Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 11

lilina spune:
mexxa, iti promit ca daca ne vom intalni, o sa vin cu o tarta cu fructe, numai pt.tine....hai ca o sa visezi frumos in noaptea asta...iti mai iei gandurile de la probleme
mephala, mainile in aer
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

mexxa spune:
Vezi poate uiti...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

xandrutza_76 spune:
Andreea, va tin pumnii maine! Multa sanatate Sebicu!
Beatrix, felicitari pentru capitolul terminat. Spor la scris mai departe.
Lilina, e super tarta ta!! Imi place foarte mult Si cred ca a fost foarte gustoasa, am sa fac si eu cu fructele astea. Felicitari!
Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

scumpik_lui spune:
Neata!
Eu am invatat pana aum, ca doar asa am cum, numai daca doarme Luca. Sa-mi tineti punmii maine de la ora 14 ca am examen la finante si miercuri de dimineata mai am unu. Azi nu mai intru ca dimineata plec la Iasi si stau pana miercuri si nu am net. Pe Luca il las pentru prima data fara mine 2 zile si nu stiu cum o sa fie. Sper sa nu planga dupa mami.
xandruta mersi de urare, sper sa-mi mearga bine la ex.
Eloise aceeasi pb o avem si noi cu legumele. Fructe manaca nu refuza mai nimic. La papucei poarta 22-23 depinde de firma, iar reclama e enervanta rau
Lilina la noapte o sa visez numai tarta ta, arata super si cred ca e la fel de gustoasa
mexxa multa putere si ai sa vezi ca totul o sa se termine cu bine. Sanatate multa
Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!
Noapte buna!
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Anca, succes la examen, iti tin pumnii! Ai sa vezi ca Luca o sa te astepte cumintel sa te intorci.
poze cu noi
Bebe

lilina spune:
neatza,
da, a iesit super tarta de fructe, e super usoara, asa de vara...am papat si azi de dimineata, pe post de mic dejun. mi-a placut f.mult crema, am facut-o exact dupa reteta xandrutzei si a iesit super gustoasa...data viitoare o sa fac cu capsuni si banane

mephala30 spune:
neatza, multumim Xandrutza de tratatie.
Lilina, gata mama, ti-ajunge tarta pe care ai mancat-o. Unde s-a depus? pe burta ori pe coapse?
glumesc, tu stii ca arati bine...
Cum se simte Vlad?
Scumpik, bafta la examen!
Mexxa, Doamne ajuta!
Beatrix, felicitari si multa inspiratie in terminarea lucrarii.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Lilina, ma bucur ca ti-a placut tarta; eu crema o folosesc si la torturi, dar o mananc si simpla, sau cu inghetata si capsuni. Sanatate lui Vladone!
Mephala, cu placere
poze cu noi
Bebe

lilina spune:
mephala, scumpik, xandrutza sau cum zice al meu fiu "pupatu"
scumpik, bafta la examene

ramomar spune:
Buna dimi
mey lilina frumoasa tarta, FELICITARI! . Va dau o bataita si tie si xandrutei de nu va vedeti
Sunteti niste dulci cu baticul in cap, iar Vlad udand gazonul e scump rau
mexxa tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!
scumpik multa bafta azi la examen!
beatrix mult spor in continuare la teza
xandrutza nu ai aflat ce e bb mic din burtic?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)