Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 20

tuchita spune:
Gata baia, sunt pusi amandoi la nani! Mai stau un pic si fug si eu!
Unde gasesc ghidul OMS? Ca vad ca Naty se documenteaza si trebuie sa ma mai informez si eu!
Gudinde este ca de obicei supra informata!
Cristina, Ilinca e intr-o mare faza de alint si gelozie, si laptele cred ca il cere ca sa gaseasca un pretext sa mai bea un pic din biberon( nu ii mai dau bibe decat seara la culcare- total nesanatos pentru dantura ei, dar inca nu pot sa o dezvat!). in plus noi o trezim o data pe noapte sa o punem pe olita, si uneori mai cere! In general nu mai manaca noaptea de la 4 luni, dar mai exista si exceptii, cand e bolnava, alintata, o supara ceva, n-a mancat destul seara!
In seara asta am indopat-o bine, sa vad ce rezultate am, ca in ultimele trei nopti m-a capiat cu cel lapte!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Simo27 spune:
Gudinde,nu e acelasi pediatru....,iti dai seama ca nu am mai apelat la dr respectiv!maine compun PM !!!
Naty,daca ai timp uita-te putin pe mailul comun(am trimis ceva),sa vezi Suzete-ca tot iti placsa te destinzi un picut
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

tuchita spune:
Am gasit ghidul OMS, mi-am aruncat un ochi obosit in fuga, la prima impresie nimic nou sub soare pentru mine, dar bine scris si cu sfaturi bune pentru doritoare!
ma duc la nani ca maine cica mergem la padure la gratar, dar nu stim unde!
Imi puteti recomanda un loc linistit, fara manele?
Si mi-am amintit ca mai am o rugaminte- se pricepe careva la flori/ Am un trandafir care face niste flori superbe si am observat de vreo doua saptamani ca are niste insecte pe frunze si nu stiu ce sa-i fac!
Va pupacesc si va doresc o noapte linistita!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Simo27 spune:
Tuchita,du-te la o florarie si cere spray impotriva paduchilor...ca asta cred ca sunt,paduchi de plante!
Noapte buna stol
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

natynic spune:
Eu va zic Noapte buna!
Si, ca-l incepeti azi, ca-l incepeti maine:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

sovietica spune:
Tuchi, am uitat sa te pentru incurajarea cu lapticul! asa este, n-o sa disper, da o sa ma straduiesc intai sa maresc productia si sa conving mancaciosul. Mi-e ca incheiem 2 luni, ca tine (parca), numai cu 1,2 kg in plus fatza de nastere. Daca nu si nu, ii dau formula, daca ii mai lasa Iulia ceva!
o sa se faca frate de lapte praf cu alti randunei.
Loc linistit, fara manele, ai sa razi, gasesti la mine in ferentari!! o super-liniste unde stau eu.
Naty ce zici tu acolo cu ceaiul si cu fierul! nu ca i-as da ceai, dar n-am mai auzit de asta! si in plus am discutii aproape zilnic cu mama ca ea stie ca un bb trebuie sa bea ceai!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

aliceionescu spune:
Ma gandesc ca e cam tarziu sa va invit la un pahar cu bere...Asa ca o sa dau cu mine insami, ca sa nu ma plictisesc.Ca sotul este exilat in balcon, la tigara. Eu nu mai fumez de vreo 5 ani, da' parca asa-mi faceti o pofta cand povestiti voi cum mai trageti cate o pipa, ca mod de relaxare...Azi dimineata nici cafeau n-am baut-o cu voi ca am zis ca o fentez pe fii-mea. Adica: cum este o gagica f. matinala, dupa ce adoarme pe la 7,30-8,00, are un scurt somn de frumusete de maxim o ora. Apoi vrea la plimbare. Si de fiecare data eu sunt nepregatita (adica neimbracata de plimbare, ca de machiat...nici nu mai stiu cum se face).Asa ca, in timp ce eu ma imbrac, fata mea tipa, ma cearta, ca deh, de unde atata rabdare? Si-am zis: azi nu beau cafea! Ma imbrac si astept sa se trezeasca odorul. Si se face9, si se face 10, si se face 10,30...nimic! Dormea total relaxata. Asa ca zic macar sa fac ceva in casa, ca tot am asteptat atat si n-am facut nimic. Si ma bate gandul sa arunc ciorba din frigider, ca nu o mai manca nimeni. Numai ca in viteza mea, in loc sa o pun intr-un sac menajer, am pus-o pe langa, adica pe pantalonii mei, pe masca de chiuveta, pe gresie, in papuci...peste tot! Si bineinteles ca s-a trezit si Thea care, intr-un final, m-a gasit tot neimbracara de plimbare...
Acum doarme, pe suzy a lasat-o voluntar langa ea, asa ca deja e la sterilizat, eu beau o bere si ma gadesc ce bine a fost ca in dupa-amiaza asta a scos-o la plimbare sotul. Am butonat pe aici si am gasit 2 articole referitoare la suzy si la diversificare, cred ca le stiti deja dar cred de asemenea ca nu se supara nimeni dc pun link-urile:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=60
In rest, nimic nou, doar faptul ca Thea ma topese, efectiv,pe zi ce trece. Gagureste de ma zapaceste (maaaare vorbareata o sa fie, nici nu vreau sa ma gandesc la momentul "de ce-urilor"!!!) Spune clar "c" si "g" si mai scapa si ceva vocale si...uraaaa...si-a descoperit, deocamdata, mana dreapta, pe care si-o baga constant in ochi, mirata rau.
De diversificare, nici eu vreau sa ma gadesc pana la 5 luni, asa ca acum doar mai citesc cate ceva, spre exemplu forumul
Cristina,cuscra, multumesc de trimiterea spre Metoda Karitane, este deja in bookmarks si o voi printa, sa citesc mai usor!
adriuta, spor la impachetat!
gecko, pregatesti tu filtrul, sau il las eu, ca tot sunt p-aci?
luny, zic si eu ca fetele: du-te si te distreaza, o sa se descurca Mufa o noapte cu formula, ca nu-i un capat de tara! Vad ca a ramas tot un mare razacios, dar il ajunge din urma Thea.
zoze, petrecere frumoasa, te asteptam cu un Bb magic si blond proaspat crestinat!
tuchi, bagat la cap sfaturile cu diversificarea. Iti doresc o noapte in care Ilicai sa nu-i fie foame (sau sete)!
Naty, da' bidoneaza Iulia, nu se joaca!
Simo, cand o sa vreau sa o dezvat pe Thea de suzy, iti fac o vizita si i-o dau lui Labus. La propriu. Am vazut poze cu Barosanel care este un scump asa tuns!
sovi, cu ce ziceai tu ca ai curatat cada inainte de mare baie a lui delfinas? Ca vreau s-o arunc si eu pe fii-mea in cada, ca e topita dupa balaceala.
Fetelor...sunt la al doilea pahar de bere si deja ma lasa puterile...Merg sa fac un dus si apoi...nu se stie, cert e ca acum va urez noapte buna si ma retrag, ne vedem maine, la cafea.
P.S.Cristina, nepotul meu, Matei, e mai mare decat Vladic cu cateva zile, azi eram in Crang cu amandoi (fii-mea si el)...frateeeeeeee, da' esti grozava rau de te descurci cu amandoi, ca eu numai la tine m-am gandit cand am "experimentat" aceasta iesire! N-ai sughitat?

sovietica spune:
Alice, bicarbonat pt curatat cada.
Inainte sa te lase puterile de tot, uite-te pe cutia de bere si vezi ce concentratie de alcool are
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac