Aspirante optimiste > 20 (316)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Vad ca nu e nimeni,plec dupa rezultat,desi....Inca nu pot declara z1,tamponul e curat ,doar pe hartie se ia roz,scuze ca am detaliat.
Revin cu rezultatul.

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neaza fetele

am vazut ieri un bebe de 2,2 cm, cu o inimioara puternica si care are 8 saptamani si 6 zile

8+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

anidaz, fata pt cafea, delicioasa, cum imi place mie

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

anidaz, hai ca iti tinem pumnii, sa te intorci de la rezultat cu vesti bune.
laura, imi pare tare rau pt tine, stiu prin ce ai trecut, si eu am 3 sarcini oprite in evolutie.

cristi, asa-i ca a fost tare emotionant momentul in care i-ai auzit inimioara? eu am plans de emotii
sa dea dd sa fiti sanatosi, sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti? matinale ca intotdeauna ,eu abia m-am trezit
mihaela,ai rezolvat cu computerul pana la urma ?
laurraaam citit postarile tale de la durere si sincer imi pare foarte rau , nu am cuvinte, sper doar ca in curand sa ramai graviduta si nu uita ca Dumnezeu are grija de puiutul tau de acolo din ceruri .suntem alaturi de tine in aceste momente,oricand simti nevoia sa vorbesti suntem aici
diana ce faci? nu te trezisi inca?
anidaz iti tin pumnii eu sper totusi ca rozul acela sa nu fie de la ciclu,astept rezultatul
cristi felicitari iubita k i-ai auzit inimioara puiului tau , cred k a fost un moment unic si minunat.
va pupicesc pe toate

Anca..

Mergi la inceput

neata bebi
ce sa fac fetitza, m-am apucat sa-l scriu din nou,asta e, bafta mea, asta ca sa nu uit licenta asta niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

off mihaela nasol rau k trebuie sa o refaci ,ce ghinion. si eu trebuie sa mai scriu la ea k trebuie sa o vada si profa mea sa vad ce zice ,cand ma gandesc ca mai e asa putin pana la licenta si eu nu am luat restantele vai de curu meu.

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata !
Sarumana de calfeluta anidaz!

Cami_antonia si Laurraa bine ati venit !
Si eu am citit aseara povestea laurei, dar nu stiu ce sa ii spun, decat ca imi pare rau si ca suntem alaturi de tine!
Anidaz Multa santatate si iti tin pumnii!
voicu_bebi ce mai faci?
Mihaela, incearca sa imi dai repede un mail sa vad dc pot face ceva... roxana.danciu@gmail.com

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

lasa ma bebi, ca ne-om descurca noi, doar suntem FETE MARI , nu?
tare greu mi-a fost si mie
nu se "pupa" deloc serviciul, facultatea, casa, si eu pe toata perioada facultatii am avut toate cele 3 sarcini pierdute si mi-a fost tare greu.
mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

mihaelacg.. cu tine vorbeam... cred ca nu m-am exprimat bine... da-mi si mie fisierul stricat sa vad dc la mine merge...

eu tb sa plec de acasa in 30 min... asa ca dc nu mai apuc va pe toate si va doersc o zi faina!

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput