Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
iesim afara, mergem si la pediatru sa cantarim bebele!![]()
ia uitati ce face el cum deschide ochii dupa somn:))
http://good-times.webshots.com/album/563637779XTeiok
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
tuchi buna idee cu cele 2 masini in acelasi timp!!
..i-am dat Nan1 cand am iesit din maternitate 2 zile pana mi s-a instalat lapticul mie ca lumea si a papat fara probleme..nu refuza el bibe deloc..a, si la botez un bibe cu laptele meu strans cu chiu cu vai.. gata, ies afara!
LUNY
tuchita spune:
Naty, CHIAR nu m-ai suparat DELOC!
iti inteleg depresia , mai ales ca nu stii ce si cum sa faci sa fie bine!
Ti-am mai zis eu ca cel mai bine o sa fie dupa ce o sa te informezi sa faci cum crezi tu de cuviinta!
Poate ca tonul meu a fost un pic altfel pentru ca asa cum am facut eu nu prea scrie in carti si n-am vrut sa ma intind la discutii si sa starnesc controverse!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Luny super filmuletul! eu nu reusesc sa-l filmez pe Seb!
Naty, pentru ca cel mai mare defect al meu e acela ca imi dau cu parere prea des, revin si-ti spun parerea mea ca ar trebui sa incepi sa-i dai altceva cand face 6kg.Si ca sa fiu de-a dreptul nesuferita, eu la Iulia as incepe cu cereale!
si iti dau o mie de
ca sa nu te superi pe mine!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Da' nu ma supar deloc, Tuchi! Uite, am postat si subiect la "Parintii intreaba, parintii raspund", poate mai aflu si alte pareri. Si eu ma gandeam ca cerealele ar fi o varianta; in fond, ea a stat o saptamana pe formula HN 25 care contine...cereale si morcovi! si se da la bebei peste 6 luni. Si l-a tolerat excelent.
Randunoiul a venit mai repede si lucreaza de zor sa fixeze fire electrice prin casa. Mi-e soooomn 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
simonette spune:
Nu stiu cum faceti...mai ales cele cu 2 copii, ca eu sincer imi propun mereu sa redevin activa pe forum si nu reusesc! Poate nu sunt organizata...poate ar trebui sa rezerv o anumita ora din zi numai ptr asta dar nu reusesc! Nu inteleg de ce nu-mi ajunge timpul caci Iannis e cuminte...Luca e mai mare si are activitati si sg... Noi avem 2 momente de plimbare pe zi, dimineatza si seara. fiecare plimbare dureaza cel putin 2 ore, si intre timp am oarece treburi prin casa, mai alaptez, mai pun masa...voi cum reusiti?
Mi-e asa de dor de voi!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
luny spune:
doar 5 posturi cat am fost eu afara???![]()
![]()
..liniste mare!
normal naty ca suntem si in butoi in acelasi timp!
sa treaca!
LUNY
luny spune:
ia-ta-ma tv!
LUNY