Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 5

luny spune:
vio, pai chiar fara aia, fara ailalta.. eu beau de vreo sdaptamana cafea aproape in fiecare zi, una mica...va dca ii e bine..am basculat si capsuni la greu, iar fara probleme..mi-a ramas doar fasole, mazare, conopida si varza sa incerc!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

VioletaH spune:
Luny, eu doar conopida si broccoli nu am mancat pentru ca nu-mi plac. in rest, de toate. Sa vezi ce fasolica buna cu bacon a facut sotza-miu.... Iar eu am facut sarmale, am mancat si salata de varza cruda, ce sa mai, in materie de mancat nu m-am ferit. Dar nu am exagerat, am mancat cate putin (mai mult de grija mea decat a lui Sean, ca nu vreau sa stric aerul din casa
). Singura chestie care mi s-a parut ca i-ar face un pic probleme lui bebe este laptele, si de cateva zile beau fara lactoza, dar nu vad o schimbare majora, tot face partzuri. pana la urma cred ca este normal. Ca in fond si cei care sunt hraniti cu lapte praf fac partzuri, colici, asa ca am decis sa nu ma abtin de la nimic.
Vio, mamic fericit

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

gudinde spune:
Tuchi
Dexamethasone se da in PCOS in cazurile in care DHEA-S si testosteronul depasesc limitele normale. Sigur, se prescrie dupa ce s-a incercat doar cu metformin si apoi, in functie de cum raspunde pacientul la adaugarea noului medicament se jongleaza cu doza de metformin si dexamethasone.
In general in PCOS, testosteronul este mare (chiar daca se afla in limitele normale, se apropie de limita maxima - ceea ce nu e bine ori normal pt niste persoane de 25-30 de ani), SHBG-ul si DHEA-S-ul chiar daca sunt in intervalul de valori normale sunt SHBG-ul spre limita inferioara si DHEA-S-ul spre cea superioara, ceea ce din nou nu e bine caci ar trebui sa fie invers.
Metforminul ajuta mult si se poate obtine cresterea SHBG-ul si implicit scaderea testosteronului. Dar daca doar tratamentul cu metformin nu da rezultate se introduce si Dexamathasone.
Studiile au aratat ca la femeile cu hiperandrogenism, raportul DHEA-S/testosteron poate fi un indicator important in determinarea rezistentei la insulina si au aratat si cum se modifica la tratamentul cu dexamethasone.

tuchita spune:
Gudinde, m-ai spart! ai raspuns mai ceva ca un doctor!
tind sa cred ca totusi nu e bine sa stii asa de multe despre suferinta ta, ca nu-ti face bine la "pisic"!
Plec sa spal copchii! in seara asta am program de spalta Ilinca pe cap si ma astept la urlete pentru un intreg cartier!
Stela, pupici si sper sa fie bine Teodora!
!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

natynic spune:
Gudinde si pe mine m-ai spart si...cred la fel ca si Tuchi; dar ti-am mai spus eu asta. Si stiu bine ce spun (apropode stiut prea multe despre propria boala). Si pt serviciu-folosesc un program de statistica special, SPSS-dupa ce il dibuiesti nu e greu deloc, dar biata fata era cazuta din luna si i se cerea sa completeze baza pana maine; nu-i vorba, eu am facut marea majoritate a trebii deja, problema era ca nu stia CUM, nu volumul de munca. Dar asa e la noi cand ii tuna sefului...
Vad ca si Iulia doarme exceptional pe burta si e linistita, dar tot mi-e frica sa o las si noaptea, nesupravegheata.
Stela, imi pare rau ca Teo varsa...acuma nu stiu, dar...zau! ai grija cu Nan! ca io-s patita, stii bine ca tot asa o duceam, intr-o varsatura continua. Spune si tu cui trebuie chestia asta.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

VioletaH spune:
Stela, bafta la control, sa nu fie nimic cu micutza. Sanatate!
Vio, mamic fericit

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

luny spune:
offff stela, si la voi sunt varsaturi?..imi pare rau sa aud asta, dar eu sper sa nu fie nimic...si Mufa mai varsa, are zile si zile, asa ca stiu cum e..of of of!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

underqueen spune:
buna seara si bine v-am (re)gasit! azi am disparut ca magarul in ceata , dar am motive intemeiate: am facut mancare si de la 2.00 la 8.00 am fost pe-afara nu l-am tinut niciodata asa mult...a motait el cate 15-20 de minute...iar la 7.00 a inchinat steagul...problema e ca mi-e mila sa-l trezesc sa-i fac baie...ca am mai patit asa si tare greu s-a trezit...ce sa fac?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

VioletaH spune:
Maria, lasa-l sa doarma. Eu nu l-as trezi pentru nimic in lume. Nu e nici o problema daca nu-i faci baie o zi, atata timp cat e curat la fundulet.
Vio, mamic fericit

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

underqueen spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Plec sa spal copchii! in seara asta am program de spalta Ilinca pe cap si ma astept la urlete pentru un intreg cartier!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchi bafta maxima!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare