Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hutza, hutza-n leganus,
Am sa va arat acus’
Cat de bine m-am distrat
Chiar daca m-au “amprentat”
Ca sunt iute de picior -
Ma descurc chiar binisor !

Sa uram La mai multe lunitze ! veselei gasti de frumoase domnisoare si printului rasfatat printre ele care sunt aniversati azi ( ma rog, ieri, da' considerati ca io's pe un alt fus orar si de-aia fac urarea abia acu' )

dulcea Antonia de Mandarinutza
delicata Elisa de myral
zulufata Andreea de Celia
frumosului Vlad de ramonarosca
dulcetelei Sofia Diana de isa13belle
dulcetelei Ioana Teodora de dorabora

Sa cresteti mari si sanatosi, papaciosi, somnorosi noaptea , veseli si fericiti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Iaca am iesit si eu la lumina , care lumina, ca la ora asta e intuneric bezna
Multumesc de grija celor care mi-au simtit lipsa, trimit multi celor care au intrebat sau s-au gandit la mine.
Mi-am revenit acum, am reusit sa citesc zilele trecute, dar de scris n-am mai fost in stare. Marti mi-a fost atat de rau ca a trebuit sa-si ia sotul liber de la serviciu, eu nici in picioare nu puteam sa stau, nici vorba sa mai am si grija de Maria. Noroc ca miercuri mi-am revenit cat de cat. Acu' sunt "back in business"
As vrea si eu un concediu ... Dar pana in august nici vorba de asa ceva.
Nu mai stiu cui si ce voiam sa zic, la ora asta e de inteles. Ma bag in pat, ca acus' se trezeste Maria si ma ia de buna .

Somn usor tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Intrasem pe necitite (azi) sa va spun ca:
- maine plecam in concediu (Austria, la munte ...evident, ca la mare trebuia sa fie inca Monarhia...!)
- luam PC cu noi, dar cu restrictzie de timp
-tricicletele lui Sim, ca inspiratzie (ce se poarta pe la noi - le gasesti si in Germania, la vara) sunt robuste, metal si cu maner de impins + decuplat pedalele atunci cand parintzii devin un ponei-putere
http://www.fcw.ch/produkte/suche.php?productid=1743
http://www.kidoh.ch/hauck-dreirad-mtx-wova/index.html?b=786494
Noi avem una mica si joase, dar fara pedale - doar se impinge, si cu doua rotzi apropiate in fatza, pt mai mare stabilitate...aaah, uite-l: WUTSCH http://www.fcw.ch/produkte/suche.php?productid=1437
- ca al meu azi e mai bine, doar eczema, dar nu a mancat mai nimic - dar a flirtat la greu cu vanzatoarea din shoppingul din aeroport (am preluat Tati si dat iama in haine + gaura in cont: deh, inca sunt cu prefix 7)
- daca Micul Printz binevoieste maine sa pape ar fi o minune, la ce agitatzie va fi cu impachetarea etc.
- AJUTATZI-MA si pe mine cu o retzeta de scos petele de morcovi, ca babetzicile le detesta, asa ca avem un set complet de bodyuri dalmatzian-morcovii pe fond alb sau colrat... cu ce am incercat nu au iesit. (N.B. Probat un borcan Hipp: aia au turbo-morcov-morcoviu, si mai si decat bio-ii mei!)
- noi suntem la dieta, de aia mergem la hotel cu cina cu 5 feluri!- abia astept concediuuuul! (Austria-Germania-Franta (Franzta s-a calificat acu' 2 zile, ca nu apuca secretara sa-mi ia viza de Canada pe posta - deci mergem s-o luam de la Paris )

Va pup in bloc si pe curand!
Maine venim mai aproape de voi: intram in

-

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

MariaDia sa fii sanatoasa si fericita.

te mai asteptam sa ne spui ce mai face bebe.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Intrasem pe necitite (azi) sa va spun ca:
- maine plecam in concediu (Austria, la munte ...evident, ca la mare trebuia sa fie inca Monarhia...!)
- luam PC cu noi, dar cu restrictzie de timp
-tricicletele lui Sim, ca inspiratzie (ce se poarta pe la noi - le gasesti si in Germania, la vara) sunt robuste, metal si cu maner de impins + decuplat pedalele atunci cand parintzii devin un ponei-putere
http://www.fcw.ch/produkte/suche.php?productid=1743
http://www.kidoh.ch/hauck-dreirad-mtx-wova/index.html?b=786494
Noi avem una mica si joase, dar fara pedale - doar se impinge, si cu doua rotzi apropiate in fatza, pt mai mare stabilitate...aaah, uite-l: WUTSCH http://www.fcw.ch/produkte/suche.php?productid=1437
- ca al meu azi e mai bine, doar eczema, dar nu a mancat mai nimic - dar a flirtat la greu cu vanzatoarea din shoppingul din aeroport (am preluat Tati si dat iama in haine + gaura in cont: deh, inca sunt cu prefix 7)
- daca Micul Printz binevoieste maine sa pape ar fi o minune, la ce agitatzie va fi cu impachetarea etc.
- AJUTATZI-MA si pe mine cu o retzeta de scos petele de morcovi, ca babetzicile le detesta, asa ca avem un set complet de bodyuri dalmatzian-morcovii pe fond alb sau colrat... cu ce am incercat nu au iesit. (N.B. Probat un borcan Hipp: aia au turbo-morcov-morcoviu, si mai si decat bio-ii mei!)
- noi suntem la dieta, de aia mergem la hotel cu cina cu 5 feluri!- abia astept concediuuuul! (Austria-Germania-Franta (Franzta s-a calificat acu' 2 zile, ca nu apuca secretara sa-mi ia viza de Canada pe posta - deci mergem s-o luam de la Paris )

Va pup in bloc si pe curand!
Maine venim mai aproape de voi: intram in

-

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

concediu placut.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Iaca am iesit si eu la lumina , care lumina, ca la ora asta e intuneric bezna
Multumesc de grija celor care mi-au simtit lipsa, trimit multi celor care au intrebat sau s-au gandit la mine.
Mi-am revenit acum, am reusit sa citesc zilele trecute, dar de scris n-am mai fost in stare. Marti mi-a fost atat de rau ca a trebuit sa-si ia sotul liber de la serviciu, eu nici in picioare nu puteam sa stau, nici vorba sa mai am si grija de Maria. Noroc ca miercuri mi-am revenit cat de cat. Acu' sunt "back in business"
As vrea si eu un concediu ... Dar pana in august nici vorba de asa ceva.
Nu mai stiu cui si ce voiam sa zic, la ora asta e de inteles. Ma bag in pat, ca acus' se trezeste Maria si ma ia de buna .

Somn usor tuturor !

Luy, ma bucur mult ca esti mai bine.
de la noi.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Piciulika, concediu placut.

Luy, ma bucur ca esti bine, totusi nu prea este in regula, de la ce iti este rau?

Maria, cred ca ai visat ca o sa doarma Cristi si o sa viseze, sa-ti spun ce a visat TATZI din ora in ora sau mai des....cred ca o iau pe artura curand..........

Ma rog la DD sa mai rezis pana la sfarsitul lunii, cand merg la ai mei parinti, adica la Baia Mare, sa-l intarc.Atunci sigur nu mai dau inapoi, stiu ca am zis de nenumarate ori ca-l intarc.....dar acum e planificata treaba, am cine sa doarma cu el......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna si de la noi,

Vreau sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!!!! sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!!!

Piciulika concediu placut!

Luy multa sanatate.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cecilia o sa te certe rau Sabina balerina dar daca te chinuie asa de tare eu te sustin.Bebele tau are nevoie de o mama calma si odihnita.Pupam mamica obosita si bebe scump

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, eu vreau sa merg azi la piscina....oare pot sa ma duc cu Mario acolo? Si m-as duce la una exterioara, dar nu stiu nici una mai acatarii:)....este cuba, dar parca acolo nu m-as duce cu Mario...nu stiu ce sa zic....

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput