...daca ai afla ca vei muri??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by ema

Eu raspund la subiect.M-am inchis in casa ...n-am mai iesit decit de vreo trei ori in doua luni,n-am primit nici o vizita.Am scris fiecarui baiat felicitari ptr. zilele de nastere...cite 50 fiecaruia,am gasit persoana dispusa sa le trimita fiecaruia an de an,si am refuzat sedativele din medicatie ptr. ca am vrut sa am mintea clara ,sa pot scrie baietilor cit de mult pot din copilaria lor.noptile scriam pina dimineata...am terminat o calimara cu cerneala in doua luni,ziua scriam mamei sa nu insiste sa m-a ingroape in ro,sa m-a incinereze si sa imparta cenusa in doua,ptr. fiecare din baieti...oriunde vor pleca in lume sa fiu cu amindoi.Intr-o seara am intrat in coma....am simtit ca mi se face rau...micutul era in alta camera...in disperarea mea am luat ursuletul lui si l-am strins la piept...e ultimul lucru pe care mi-l amintesc...in fractiune de secunda m-am gindit ca daca mor sa m-a gaseasca cu ursul in brate si sa inteleaga cei mari mesajul de a-mi tine copii in brate in locul meu.Ar mai fi multe altele....dar sunt sentimente si trairi care nu pot fi exprimate.Pina acum pot spune ca sunt o norocoasa,am fentat buba rea...am gonit-o...din pacate....multe mame pleaca de linga puii lor fara sa le poata lasa nici un cuvintel scris undeva,nici o ultima mingaiere....m-a rog pentru sufletele lor ...din tot sufletul meu.

Dumnezeu sa te aiba in paza! Si tie si altora din tot sufletul meu!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by ema

Eu raspund la subiect.M-am inchis in casa ...n-am mai iesit decit de vreo trei ori in doua luni,n-am primit nici o vizita.Am scris fiecarui baiat felicitari ptr. zilele de nastere...cite 50 fiecaruia,am gasit persoana dispusa sa le trimita fiecaruia an de an,si am refuzat sedativele din medicatie ptr. ca am vrut sa am mintea clara ,sa pot scrie baietilor cit de mult pot din copilaria lor.noptile scriam pina dimineata...am terminat o calimara cu cerneala in doua luni,ziua scriam mamei sa nu insiste sa m-a ingroape in ro,sa m-a incinereze si sa imparta cenusa in doua,ptr. fiecare din baieti...oriunde vor pleca in lume sa fiu cu amindoi.Intr-o seara am intrat in coma....am simtit ca mi se face rau...micutul era in alta camera...in disperarea mea am luat ursuletul lui si l-am strins la piept...e ultimul lucru pe care mi-l amintesc...in fractiune de secunda m-am gindit ca daca mor sa m-a gaseasca cu ursul in brate si sa inteleaga cei mari mesajul de a-mi tine copii in brate in locul meu.Ar mai fi multe altele....dar sunt sentimente si trairi care nu pot fi exprimate.Pina acum pot spune ca sunt o norocoasa,am fentat buba rea...am gonit-o...din pacate....multe mame pleaca de linga puii lor fara sa le poata lasa nici un cuvintel scris undeva,nici o ultima mingaiere....m-a rog pentru sufletele lor ...din tot sufletul meu.

sa-ti dea Dumnezeu sanatate, nici nu mai gasesc cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria,sa-ti retragi aprecierile.Eu nu-s decit o mama ca toate mamele din lume ...cu siguranta altele si-ar fi organizat si mai bine timpul...io-s asa mai ciudata...eram disperata de timp...in criza...tot ziceam ca n-am timp sa scriu tot ce vreau...uitam cite ceva important...saream repede sa notez ideea ca apoi seara dupa taclalele cu Olivia sa scriu in caiet.Oh,Olivia e o doamna de pe forum...Kim a noastra...din capatul americii ea imi tinea noaptea de urit...am innebunit-o draga de ea....cu nebunia mea...la trei noaptea eu cautam toaleta ptr. funerarii pe net.Lui Roxanaz imi pusesem in gind sa-i trimit posetele mele...stiam ca-i plac foarte tare posetele...probabil toate astea par ´nebunie curata...dar eu in momentele alea eram foarte fixata pe a-mi termina trebusoara...nu-mi iesea insa deloc la socoteala...cui raman copii mei!la faza asta efectiv mi se incretea carnea pe mine...ca sa nu dau cu pumnii in pereti....ai zgariam cit puteam...Tot timpul aveam unghiile singerande...m-a intindeam linga micut si-l miroseam...incet sa nu-l trezesc...si-mi tineam respiratia sa tin cit mai mult mirosul lui in piept.deja....delirez...m-a opresc aici...repet...eu sunt o norocoasa...nenorocirile lumii insa sunt multe si nesfirsite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ema,, esti un om normal, din multime, o necunoscuta, dar.... o persoana aparte, speciala, aleasa....

Dumnezeu sa-ti dea vindecare!

nici nu stiu daca are rost sa-ti mai spun altceva, ca sa nu gresesc prin cuvintele mele...
ma inclin in fata tariei cu care lupti!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ema iti doresc tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

ema mi-ai dat o lectie de viata.......multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

ema esti o mama puternica

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Exact Ema . Pentru tine . Si te mai asteptam sa ne mai incurajezi, povestindu-ne de experientele tale de mama luptatoare !

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ema sa ajungi sa-ti vezi nepotii! Lupta ca esti o curajoasa...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ema, iti multumesc ca ai scris...
ma voi ruga pentru tine

mami de brotac rocker

Mergi la inceput