Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 18

iulia-stefy spune:
acs, multumim de aprecieri.
Bambo, ce bine ii sta Antoniei cu ochelari. Nu mai fi trista. O sa fie bine, ai sa vezi.
daphna, Teutz, aelita, Yagmur, adinazot, multumim.
Ieri i-a crescut temperatura dupa somnul de pranz si era si ragusita rau. La masa de la 16, dupa ce a mancat tot, a si vomat tot. O tine asa cu vomatul de cateva zile. Si mi s-a spus ca e de la secretiile din nasuc, ca se ineaca...bla, bla. Ieri am dus-o iar ma medic si mi-a zis sa o trec pe antibiotic. Azi noapte la 12 tragea de mine si avea manile inghetate (asa le are, si picioarele cand are febra mare). M-a trezit si i-am luat temperatura, 37.7, dar tremura de mama focului. In mai putin de 30 minute avea 39.4. Si a tinut-o asa pina la 3.30 dimineata. I-a dat antitermince, pus supozitor cu Novocalmin...impachetari cu apa dezmortita....Am zis ca nu mai rezist. Pe la 2 vreau si eu sa ma duc la baie. Tipa dupa mine si ma i-a de mana, ca merge cu mami sa faca pipi... mami. Cand intru in baie, ii spun sa stea pe covoras, nu pe gresie. Numai ce o vad ca desface piciorutele si piiiiiiiiiiiiis pe covor in baie.... dupa care fuge in camera si se asaza pe olita si face acolo restul. A stat dezbracata, doar cu body pe ea si s-a asezat la masuta ei si a desenat, a dansat... iar pe la 2.30-3 ma tragea la bucatarie. Voia cirese. A mancat vreo douazeci, apoi banana, o gogoasa si pina la urma i-a scazut temperatura la 37.5 si s-a culcat rontaind la gogoasa. S-a trezit la 9 cu temperatura 39 iar si a tinut-o asa pina la 11.30 cand i-a scazut la 38.4. La 12.30 avea 37.4. Dimineata mi-a vomat paracetamolul, i l-am dat iar, la masa de pranz a mancat bine si la sfarsit si-a facut greata si a vomat iar..... nu stiu cat mai rezist. Acum astept sa se trezeasca sa vad ce temperatura are. Si imi fac de lucru pe forum sa nu o iau razna. Si sunt franta de oboseala. De la miezul noptii n-am mai inchis un ochi si nici nu pot sa dorm. De la oboseala m-a luat greata si ... vreau sa fie bine. Nu stiu ce o sa fac la noapte. Macar a fost sotul la spital si e de garda doamna doctor la care merg de obicei. Sper sa fie bine, sa nu mai ajung la spital, ca mi-e groaza.
Uitati-va la ea cum doarme. Cum ii dau eu medicamentul fara sa o trezesc?
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Laura13 spune:
salutari mamici!
sunt si eu pe aici.....
florin e mai bine (multumim pt urari), si-a scos niste bucati uriase de puroi de pe amigdale si si-a revenit....chiar miraculos.
dani e atat de dulce....incep si eu ca stim noi cine. pe 1 iunie ne-a facut el noua un cadou, primele cuvinete legate sub forma de propozitie f scurta: "mingea mama". dar ce mi-a crescut inima....nici nu pot sa va explic. de fapt, stiti cu toatele. e atat de vesel, se joaca frumos, e din ce in ce mai integator,o criza de nervi la 3-4 zile deja e parfum. chiar si la pampers sta, ii spun ca e plin, e greu si trebuie schimbat ca sa fie usor si sa poata sa alerge si gata....sta cuminte. multumesc lui DD in ultimele 3 zile pare ca si-a reveni cu mancatul, a papat supa de pui cu carnita si legume la pranz.....facuta de mine....stiti ca iar mi-a crescut inima, da?
tanti bona e ok, dani e mult mai relaxat, isi da din ce in ce mai bine drumul la vorbit, adoarme singurel seara (de cand cu revenirea bonei), plange cand pleaca ea si se bucura cand o vede. deci, sper ca suntem pe drumul cel bun.
ruxandra am vazut si eu pozele, m-am uitat luuuung la grigore, ca semana, dar lipsea ceva.....pana m-am prins a durat ceva. e tot frumos, ca voi toti, de altfel. ma bucur ca ati fost in concediu, imi pare rau de micile probleme, dar cum altfel sa tii minte concediu asta toata viata?
bambo ma bucur ca sta antonia cu ochelari, eu zic ca e mare lucru ca nu i-a calcat in picioare din prima zi. si tot frumoasa si cu ei. scumpica rau.
dia ma bucur si pt oana ca e pe drumul cel bun si se recupereaza bina. am vazut-o tunsulici, ii sta tare tare bine. mi-a dat impresia asa.....de fetita matura (daca se poate zice asa), adica i-as da 2 ani cel putin. e si inalta si are o privire ....asa... nu stiu cum sa zic.
dianocica felicitari pt primele cuvinte! e minunat, nu? sa vezi de acum ce o sa turuie d in continuu
va pup, ma reapuc de munca, deoarece maine e garda calare pe noi.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

adinazot spune:
BAMBO,e scumpa tare ANTONIA cu ochelari!frumoasaaa!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

kikineata spune:
Iaca poze cu gargarita. La un moment dat se vede mica-mica. Sunt poze facute asa cum o pandesc io pe gaura cheii cand se trezeste.
http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni/photo#5207615973787912898
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

a_deju spune:
valeu, bre lady bre :), kikineato si anume... ce-mi faci tu cu pozele lu' garga... deci alea pe gaura cheii sunt absolut desavarsite!! oi fi io mai pe stilu' artisticus-incetosatus-abstractus..dar mi se par incredibil de misto!!
bambo, nu pot sa cred cat ii de scumpa antonia ochelarista :) doamne ajuta, bine ca ii poarta si ii plac, chit c-o sa tot stergi de-o mie si un milion de ori la ei...
si-acu', na, ca ma mananca si pe mine fitele ca pe zombilica... da' tot zic una e crocs, aia adevarati, si alta e..alte firme.. desi si io m-am crucit c-am dat un porcoi de bani pe ei, dar sunt marfa de marfa... plasticul este spuma, puf, nush cum altfel sa-l descriu. si desi l-am tinut pe eric in plin soare si nisip, nu i-am scos niciodata labuta transpirata de dinauntru.. nu stiu alelalte modele cum sunt, dar va spun 100% ca cei de la miniprix si aia de la leonardo n-au nicio treaba (ca material, ca textura, ca ce vreti) cu astia adevarati...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Lavinia_P spune:
Salutare,
Dia,
Costum de zana..-ia da sa vada okiu'.Foarte bine ii sta Oanei.Mihaita a stat la tuns si vad si eu ca sa simte mai bine.
Dandusa,
Eu de asta a gandeam ca imi doresc baiat..ca daca as avea fetita as imbraca=o mai baieteste.ca nici mie nu imi plac brizbrizurile.Da vad ca nu sunt singura.Asteptam poze cu crinuta tunsa?
Roxanica,
Pediatra noastra nu e de acord cu plecatul la mare al copiilor pana in 3 ani.Exact din aceatsa cauza.80% din ei fac diaree sau viroze,din cauza apei,a aglomeratiei,a lucrurilor utilizate de zeci de persoane, bagatul in gura,etc.Sanatate lui David!
Ruxandra,
Nu am vazut decat vreo 50 de poze.Azi vad ca nu mai poci.Dar ce m-a frapat pe mine e ca nu am mai vazut persoane prin piscina aia mirifica.Parca ati fi fost numai voi.Sanatate conului!
Bambo,
Chiar ca-i sade bine capritei.Bravo ei ca ii tine!
Iulia-stefi,
Eu i-as face rapid o hemograma- acolo se vede daca e cazul de infectie(se vede din nr. leucocitelor).Nu ii da antibiotic gratuit.Mai ales la sistemul ei digestiv sensibl acum.Sanatate multa.Pozele de a padure nu le-am gasit.
Dianocica,
Fa un gem mai putin duce si tine-l la frigi.Ptr clatite.Felcicitari pt vorbit.
Aelita,Madaluta,
Mi-a placut sa va vad si sa va citesc povestile.Sa va traiasca copii!
Adinazot,
Aratati amandoua super bine.Ca intotdeauna!
Donia,
Si tie vroiam sa iti spun ceva.Oare ce?A...ca inca ai aveti liliac si lalele...off...sa nu mai zic de curte.se vede verdeata de pe fata mea?
minunea mea

a_deju spune:
lacramioara, tare rau imi pare :( ai incercat sa o aspiri inainte de masa? asta in ideea ca vomatul ar fi de la secretiile din nas?? macar sa stii ca atunci are nasucul si gatutul cat de cat libere.. sau niste picaturele de nas care mai si usuca secretiile? gen vibrocil, olynth eventual indoit cu ser, ceva..?? si zic si io, desi s-ar putea sa nu aiba nicio legatura..dar nu-i mai da zilele astea pana se reface, cirese, caise.. de-astea care ar putea crea problemute pe la burtica...ca fix o diaree v-ar mai lipsi mot cocot peste stomacelul deja sensibilos..
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

iulia-stefy spune:
Kiki, da ce frumoasa-i Gargarita ta.....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Ktrinel spune:
a_deju, am tot stat ..daca sa zic sa nu acelasi lucru despre crocsi...bine ca ai zis-o tu prima ..si aici sunt «crocsi» la 7 cad chiar, dar o pereche de crocs originali nu e decat la 35cad ...asa ca daca faceti calcule va da pretul in lei...deci orice e sub, e cu semnul intrebarii...trebuie sa aiba capul ala de crocodil alb pe negru...nu -s chiar asa rai nici aia falsi, depinde la ce ii folosesti...eu la papadii ii folosesc pe cei contrafacuti
in alta ordine de idei, cum mergea curcanul mandru de margelele lui...pac!, ii arunca sineva un cutit in aripa dreapta.....o fi cautat vreo gaina pt supa, dar a nimerit curcanul...asa ca am fost cam intepenita
..m-am dus la masaj,luat aspirina, tot tacamnul..
ruxandra, ieri numai la pozele voastre m-am uitat ...si erau destule...io vrea pletele lui grigore inapoi

iulia-stefy spune:
Lavinia, Deea, multumesc.
Deea, cu diaree, n-are sanse zic eu, ca e constipata de cand o stiu. Am aspirat-o, i-am pus in nas, dar.... nimic. Scoate limbuta afara cat poate ea de mult si incepe sa se incordeze de burtica si ...gata. Deja sunt intr-o stare.... cand stiu ca are stomacul plin cu medicamente si mancare....deloc. A mancat dupa ce a vomat fix 10 linguri de ciorba blenduita, ca asa a fost intelegerea... la a 11-a a intors capul si mi-a trantit vreo doi de nu si basta. Acum doarme de 3 ore, i-am indesat pe gat de doua ori medicamente in somn, dar nici nu s-a sinchisit... s-a culcat la loc. Totusi, parca nu mai e calda. Sper sa-si faca efectul antibioticul, si sa se linisteasca odata. Cred ca pe seara cand vine sotul o duc o fuga la spital, macar sa-i faca niste analize.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy