Aspirante optimiste > 20 (316)
Raspunsuri - Pagina 21
noname spune:
Buna fetelor!!!
CE facetzi?
Arinaa
de cand nu te-am mai vazut pe aici.....nici pe mess...
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
laurraa spune:
Sunteti formidabile fetelor
....extraordinare...multumesc pentru tot.
Pentru fetele cu examene, servici, casa, licenta, familie, etc.....stresul este cel mai daunatore....eu asa ma imparteam...intre casa, 3 job-uri, sotz, parinti, prieteni, ajutam pe toata lumea, dar acum mi-am schimbat parerea...un pic de "nesimtitre"
ajuta....mai lasati-le fetelor ca nu se darama pamantul...asa suntem noi femeile...nascute si crescute sa rezistam la greu, dar trebuie sa mai avem si momente relaxante. De acum am zis: merg macar o data la saptamana la un masaj relaxant, nu ma mai impluic asa mult emotional in servici, nu ma mai comport ca si cum ar sta lumea in loc fara mine, cand vin de la servici nu ma apuc de lucru si acasa ci pot sa-mi pun o muzica ambientala si sa stau jumatate de ora cu ochii in tavan (sau sa ma relaxez cu voi aici :P:P), sa nu ma mai intereseze...
Este foarte urat stresul si la ce rezolva....Tranquilla, gagici...
Ziua mea era asa: trezit la 6, mancat pe fuga, cafea pe fuga, la 7.30 la servici. ma imparteam intre 2 sau 3 job pe zi, alergam, nici timp sa-mi spal masina nu aveam, ajungeam seara la 8-9....Ma puneam la calculator si mai lucram la niste chestii si acasa cu o cafea pana la 12...apoi ma puneam la somn...a doua zi de la capat....si pentru ce??? cand am sunat la servici sa zic ca sunt in spital ei stiti ce mi-au raspuns? "si situatiile cutare cine le rezolva...." imi venea sa-i dau cu telefonul in cap sefului
E week-end, e frumos, odihniti-va si ganditi-va la urmatorii bebei care o sa vina si sa vedeti atunci stoarcere de energie....m-am trezit din propria cenusa iar optimismul asta din mine sa stiti ca vi-l datorez voua asa cava multumesc.
Pupici!

Criss, gandeste-te ca bebele tau e centrul universului si nimic si nimeni altcineva....comporta-te ca si cum "pamantu se darama dar mie nu-mi pasa"
Daca regret un lucru e acesta:"ca nu am stat linistita si am avut DOAR grija mea..."
O zi faina.pupici
Laura
andra_b spune:
Salut noname!
Asteptam pe anidaz care nu mai vine cu rezultatuuul!!!
Sper ca azi va fi inca o zi cu vesti bune! 
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
anidaz spune:
Am venit,abia la 11 mi l-au dat ,dar degeaba.Este 1,1mUI/ml,deci declar Z1.
Trebuie sa recunosc ca sunt trista,dar asa cum ma cunoasteti deja imi revin repede.Acum insa imi vine doar sa plang si atata tot.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
noname spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Am venit,abia la 11 mi l-au dat ,dar degeaba.Este 1,1mUI/ml,deci declar Z1.
Trebuie sa recunosc ca sunt trista,dar asa cum ma cunoasteti deja imi revin repede.Acum insa imi vine doar sa plang si atata tot.poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
fata........poate iti mai trece un pic.Imi pare rau pt . ziua 1

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Vreau sa multumesc fetelor ca au asteptat impreuna cu mine rezultatul,dar imi pare rau ca vestea nu a fost buna.
Arinaa nu te-am vazut de mult ,tu cum mai esti?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
andra_b spune:
Anidaz, imi pare rau pentru rezultat...
Luna asta o sa ne straduim impreuna cu restul fetelor aspirante pt bebe!
Doamne ajuta!
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
anidaz spune:
Si eu va pup pe toate ,uite 

Afost o surpriza cm-ul ,cu doua zile mai repede,asta e.Interesant ca nu am avut durerile acelea groaznice pe care le aveam pana acum,si daca stau sa calculez a venit fix la 28 de zile fata de 30 de zile cum am fost obisnuita de un an .Poate a ajutat vital woman la reglarea la 28.
Mi-e doar greata ,si tensiunea o am buna acum 120/80,am luat-o din nou .
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Oana tu cum stai cu sangerarea,vom munci cot la cot in luna iunie ,fiindca si eu sunt pe stimulare din Z5.Oare sa opresc VITAL WOMAN cand incep clostylbegitul sau sa merg in paralel?

Acum ma apuc de program administrativ ,ca sa-mi distrag atentia de la rezultat.
Maine nu intru deloc ,fiindca fac parte dintr-o comisie de vot asa ca sunt prinsa pana seara tarziu.
Cine ne aduce o veste buna pe ziua de azi?Poate Jay?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Ati plecat toate?

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele