Condica Salajencelor (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare Romania !!!

Am ajuns cu bine in Germania . Azi am fost la un parc de joaca imens unde i-a tinut ziua la nepotica noastra . Maine am vrea sa mergem la ceva gen aquapark , luni la shoping k sunt reduceri . Acum sunt franta k am dat o tura pe centru ( aici magazinele suntpe centru si nu ai acces cu masina ) , am umblat mult pe jos si nu sunt invatata cu lucrul asta .

Bia , felicitari lui Tudor pentru reusita ! Ati gasit bilete pt. concediu ?

Maria , felicitari si tie pt. sarcian si toate cele bune !

Va urez noapte bune si duminica placuta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noapte buuuna si de la mine! Adriana distractie placuta!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hai Germania !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!

acum am aterizat acasa.
am fost plecati de vineri la o pensiune din 1 Mai.
revin maine cu povesti.
pupaceli la gasca.

Miha baga un rand despre voi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Hello, fetelor, am intrat pe fuga si azi sa vad ce mai faceti voi si am aflat atitea vesti dintr-o data ca nici nu mai stiu pe cine sa felicit si pe cine sa pup.

Mai bine sa va pup pe toate in grup si sa va felicit pe cele mai fericite

Felicitari Maria pentru "liniutze"!!
Felicitari Bia pentru reusita baiatului tau!!
Concediu placut, Adriana!!
Andra, la fel si tie, felicitari pentru burtica!!
(cam atit imi amintesc din paginile citite in urma mai inainte)
Otilia, ma bucur ca a ajuns sora ta cu bine! Iii doresc multa bafta si acomodare usoara.

Nu stiu cum se face dar de abia mai apuc in ultima vreme sa intru online.Merg de-acasa zilnic la 6,30 dimineata si ma intorc seara intre 7,30 si 8,30 (depinde daca vin direct, sau daca mai intru pe la cite un magazin in drum spre casa)In weekend nu prea mai e vreme de leneveala ca inainte...

Bia, ziceai mai sus de profesoara aceea, cine e? scrie-mi te rog PM daca cumva stii (s-ar putea sa o cunosc dar nu sint sigura)Am citit si eu in "Magazin salajean" zilele trecute despre asta.

In rest...toate bune, ca de obicei.S-au scumpit toate pe-aci, incepind de la benzina si pina la mincare, am vazut asta foarte clar pe bonurile de la magazinul de unde luam de-ale gurii.Ce sa faci, vremuri grele pe-aici...

Mihaela, ma duc sa ma mai uit la pozele tale, e o placere de fiecare data!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la cafea.

Mergi la inceput

Bia, baga detalii de la pensiune.Giulia, v-ati intors? Cum e casuta In ce stadiu?Maria, Andra, greturi?Ioana? la toate.

Mergi la inceput

peseu: Cami Miha, sunteti in Zalau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare !
Bia felicitari pentru reusita lui Tudor, vreau si yo, repet, secretul succesului!
Felicitari si tie, e lucru mare in ziua de azi:)
Adriana concediu placut!
Pup la toate fetele dupa continent si peste ocean!
Noi suntem bine, dar foarte obositi, e greu cu naveta asta Zalau-Bucuresti, insa vazand ca se misca treburile la casa, ne da forta sa mergem inainte:)))
Miercuri toarna elevatia , apoi face umplutura si pe luni or sa toerne si placa fundatiei. Se misca destul de bine!
Pana acum nu am intampinat cine stie ce greutati, merge conform graficului.Am apa, o apa rece sa s-a sapat putu la 35m adancime si are si debit bun. Azi au venit baietii de la electrica pentru a ne face bransamentul . Am stabilit si tipu de caramida cu care va lucra.

Calin e bine, rasfatat la greu de mamaie si bucuros ca ne-am vazut. Eu , tot eu, am venit cu o iritatie urata pe fata si e asa de urata ca-mi vine sa merg cu capu sub pamant, of:(
M=am dat cu creme si sper sa dispara:(
In rest, toate bune
Pup pe toate!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput