Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

neata!
In primul rand un pupic dulce si ptr toate bucuriile. Sa ne traiasca si sa aibe o copilarie frumoasa.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Increstinare placuta ptr Daria, multa fericire si noroc cu carul.

Mergi la inceput

Adina, sa iti raspund eu legat de mamici cu copii batausi: eu am fost in ambele tabere si ca mamica de copil batut si ca mamica de copil bataus. In grupul nostru sunt mai multe mamici cu copii cam de aceeasi varta. Unul dintre ei musca f tare, bate...e ceva de speriat. Toata lumea a cam inceput sa il evite, dar nimeni nu ii spune mamicii sa nu mai vina cu copilul. Insa cand vine copilul respectiv toate mamicile stam cu ochii pe el. Mamica respectiva e cam barfita ptr faptul ca nu prea are grija de copilas, daca face vreo prostie ea rade sau la extrema il bate si injura pe copil. Copilul este acceptat din principiul ca fiecare copil trebuie acceptat in colectivitate. Mamica este mereu sfatuita cum sa se comporte cu cel mic. Insa, nimeni nu a exclus-o din grup. Intr-un grup mai restrans, daca vreun copil face ceva altui copil este certat sau i se trage atentia atat de catre mamica lui cat si de catre mamica celui pe care l-a lovit, asta fara sa se supere nimeni. Nici eu nu ma supar daca o mamicuta ii face observatie lui Rares ca a lovit vreun copil. Toate mamicile spun frumos: "nu ai facut bine, e si el mic, de ce il lovesti" sau chestii de genul asta. Nu se supara nimeni daca se mai lovesc intre ei, daca se mai cearta pe vreo jucarie. In nici un caz noi mamicile nu ne luam la cearta ptr nazbatiile copiilor. Cred ca si voi ar trebui sa aveti grija la acel copil si chiar sa il mai certati si voi ca pe mama probabil nu o mai asculta, i se pare normal sa il certe toata ziua. Asta e parerea mea, personal eu sunt de acord cu asta din partea altor mamici. Excluderea mamicii din grup mi se pare nesimtire curata.
Mexxa, multa putere sa treceti mai departe, insanatosire lui Sebicu, capul sus ca mai aveti putin. Esti o mamica puternica, eu pana acum cred ca deja eram terminata psihic cu atatea probleme. In ce privesc acele mamicute care va evita, rusine lor.

Mergi la inceput

Fug acum ca trebuie sa merg la votare. Eu votez totdeauna, nu am scapat nici o votare de la 18 ani. Am in fam 2 persoane lenese cu care ma cert mereu si le trimit la vot: mama si sotul.
Eu votez din principiu, ca sunt banii mei, ca nu vreau sa voteze altul in locul meu.
Va pup, fug ca trebuie sa ma pregatesc si ptr un botez, am doar 3 unghii albastre, trebuie sa le colorez si pe celelalte 7 plus innca 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

LA MULTI ANI!!!tuturor copilasilor mai ales BUCURIILOR noastre! si o zi minunata de 1 iunie

Mi-a plecat sotul vineri dimineata in Germania si pana acum nu am mai avut chef de nimic, nici macar nu am mai invatat nik iar marti si miercuri am examene , dar vom recupera timpul asta pentru ca la sfarsitul lui iulie merg si eu cu Luca la tati si vom vizita cam toata Germania si poate ajungem si in Anglia la socri, depinde cat concediu are.

Mexxa multa sanatate pentru Sebicu, si nu uitat ca DD exista si are grija de el sa se faca bine!

Alina felicitari pentru carnet

Itzy distractie placuta la mare ci Lilina&company, dar nu era vorba ca vii pe aici, sau ai fost si am pierdut eu asta?

Gety, Tanima La multi ani! multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii

Cristina & Tanima petrecere frumoasa dupa botez

Am fugir si eu sa scot cupilul la plimbare, la topogane....ca doar tre sa se distreze azi

Va pupppp...o zi MINUNATA!!!!

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dragi copilasi - sa ne aduceti numai bucurii. "La multi ani!"

Cristina - sa aveti parte de un botez frumos!

Adina mi-ar face placere sa ne vedem .Tinem legatura.
Si eu ma bucur mult cu doi baieti mai ales asa cum spui tu cand sunt iubareti.

Xandrutza- si eu l-am scos ieri pe Victor fara scutec afara dar a fost ud cat ai zice peste.L-am lasat asa ud dar din pacate nu-l intereseaza sta ud fara probleme.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety (noi ti-am urat pe subiectul de la femina)

Tanima.

copilasilor de 1 iunie.

Felicitari Alinei pentru permis.

D-na Bitzy, distractie frumoasa la mare!

Lilina, cum iti merge cu clarinolul? E bun de ceva?

Crisnemes, v-am admirat in poze, o familie frumoasa, implinita, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Carmen multumim mult pentru aprecieri .

Adina m-am gandit la ceea ce ai scris referitor la "mamici cu copii batausi" . Dragos avea vreo 2 anisori jumate iar eu eram insarcinata in luna 7 iar dupa lungi plimbari Dragos ma trage spre parc. El a fost un copil "nebataus" sa spun asa nu prea impartea jucariile dar nu lovea si de obicei eram pe faza. Era singur la un topogan si se juca la un fel de morisca situata chiar sub acel topogan, moment in care apare o fetita cam de aceeasi varsta si se baga peste el. Eu recunosc ca eram pe o banca si stateam jos si ma uitam la el de acolo si nu am apucat sa reactionez in nici un fel , iar Dragos a impins-o pe fetita respectiva si a zgarit-o un pic pe mana - moment in care bunica fetei sare si-l loveste pe Dragos - nu pot sa va spun cum m-am infuriat si nu mi-a picat deloc bine . Normal ca m-am certat cu baba respectiva si ea m-a facut iresponsabila si ca nu ma intereseaza ce face copilul.

Cred ca cel mai bine e cand dai de un copil care nu e in cercul tau de perieteni care e bataus sa pleci putin mai incolo. Am patit si cazuri in care Dragos a fost lovit de alti copii si eu asa am procedat ,nu stiu daca am procedat bine dar eu asa am considerat. Daca copilasul e in cercul tau de prieteni cred ca corect e sa-i spui frumos ca nu e frumos sa loveasca si ca doare atunci cand loveste.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, fetele, apar si eu la ore mici...
Tanima, nici eu nu am ratat vreo votare, de cand am implinit 18 ani; vorba ta, de ce sa voteze altcineva in locul meu...
Anca, succes la examene! Daca ajungi in Germania poate te intalnesti cu fetele.
Crisnemes, si Narcisa a stat uda, pe ea o interesa sa alerge, sa faca nazbatii... Dar cand a facut a facut ascunsa dupa colt, cred ca-i era rusine Iar eu stateam si ma uitam la ea, intrebandu-ma ce are de gand sa faca acolo; dupa ce am schimbat-o nu mi-a mai facut, dar e o simpla coincidenta.
Cristina, asteptam impresii de la botez.

Ma duc la nani, cica mi-e somn.

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput