Nubira, ce parere aveti?
Salutare!
As vrea sa ne schimbam masina si am vazut un banner aici pe dc cu trimitere la masini daewoo si am intrat si m-am uitat putin la nubira. Ca pret si dotari e ok, dar stiti cum este pe hartie toate sunt super bune.
Acum avem logan si pot sa zic ca am fost si sunt foarte multumita. A servit scopului foarte bine pana acum. Cu o singura exceptie. Parcarea din spatele blocului e una foarte mica, parcam oblic la un trotuar si apoi in spatele lor mai vine alt rand de masini parcate drept lasate scoase din viteza ca sa poata fi impinse la nevoie. Din cauza locului stramt si a vecinilor nu prea atenti la munca altuia masina mea are mici zgarieturi, infundaturi cred pe toate partile: capota, usi, aripi, capacul de la portbagaj, nimic n-a scapat neatins. Vopseaua e foarte subtire si la cea mai mica zgarietura s-a ajuns la grund, ba la unele mai cu simt de raspundere s-a dus dracu si grundul si s-a ajuns direct la tabla. Asta ar fi aspectul care m-a nemultumit la logan si de aceea ne gandeam sa nu mai luam logan. Dar nici foarte multi bani nu avem asa ca m-ar incanta ceva cu aer conditionat si abs dar cu o vopsea si tabla mai tapanoase, sa nu sara la prima atingere. Iar bugetul nostru ar fi undeva pana in 10.000 de euro.
Astept sfaturile si opiniile voastre , m-ar incanta daca cineva care are nubira ar intra sa-mi povesteasca despre masina.
Andreea mama de Filip si Georgia
Raspunsuri
Guestus spune:
pai nubira e mai mare ca logan...si daca ai loc strimt in spatele blocului crezi tu ca e cea mai buna solutie?
vrei tabla mai groasa creste consumul...asa ca tot atit te costa.
yo cred ca tu iti cauti motive imaginare sa schimbi masina...okay...dar pe noi nu ne pacalesti
Mercedes spune:
androix- eu nu am nubira dar am cielo de 2 ani si sunt foarte incantata de masina. Consumul e bun aprox 9 in oras si pana in 6.5 extern. Cand pun aerul conditionat imi reduce puterea motorului dar asta cred ca este valabila la fiecare masina.Este stabila in curba urca v
Partea negativa sa zic asa nu stiu pana cand se vor fabrica piese de schimb.
Uite aici un forum unde te mai poti documenta
http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=70280f146ffb92aa5a88abf25dace760&showforum=4
Succes!
Mercedes spune:
guestus- pai daca cei de la mercedes nu m au sponsorizat cu un mercedes eu ce sa le fac m am orientat si eu
Androix spune:
quote:
Originally posted by Guestus
pai nubira e mai mare ca logan...si daca ai loc strimt in spatele blocului crezi tu ca e cea mai buna solutie?
vrei tabla mai groasa creste consumul...asa ca tot atit te costa.
yo cred ca tu iti cauti motive imaginare sa schimbi masina...okay...dar pe noi nu ne pacalesti
Guestus ai dreptate! Oricum mi-a scos sotul meu fumurile din cap cu nubira intre timp, cam tot din cauza pieselor, pentru ca nu se stie pana cand se vor face. Dar intrebarea ramane: ce as putea lua in banii astia, aceeasi clasa, cu AC si abs si noua?
Cat despre motiv, nu asta e motivul pentru care vreau s-o schimb, ci pentru ca are deja 2 ani jumate si nu mai vreau sa astept decat cel mult inca juma de an pentru ca isi pierde valoarea si nu mai pot s-o vand avantajos.
Andreea mama de Filip si Georgia
LoraG76 spune:
In banii astia nu prea poti lua o masina noua de aceeasi clasa ca si marime..doar Nubira, cum stii si tu, Seat Cordoba, dar ca spatiu e mai mica in interior sau Renault Clio. Deci la fel de spatioase ca Loganul sau Nubira nu gasesti... Noi am avut acum cativa ani Nubira, insa pot sa iti spun ca e mare consumul, mai ales in oras, in rest e ok ca masina, daca nu ceri prea mult - adica daca nu o compari cu un VW sau BMW sau Audi... Pentru cat costa mi se pare o masina buna.
Lora, mami de Iustina
Guestus spune:
E legenda povestea "nu se mai face masina nu mai sint piese".... e o bazaconie comunista. Asa cum gasesti piese pentru Mercedes model 80 asa or sa fie si pt daewoo.
La o masina noua pierzi intotdeauna cel mai mult...10-20% se duce in momentul in care ai iesit cu masina pe poarta fabricii.