Imi impletesc codite...

Imi impletesc codite... | Autor: damadepica

Link direct la acest mesaj

tot parul...cand: ma uit la un film palpitant, inainte sa adorm, in putinele momente cand ma plictisesc...
Nu mi-am pus problema pana acum ca ar fi ....o problema. Dar m-a atentionat cineva ca "nu e bine".Nu a stiut sa-mi explice de ce nu e bine, nici eu nu stiu daca e bine sau nu. Dar cred totusi ca ceva nu e ok (mai ales cand imi zice sotu sa incetez ca-i distrag atentia de la tv )...E un tic nervos? Sau cum se numeste? Oare de ce o fac? Nu pot sa ma dezvat?Poate daca aflu cauza, pot mai usor sa gestionez problema...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

nasol. incearca sa-ti rozi unghiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damadepica spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

super tareeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:

Incearca sa-ti gasesti alta ocupatie la mananca popcorn

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:

sau sa faci bilutze :)

acuma serios vorbind, eu nu vad care e problema in afara de cea ca ti se roade sau murdareste parul de la atita impletit.

Sora mea inca de mica se scarpina in cap (mai exact undeve mai spre zona cefei) in momentele de relaxare, si din cauza ca toti ii spuneau sa nu mai faca asta a ajuns sa creada ca are un tic nervos sever.

Vorbind de ticuri, sotul meu de multe ori pina adoarme isi scutura cite un picior de zici ca e Bocanila ... in primele saptamini dupa casatorie credeam ca face altceva vazind scuturaturile, pina m-am prins de smecherie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Damadepicca, faina preocupare, eu la mama aveam o oglinda pe mobila, cand ma uitam la tv imi faceam freza in fel si chip, acum mai mereu imi rod buzele, tot mama imi atrage atentia ca nu arat prea bine in mom alea.
Am un var, cand era copil, scutura capul si o mana, in acelasi timp, cred ca era pe fond nervos ca lua el bataie de obicei.
Nu cred ca ai un tic nervos, probabil te relaxeaza, mie imi place f mult sa ma pieptene cineva sau sa se joace cu parul meu.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Ia si tu niste andrele si un ghem de lana....macar impletesti un fular....ciorap...ceva

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:

doamne ce tare ai fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damadepica spune:

nu se poate...mor de ras!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Este o strategie de autocalmare. Daca nu exista alte aspecte care sa te deranjeze, nu vad care e problema.

Cheia vindecarii este in relatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadira spune:

quote:

miau miau esti super tare , te-am remarcat si pe la alte subiecte cu acelasi umor

Mergi la inceput