Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 8

cristi07 spune:
http://community.webshots.com/album/563628987usZnEw?start=56
de aici continuarea pozelor din cismigiu facute cu camera foto a Lixei
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Victo spune:
am vazut si eu pozele de la petrecerea in aer liber..dar mama lui antonio cine e?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Vasari spune:
Neatza!
La multi ani fetite si baietei!
Poimaine chiar e 1 iunie!
Pussi, super fetitele tale. Sunt topita dupa ele. Eu, ca si BB, am ceva cu ele si cu gemenii Irinei. Iti doresc o perioada mai relaxata, sper sa gasesti o bona care sa-ti placa.
Ce faine sunt pozele de la final cu Raducu si Catalin! E clar ca au ceva sa-si spuna! :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Victo
am vazut si eu pozele de la petrecerea in aer liber..dar mama lui antonio cine e?
nu e de pe forum

Poze Radu

cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Neatza!
La multi ani fetite si baietei!
Poimaine chiar e 1 iunie!
Pussi, super fetitele tale. Sunt topita dupa ele. Eu, ca si BB, am ceva cu ele si cu gemenii Irinei.Iti doresc o perioada mai relaxata, sper sa gasesti o bona care sa-ti placa.
Ce faine sunt pozele de la final cu Raducu si Catalin! E clar ca au ceva sa-si spuna! :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
..pai doar sunt prieteni

Poze Radu

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Victo
mihaelo...si pe stefanut al meu cui l-ai lasat? la multe lunite fericite Amirei..si sa fie mai mancacioasa..ca are ce..;)
El nu e astazi? Aseara am facut uraturile pentru 29.Iote acu le fac pentru 30.

LA MULTE LUNITE

Stefanut

Alesia de Sheri

Florian de Doxi

Robert de Mychidutza

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Victo spune:
tu pussi..da cat sunt ele de dragute!!!!!!!!!!!
nu vi se pare ca acum copiii nostri stiu sa rada cd vad aparatul foto? al meu asa face..dc cand era mai micut il prindeam numa serios si concentrat...acum e tot un zambet cd ma vede cu aparatul

Victo spune:
miha...sry..credeam ca ai scris azi..ee..da glumeam stai linistita, ca nu ma supar eu din minuni d-astea..da..n-am si eu ce vorbi..
aa,,de fapt in 30 ai scris..numa la la ora 00 si ceva..

slimatei spune:
quote:ce bine e de tine ca nu le prinzi.. cred ca le prind eu toate astea..trag la mine la la...
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by slimatei
o dat Domnul si am reusit sa modific in ciuda tuturor treburilor care as fi putut sa le fac intre timp...
Stefania x2
Alexandrei nu i-ai pus iepuraaaaas
Hihi.... sper ca nu te-ai supi... Vezi ca sunt niste setari prin care nu iti mai apare reclama; eu, de ex, nici nu stiu despre ce vorbiti din moment ce pe mine nu m-a stresat niciodata reclama cu pricina; da' nici nu vreau sa stiu
Oanade Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

.. iote ca azi am fost mai calma..si am reusit sa-i pun si Alexandrei un

va

o zi placuta tuturor

Stefania x2

creem spune:
Neata!
Ieri i-a luat tati cadou de 1 iunie: piscina cu colac si minge! Deocamdata se joaca in ea fara apa
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia