lasa sa ii iau rectal temperatura, care e mai veridica decat cea din ureke.
Tot nou David tuseste.

in legatura cu olitza, cred ca e vorba de cultura si presiunea celor din jur. si pt o mama se amplifica. imi aduc aminte ca si io eram ferm convinsa ca ii voi scoate pampersul la 9 luni si venit in De unde sunt copii si la 3 ani cu pampers, si e cel mai natural lucru atunci ti se schimba perceptiile. Asa ca si io i l-am scos pe la 2 ani si 7 luni, si nu a mai vrut nici noaptea ca il incomoda la mers. Am un nepotel cu 13 zile mai mik decat r al meu care si la 3 ani ii punea pampers si incepuse operatiunea la 6 luni. Mi-e mi-a fost mult mai comod cu pampers, nu am cautat toaleta, pt ca la varste mici ei cand spun ca fac, gata fac si trebe sa o scoti din pamant, eh pipi mai merge langa un copac, la un copil cred ca ne sare de amenda, 200 parca e.
cand avea R aproape doi ani am avut o vizita si oaspetii nostri au fost cam socati de faptul ca R nu stie de olitza

intre timp am terminat de vb si pe mess si copii tot imi dorm. maine imi vine si colegu si il asteptam ca painea calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Voi le-ati luat la capsunele creme pentru protectia solara?
Eu i-am luat lui Alex fiindca intr-una din zile s-a inrosit pe manute si pe nas asa ca i-am luat crema "bronz sun protection kids high uva spf 50" de la avon si sunt foarte multumita.S-a bronzat(colorat putin) fara sa se arda.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Hello capsunici!!

Doxinu, am vazut ca tu mergi la "Baby spa", as fi vrut si eu sa il duc pe pitic, dar tata-su a murit cand a auzit cat costa si m-a intrebat ce ii face acolo de banii astia. Si daca nu gasesc o piscina in care sa ma primeasca pe mine cu Matei, adica fara instructor.
Exista vreo limita de varsta sau de inaltime la piscinele obisnuite?

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mai io zica ca te poti duce la orice piscina cu el daca nu vrei instructor.Oriunde te primeste cu un bebe in apa aca il supraveghezi si iti asumi raspunderea pentru ce s-ar putea intampla.Si mie mi se pare mult insa am citit pe net cate beneficii are apa asupre copiilor si am zis ca merita.O ora in apa pe saptamana este super pentru el plus ca sunt acolo o gramada de copii si de jucarii.Acum ca se lungeste ziua vreau sa-l ducem de 2 ori insa sa vedem cum are tati timp caci el se duce la piscina cu STEFAN,asa intre baieti

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

Azi l-am dus pe la ecografie si e bine sanatos, toate sunt la locul lor.
Nu pre mai ia in greutate, are aproape 11 kg dar eu credeam ca are mai mult; si 80 cm.
Si am inceput sa-l trecem pe lapte la cutie, din ala de bebe; trecerea se face treptat, asa ne-a sfatuit dr.

pun si eu cateva poze cu cheliuta:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5208109786690925634

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

Voi le-ati luat la capsunele creme pentru protectia solara?
Eu i-am luat lui Alex fiindca intr-una din zile s-a inrosit pe manute si pe nas asa ca i-am luat crema "bronz sun protection kids high uva spf 50" de la avon si sunt foarte multumita.S-a bronzat(colorat putin) fara sa se arda.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Io i-am luat tot FPS 50 da' de la nivea for baby.Nu stiu daca la asa factor mare de protectie se v-a mai bronza dar ma gandesc ca asta conteaza cel mai putin. Important este sa nu se "arda".

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Didi, cum mai sunteti?
Ella, Bob e foarte frumos chelios, cred ca si cand va fi mare ii va sta bine asa! Si ce ditai barbatul e el in camasuta aia! Laptele de copii e lapte praf pt copii de la varsta de 1 an, nu? Nu se putea da chiar de atunci? Eu deja i-am luat Liviei si mai are 3 zile pana face un an. Treptat adica incepi sa zicem cu o masura din ala si 5 din celalalt si tot asa?
Doxinu si eu i-am luat crema pentru protectie solara de la chicco, cu factor 50. A mea e alba si bucalata si vesnic avea obrajii rosii, mi-e era frica sa nu o usture.
Timur felicitari de cuvantul "apa" si Livia il zice de vreo 3 saptamanai si a fost primul cuvant zis cu adresa. Tot de atunci zice ma-ma ca pana acum zicea numai ta-ta. Mai zice "apte" la lapte si un cuvant care nu sitm ce inseamna: "bīca" si cam atat. Restul gangureli.
Liviana ti-am admirat pozele, tortul a fost foarte dragut si Bogdanel un frumos in portocaliu!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Miruna de Ninutza! Sa te faci mare si frumoasa si sa ai parte de noroc!
Bianca de Ckristina!
Antonia de Ionice!
Cezar Vlad de Lauracatu!
Paul Cristian de Dideip!
Andrei de Roxicucu!
Alex de Chowpersa!
Pierre Sebastien de Rhoneea!
Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Cati sarbatoriti astazi...!!!!!!

Dideip pentru Paul Cristian; Lauracatu pentru Cezar Vlad, Ionice pentru Antonia, Chowpersa pentru Alex-Gabriel, Rhoneea pentru Pierre Sebastien, Ckristina pentru Bianca Maria, Roxicucu pentru Andrei, Ninutza pentru Miruna Maria

La multi ani frumosi si fericiti!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Miruna de Ninutza
Bianca de Ckristina
Antonia de Ionice
Cezar Vlad de Lauracatu
Paul Cristian de Dideip
Andrei de Roxicucu
Alex de Chowpersa
Pierre Sebastien de Rhoneea

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau

Doxinu, si noi suntem inca pe tzitzi si pana dupa concediu nici nu ma gandesc sa renuntam. Se linisteste foarte repede la san si cred ca imi va fi de folos in concediu.
Ella, ce scump e Bobita!!!!!!!

Avem si noi o nelamurire. Cand plecam in concediu eliza va dormi cu noi in pat. credeti ca la intoarcere vom avea probleme??????? Va mai vrea sa doarma la ea in patut????

MA duc sa ne pregatim de plecat afara. Ma duc si eu sa ii iau o crema pentru protectie solara. e deja bronzolici toata dar nu am tinut-o decat foarte putin la soare si mai rar, dar a prins-o imediat.

La multi ANI SARBATORITILOR DE AZI CA SUNT............MULTI !!!!!!!!!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput