Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cred ca tre sa iau o pauza...citesc si nu retin nimic, ce puii mei, nu retin, nu retin dar nu-nteleg!! Si s-au bagat fetili astea 2 cu IQ marit pisti poati, adicatelea Ktrinel si A-deju si m-au bagat in ceata...cu curcanu, ba cu crocsii, metaforic, nemetoric cred ca ma retrag...sa vad pot sa ma abtin???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dejule, v-am scris ultima data ca eram cu gatul in pioneze...adica cu amigdalele rosii, mari si umflate, plus ganglioni inflamati pe langa gat...de-aia am zis ca aratam ca un curcan...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

gata.. s-a facut lumina :) uitasem bre, daca e posibil asa ceva... rusineee... jap, treishopt de bice pe spinare :))) da' face aspirina vreo minune la asa ceva? m-as fi gandit mai curand la vreun ibuprofen, ceva antiinflamator, de-o folosi si ala... doamneee, ca tare faina-i viata fara oua la gat, parol! :)) ca mie mi le-au extirpat pe la vreo 5 ani, si-a fost cea mai frumoasa zi din viata mea.. cred ca am mancat vreo douaj' da kile de inghetata pe nerasuflate :)))) sanatate iti doresc!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

of ...stiam io ca esti fata de treaba..am inteles, am inteles!!! de-atata vopsit blond mi-o intrat in creier.

quote:
Originally posted by Ktrinel

dejule, v-am scris ultima data ca eram cu gatul in pioneze...adica cu amigdalele rosii, mari si umflate, plus ganglioni inflamati pe langa gat...de-aia am zis ca aratam ca un curcan...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca fac si-un capitol nou, ocazie cu care bag o strigare si catre dia, ca nu e posibil sa fie taman ea spargatoarea clubului de amiaza :)) desi cre' ca sforaie calare pe oana, sau mai curand oana calare pe ea :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

de-atata vopsit blond mi-o intrat in creier.

Usurel, usurel, Kikineato, ca pe-aici sunt blonde naturale si s-ar putea sa se atace, mai ales ca-s cu capsa pusa...

Ktrinel, io am inteles ca tu erai curcanul , da' am facut conexiuni muuuuuuult mai profunde decat fetili astea, si anume: am crezut ca vrei sa ne spui, prin sintagma "curcan margelat" ca ti-ai gasit margele asortate la rochitza aia albastru electric , vezi ce departe ma duce neuronul??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

stai, stai, a-deju, daca tot m-am dat lovita si tanjesc dupa o mangaiere pe frunte , te rog sa ma treci in listutza de sarbatoriti, ca vineri , 6 iunie, e ziua meaaaa, acum stiu ce-i cu stare asta; imbatranesc

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, continuam sa fulguim AICI!!

Mergi la inceput

M-ati luat cu vrajeala s-am uitat ce tb sa scriu.

Bambo, Antonia e dementiala cu ochelari, si cu scaunul de piele tabloul e complet. Ghici cine-i directoarea??

Iulia, mi-au dat lacrimile la poza cu Stefania dormind. Ai pus sare pe rana dupa povestea cu temperatura. La doctor si abia apoi ne dam cu presupusu.

Roxanico, da ce-am zis io...deci del a vopsea s etrage...nu, nu, nu..Nu de la culoare. Hai ma fata nu mai fi trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vai, ce v-am zapacit cu ograda mea :)))...promit ca nu mai aduc asemenea elemente in discutie :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Iaca poze cu gargarita. La un moment dat se vede mica-mica. Sunt poze facute asa cum o pandesc io pe gaura cheii cand se trezeste.

http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni/photo#5207615973787912898

tare scumpa,imi vine sa o mananc

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput