Condica Salajencelor (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

otiiiiiiiiiiiiii,ce pana mea faci?sperca nu te-ai apucat de lucru in casa?
treci la butoane ca avem treaba.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tu Bia, asta cu razboiul mi se pare amuzanta...Io azi is lenesa, asta dupa ce ieri am stat toooata dupaamiaza si am gatit. Clar nu mai fac mancare pana sambata! astept sa ajunga sora mea pe la noi, intre timp bantui pe net.Da ia zi, cum nu ai gasit oferte? Intra direct pe hoteluri, si fa-ti rezervare. Merge si asa! Mai ales daca iti place unul anume...Uite, noua ne-a placut f mult la Cerna in Saturn. Am fost de 2 ori acolo. In al treilea an, am schimbat la Cupidon, aceleasi stele, dar nu mi-a placut deloc... Amu, depinde si de gusturi...Sa stii ca Saturn e o statiune linistita, noua ne-a placut f mult acolo, drept dovada ca am mers 3 ani la rand acolo... Si mai e si Mangalia asa de aproape, seara faceam plimbari luuungi pe malul marii pana in Mangalia si inapoi. Sau mergeam prin oras, la pizza in Mangalia iar la intoarcere veneam pe mal. Ce mai, eu m-am indragostit de locurile alea. Si cand vom mai merge la mare, tot in Saturn o sa mergem.

Mergi la inceput

Am venit, mno, da pana scrisei un mesaj ase de lung....

Mergi la inceput

fug si io sa imi fac un 3 in 1...Da viu...Gata l-am facut! Am venit! Nu am putut trimite mesajul mai inainte...

Mergi la inceput

deci oti,io am mers cu lectia invatata.stiam la fix ce vreau si asteptam ca tantile alea sa-mi dea oferta si io sa platesc.da mno,cica uite luati catalogul estival si-l studiati si mai treceti pe la noi.acu zau io le-am zis ca vreau sa si platesc sa stiuca-s scapata .ele nu si nu.amu poate-s io pretentiosa?ca nu cer mult musai hotel de minim 3 stele si ap.atat.ma asteptam sa-mi spuna preturi oferte , alea alea.ele nik.
si noi oscilam intre saturn si antalya si cu mana pe inima iti spun ca diferenta intre ro si turcia e fff mica.

Mergi la inceput

acu io-s cu fluturi in stomac si cu stoluri in cap.ca tare multe vreau.da mai ori io-s demodata si pretentioasa, ori alea de la agentie is neinstruite sau au un salar de nu le mai intereseaza sa-si vada biletele.zau ca ma asteptam sa-mi ofere staiuni, hoteluri , variante , alea alea .da ele nik.
desi mai fusesem la ele si cica va trimit pe email oferta ca sa va puteti alege.mai si nu mi-au trimis nik[desi din aprilie am fost pe acolo].amu io, blonda si fitoasa ce sa cred?

Mergi la inceput

soro, ai adormit cu 3in 1, in mana?
tu mai mergi la scoala?
sa nu-mi zici ca esti in comisia de BAC?

Mergi la inceput

deci da, monologul blondei.
amu mai stau nitel in zona,poate am noroc de-o barfa mica.

Mergi la inceput

va pupez si salutez.matei m-a pacalit.nu doarme si acu sta agat de clanta si urla "la alex, la alex".deci merg afara cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, saptamana asta am fost foarte ocupata si nu am mai putut intra de la ulmeni.
va pup pe toate si va doresc wek fain

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput