Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Lau Doamne ajuta sa fie bine! Sa stii ca sa fii tu docomentata e cea mai buna politica. Pentru ca am mai povestit pe forum de multe ori ca eu am dat si peste 2 doctore care recomandau exact contrarul a ceea ce se considera tratament pentru a ovula la timp... Uite, cand ma uit in urma, eu am mers la tutunescu numa pentru tratamentul lui de sustinere. la inceput mi-a fost un pic teama ca nu stiam exact cu ce e, mai ales ca eu nici cand sunt bolnava nu prea iau medicamente... si brusc tratamentul lui avea 4 medicamente diferite... Deci, am mers la el ca sa iau tratamentul de sustinere super-popular. Si? Si l-am luat fara nici cea mai mica indrumare sau urmarire din partea lui. Cand am avut edem nici macar nu a vrut sa isi dea cu parerea de la ce e... Asa ca as fi putut foarte bine sa il iau singura-singura dupa reteta universal-valabila la el... si sa nu mai dau atatea milioane COMPLET inutil la el la cabinet... Nu stiu... site-urile straine sunt ticsite cu informatii de ultima ora despre lupta pentru a ramane insarcinata. Numa la noi mai sunt doctori care raman 4-ever legati de manualul lor din facultate. Cred (dar numai pentru mine, pentru cazul meu concret) ca cel mai bine e sa fii documentata si sa judeci prin bunul-simt propriu tot ce se intampla in lupta asta. La mine s-a dovedit folositor. Daca ma luam dupa dr. alea nu eram insarcinata acum.

Fetelor nu vi se pare SUPER-interesant ca toate fetele care sunt gravidute la noi in momentul asta au baieti (7X) ?

mcrissa taman la francezi? Sper sa ai un concediu minunat. Eu una nu am intalnit francezi ok la cap. Sa nu-i lasi sa te supere vreun pic.

Mony merci de informatie . De cand am inceput sa imi fac calculele cati bani am dat si dau pe ecografiile astea cu dr. T si dr. Iosup m-a luat groaza . Ce-o fi fost in capul meu? In afara de panica? Cum mai e cu colul ala naravash? Si ce tratament ia?

Musette mi-ai dat o veste proasta si una buna! Ca ajunge sa coste asa mult intalnirea cu doctorul is bad news. De cate ori te mai vezi cu el dupa 20 de saptamani? I don't particullary enjoy the guy anyway asa ca preferez sa nu-l vad prea des inainte de nastere. Bine, eu sunt si obisnuita cu dr. din partea cealalta care sta si 40 de minute la discutii, e cald, explica, glumeste . Iar vestea buna este ca daca am coshuri pe spate (ceea ce nu prea am dar pot sa ma stradui sa fac ) nu primesc epidurala. Macar sa stau linistita stiind ca nici nu o am la indemana (pe langa faptul ca nu am sa mi-o cumpar oricum). Cand il simt pe baiet cum se misca pe-acolo, cand ma uit la pozica cu el, nu ma pot gandi decat la ce e mai bun pentru el. Sa speram ca o sa nastem amandoua usor ca un fulg (ca exista si varianta asta)!

Eu-s cam depressed ca m-am plictisit extrem de job-ul meu. Nu-mi doresc decat liber sa stau acasa cu puiul meu si sa ma delectez. Oare mai imi da dr. de familie un concediu?

(nu am schimbat semnatura de lene dar azi am 20s1z

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush dupa 20 de saptamani te cheama la o luna,dar tu poti veni si la mai mult de o luna daca vrei.si deci mai faci eco morfo in trim 3?eu nu mai fac,ce rost are sa dau 4-5 mil ca oricum nu mai e nimic de vazut asa special cum au fost la astea 2 morfo de pana acum.

l5845
tinem pumnii!eu zic sa faci monitorizari,dupa ovulatie sa iei duphastan sau utrogestan si pregnyl in caz ca ai foliculi si nu se sparg sau dupa ce ramai pt sustinerea sarcinii.O sa reusesti sunt sigura!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca eu am intalnit numai francezi super simpatici.eu am facut 2 ani de scoala in Franta si am multi prieteni acolo.acum i-am anuntat ca vin in vizita pe la ei si se bat in oferte, care pe unde sa ne plimbe si ce sa vizitam, unde sa ne relaxam.daca staim ca se vor bate care sa ne gazduiasca stateam mai mult, dar acum am luat deja biletele de avion pentru 10 zile.azi am stat cateva ore pe telefon ca sa vorbesc cu toti si sa vad la care mergem prima data.acum sunt foarte nerabdatoare sa plec.
lau mi se pare cel mai bun lucru sa incerci sa fii tu insuti.si eu de cand am lasat-o mai moale si nu am mai luat nicio pastila mi s-a mai reglat CM.
fetelor foarte bine ca sunt numai baietei, ca sa vin eu cu fetitele.

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

L5845, esti o scumpa, tot timpul iti amintesti si de mine

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor.......am citit un zvon cum ca naste Danangie!!!!!!!!!Nu stiu sigur daca asa este dar eu una ii fac galerie just in case![;)]

DANANGIE
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!
Tinem pumnii

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

dupa atata timp in sfarsit va regasesc si eu
musettepink nu este un zvon.
Dana este internata deja si asteptam vesti de la ea.........cum aflu ceva va scriu.
oricum noi la odisee am inceput galeria pt. bebe

mi-a fost tare doe de voi toate!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaa si vreau si eu pe listuta voastra............ca sa nu mai spuneti ca aveti numai baieti......... vin eu cu fetita mea...............ca sa aiba de unde alege.........
pe toate si revin diseara de acasa............

Roxana30+ de Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pt Danangie !
Nastere rapida, usoara, refacere rapida, mult laptic si un bb sanatos, papacios, necolicios si somnoros !
Asteptam vestile bune !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Roxana bine ai venit in listutza (where you belong). In sfarsit o fititza

Danangie iti ziceam noi ca de-acum poti naste din clipa in clipa si uite ca s-a intamplat. Bravo! Ma bucur foarte mult pentru tine! Si pentru bebe Alessio !

Danangie

Alessio

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

NASTERE USOARA, DANA! SA AI O INTALNIRE MINUNATA CU BEBE!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

In sfarsit am prins o galerie
Dana Nastere usoara si bebic sanatos Sa ai mult laptic, sa-i dai papa la bebic
Ufff mi-era dor de-o galerie!
Ma cam apuca nostalgia
Atat am apucat sa citesc din urma: Flavia te incurajezi si la bebe nr 3? Bravo tie! Si sa speram ca va fi cu codite

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput