Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 5
Raspunsuri - Pagina 12
alinushca spune:
Dana felicitari! 

Abia astept sa povestesti in maaaare detaliu cum a fost!
Bine ai venit pe lume bebe Alessio! 

(te-am trecut deja la mamici! ai reusit!!!
)
Azi am dat sin senin in cea mai puternica (i'm gonna say it!) diaree. Nu am avut in viata mea asa ceva. Nu am mancat nimic cu efecte devastatoare. Si in principiu sunt singura din familie care am patit-o deci ori am luat ceva din mancarea pe care am avut-o la munca Vineri ori... e normal in sarcina sa mai dai si in d-astea?
mony am citit intr-o poveste pe la nasteri de o fata care a luat mult gynipral sau cum s-o scrie
si la nastere i s-a incapatanat foarte tare colul sa nu i se deschida. daca mi-ar prescrie medicul l-as lua cu monitorizare atenta a colului ca sa nu iau mai mult decat e nevoie. daca are si contractii e clar ca repaos si relaxare scrie pe ea!
eu nu am d'astea deloc de ma intreb uneori daca sunt sau nu insarcinata (ca de 2 zile si baietul e tare scump la vedere... nu's ce are dar in uichend nu prea se face vazut...).
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
20+

Michelle81 spune:
Dananagie-FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!!

bine ai venit pe lume Alessio!!!!Bravo Dana ,ai reusit!!!!!
10+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
remaliss spune:
Danangie, felicitari !!!!!!!!Bine ai venit in lumea noatra Alessio!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si muuuuuuulte bucurii alaturi de parinti!!

Alina, o mamica fericita!!
Teo2rina spune:
Felicitari, Dana!sa ai un baietel sanatos, cuminte si frumos! abia asteptam poze.
Alinushca, nu stiu daca are legatura cu sarcina, dar si eu m-am confruntat de cateva ori cu o diaree groaznica. inclusiv in noaptea in care am nascut. nici clisma nu mi-a facut
nu ca mi-ar parea rau.
ne-am botezat sambata, am fost cel mai cuminte cupil, n-am plans, ne-a placut in cazan si ... si mai mult la impartasanie
a ras si a vorbit toata ziua, cu toata lumea. ieri a chiuit, a vorbit, de fapt tipa, ma durea burta de ras. cred ca a ramas setat pe petrecere
va pup,ma mai odihnesc putin, am facut o laringita...
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
musettepink spune:
Dana felicitari din suflet!!!!!!!Ai reusit!!!!!
Bine ai venit pe lume bebe Alessio!!!!!!!!!!

teo2rina felicitari pt crestinarea micutului!!!!!!!Ne pui si nite poze?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+
LUCA
Teo2rina spune:
v-as pune si filmulete, da' nu gasesc camera video
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
monysorescu spune:
Alinushca oricum i-a spus doctora ca o sa nasca cu cezariana. Nu stiu exact de ce dar asa i-a zis. Sper sa fie totul bine pana la capat si la mine si la ea si la noi toate. Sa stii ca io cateodata chiar mi-as dori sa am diaree. Tot timpul am avut probleme cu constipatia si cu hemoroizii. Din fericire pana acum pe sarcina nu am mai avut probleme insa de vreo saptamana am luat-o de la capat. Desi nu am schimbat regimul de alimentatie am inceput iar sa am probleme si ma necajesc si neste hemoroizi.
Dar asta e....placerile sarcinii
.
Teo2rina felicitari ptr micul crestin. Asteptam sa gasesti camera sa vedem si poze.
Sa aveti o saptamana perfecta. Va pup pe toate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"
blueeyes2003 spune:
Danangie felicitari!!!
Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!Recuperare cat mai rapida si mult laptic!
Asteptam pozici!![]()
Multi ![]()
tuturor!Imi pare rau ca nu scriu des dar trebuie sa stau mai mult in pat ca mi se umfla prea tare picioarele!![]()
Maine merg la eco morfo de trim III si sper sa ma intorc cu vesti bune!
Mirela
30w 
Our little Miracle!
monysorescu spune:
Blueeyes stai cumintica in pat ca sa nu ti se umfle picioarele> Tinem pumnii sa vi cu vesti bune maine de la eco.
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"
mav spune:
Felicitari din toata inima, Dana! Bine ai venit pe lume, Alessio, sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata!!!
Dragelor, imi place la fel de mult sa va citesc, dar reusesc sa intru mult mai rar si cum sunt mai mereu obosita, nu ma mai simt in stare sa va mai raspund. Dar vreau sa stiti ca nu v-am uitat si ca va imbratisez pe toate cu drag!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)