Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 20
kikineata spune:
Cred ca tre sa iau o pauza...citesc si nu retin nimic, ce puii mei, nu retin, nu retin dar nu-nteleg!! Si s-au bagat fetili astea 2 cu IQ marit pisti poati, adicatelea Ktrinel si A-deju si m-au bagat in ceata...cu curcanu, ba cu crocsii, metaforic, nemetoric cred ca ma retrag...sa vad pot sa ma abtin???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dejule, v-am scris ultima data ca eram cu gatul in pioneze...adica cu amigdalele rosii, mari si umflate, plus ganglioni inflamati pe langa gat...de-aia am zis ca aratam ca un curcan...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
gata.. s-a facut lumina :) uitasem bre, daca e posibil asa ceva... rusineee... jap, treishopt de bice pe spinare :))) da' face aspirina vreo minune la asa ceva? m-as fi gandit mai curand la vreun ibuprofen, ceva antiinflamator, de-o folosi si ala... doamneee, ca tare faina-i viata fara oua la gat, parol! :)) ca mie mi le-au extirpat pe la vreo 5 ani, si-a fost cea mai frumoasa zi din viata mea.. cred ca am mancat vreo douaj' da kile de inghetata pe nerasuflate :)))) sanatate iti doresc!!

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
kikineata spune:
of ...stiam io ca esti fata de treaba..am inteles, am inteles!!! de-atata vopsit blond mi-o intrat in creier.
quote:
Originally posted by Ktrinel
dejule, v-am scris ultima data ca eram cu gatul in pioneze...adica cu amigdalele rosii, mari si umflate, plus ganglioni inflamati pe langa gat...de-aia am zis ca aratam ca un curcan...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
a_deju spune:
hai ca fac si-un capitol nou, ocazie cu care bag o strigare si catre dia, ca nu e posibil sa fie taman ea spargatoarea clubului de amiaza :)) desi cre' ca sforaie calare pe oana, sau mai curand oana calare pe ea :))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
de-atata vopsit blond mi-o intrat in creier.
Usurel, usurel, Kikineato, ca pe-aici sunt blonde naturale
si s-ar putea sa se atace, mai ales ca-s cu capsa pusa...
Ktrinel, io am inteles ca tu erai curcanul

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)David al meu
roxanica2006 spune:
stai, stai, a-deju, daca tot m-am dat lovita si tanjesc dupa o mangaiere pe frunte , te rog sa ma treci in listutza de sarbatoriti, ca vineri , 6 iunie, e ziua meaaaa, acum stiu ce-i cu stare asta; imbatranesc 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
kikineata spune:
M-ati luat cu vrajeala s-am uitat ce tb sa scriu.
Bambo, Antonia e dementiala cu ochelari, si cu scaunul de piele tabloul e complet. Ghici cine-i directoarea??
Iulia, mi-au dat lacrimile la poza cu Stefania dormind. Ai pus sare pe rana dupa povestea cu temperatura. La doctor si abia apoi ne dam cu presupusu.
Roxanico, da ce-am zis io...deci del a vopsea s etrage...nu, nu, nu..Nu de la culoare. Hai ma fata nu mai fi trista.
Ktrinel spune:
vai, ce v-am zapacit cu ograda mea :)))...promit ca nu mai aduc asemenea elemente in discutie :)))))))
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Iaca poze cu gargarita. La un moment dat se vede mica-mica. Sunt poze facute asa cum o pandesc io pe gaura cheii cand se trezeste.
http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni/photo#5207615973787912898

tare scumpa,imi vine sa o mananc 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)