Condica Salajencelor (48)
Raspunsuri - Pagina 10
dianaiulie2009 spune:
Otilia e ok cand vrei tu , numai daca iti intra casuta insista ca e slab semnalul la scarbici si poate tocmai atunci e ceva pe fir si mno ... oricum eu la ora 16 ies de la munca si sunt libera pe urma .
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !
M-am intalnit cu fetele si , k de obicei , m-am simtit minunat , mi-am descarcat sufletul si am stat la putine barfe . Pacat k Bia a stat asa de putin cu noi .
Giulia nu s-a lasat mai prejos si s-a dovedit a fi o gazda minunata , ne-a pregatit o multime de bunatati . Inca o data ne cerem scuze pentru deranj si pentru incidentul cu geamul de la usa . Sper sa se rezolve si sa nu fie o problema . Drum bun maine si spor la treaba cu casutza .
va doresc un week-end minunat !
P.S. Olim , se pare k in acest week-end nu ne vom intalni . Pana cand stai la Ulmeni ?
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Buna ziua, buna ziua!F.f. faina intanirea de ieri. Giulia, o gazda minunata!
Iar bunatatile...mmmm... Pacat ca ziua are doar 24 de ore, si la 8 jumate a trabuit sa plecam, ca deh, copii... Ce liniste pe la noi azi... De dimi am fost la scoala, acum tt stau si ma gandesc de unde sa incep. Curatenie, mancare, sau invers? Adevarul ca nu am chef de nici una.
Olim, chiar pacat ca nu ne putem vedea. Lasa, poate data viitoare.Ii uram surorii tale bafta la Bac!
Va
si va doresc un wekend minunat!
mihaela_s spune:
Un we placut si plin de voie buna va doresc! 
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Ce fac salajencele ?
Noi ne pregatim sa mergem la un kef la Hotel Rpyal , nu am mai fost pana acum acolo si sunt curioasa cum arata .
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Eu va servesc cu cafelutza ... numai sa fie cine sa o bea ....
La Zalau ploua , e cam rece afara asa ca , probabil , azi vom sta numai prin casa ...
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la noi!
Si noi loco azi, Ovi e de garda de zi, asa ca fac mancare si apoi plec cu fetele la plimbare...
Ieri ne-am distrat zugravind tavanul la living, facand curatenie in casa, apoi un gratar in curte, putina relaxare la soare si o plimbare scurta pe seara, dupa meci.
Cam atat, pup fetele salajence!
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
si de la mine. Noi ne pregatim sa megem la vot.
E rece afara, ne-am imbracat cu bluza si maieu, sa nu racim cumva.
In rest, doar in casa.Un we cat mai placut va doresc, atat cat a mai ramas. 
dianaiulie2009 spune:
VACANTA PLACUTA placuta tuturor copilashilor !
O saptamana usoara celor care inca mai lucreaza si concediu placut celor care se relaxeaza !
" Carpe diem ! "