Aspirante optimiste > 20 (315)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

cristi,diana asta sper si eu sa fie gresita analiza.
analiza nu este din sange ci din sumarul de urina. am facut si din sange hematologia dar aici toate mi-au iesit zic eu bunicele. mai sunt unele putin mai mare si unele putin mai mici dar nu rau.
este undeva WBC in aceasta analiza si am citit pe internet ca inseamna leucocite si aici mi-a iesit putin peste, adica 11,08 si valoarea normala este intre 4,8 si 11. deci nu e asa de mare. Nici nu mai stiu. abia astept sa ajung maine la dr sa vad ce imi spune.

Sorina 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

quote:
Originally posted by iulia_30

ancutzam,acest raspuns este pentru tine.Eu fac tratament cu Duphaston si luna aceasta la o menstra de 31 de zile ,am ovulat in ziua 17 .Nu s-a prins nimic.Am inteles ca trebuie prestat program cu doua zile inainte.Succes si incearca sa iti faci teste de ovulatie pe la ora 17.

iulia

iulia multumesc de sfat...in schim eu nu prea am tinut cont neaparat de ce spune testul, asa ca din ziua 10 am tot prestat....duminica chiar mi-am facut un my test pe care scria ca daca apare si cea dea 2 liniuta chiar si pala at testul este pozitiv si am prestat, luni a fost pauza dar aseara iar program artistic....acum daca e sa raman e bine...daca nu incercam si luna viitoare...inca nu mi-am pierdut speranta
aa si testele de obicei le fac cam pe la 4

iti doresc ca luna viitoare sa iasa cu ochisori si sa nu-ti pierzi speranta

http://tt.lilypie.com/aIoap1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc, multumesc din suflet!
uh.... ce moment emotionant!

dianusha primul test l-am facut in Z24 din Z25 pe la unu, la al n-shpelea pipi....si am inceut sa tremur ca varga cand in cateva secunde, dupa linia de control A INCEPUT SA SE IVEASCA CEA DE-A DOUA!
ieri dupa-amiaza am cumparat 3 teste baby (ca de alea avea la farmacie) si pe la ora 6 l-am facut pe al doilea IAR LINIUTA A DOUA SE VEDEA SI MAI PUTERNICA! azi dim am mai facut un test cu prima urina...si a iesit putin mai accentuat ca aseara...azi ar trebui sa fie Z1....dar sa dea DD sa fie totul bine!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ioana , sunt alaturi de tine cu bucurie

eu sunt Ziua 22, deci mai am de stat cel putin 2 zile ... dar tot am mai facut un test , a aparut a doua , dreapta , vizibila, dar pala , sa ma caut prin birou, sa mai beau niste napraznic ... as bea O CAFEA :(((((((((((((((((((((((((

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Felicitari Ioana!
Cred ca este un moment emotionant pentru tine, te pup sa se transmita si la mine cat de curand!
Iti doresc un bebic sanatos!
Ale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna dimineata !

Ce buna e cafeluta... sarumana ! Sarumana de urari! 2 zile la rand cu atat mai bine...

Fetele aseaza fiind si ziua mea am mers la fina soacrei mele care e nascuta si ea tot pe 27 mai ... Si ea f f f fericita imi da o ecagrafie sa o cetesc.. insarcinata in 5 sapt si 4 zile... yupi ! fericire mare...
ufff va dati seama ce a fost in sufletul meu... bla bla bla... am plecat acasa.. si am dat soareci big time... sotul meu ma intreba ce sa imi faca sa ma simt mai bine si eu ii spuneam ca nu stiu... am plans pana la urma mai toata noaptea... cu reprize de somn intre... ufff... nasoala faza... Acum sunt la serv. si sunt cel putin cheauna... asta este abia astept sa ajung acasa...
Ma rog... va scriu nu pt a va intrista sau pentru a va cere solutii... in principiu stiu ce trebuie sa fac in continuare... va rog sa imi dati cumva un sut in fund ca sa ma pot uita inainte... ceva de genul asta...
A... si partea nasoala singuratatea... eram o fire super vesela cu f multi prieteni... ghiciti cati mai am ... cativa... dar ocolesc subiectul... nu vreau sa il abordez cu nimeni... nici macar cu sotul meu care face o figura de catel oropsit cand e z1 nici nu stiu daca sa ii spun, uneori pare sa sufera mai mult ca mine...

aaa... da si aseara cu soacramea de fata.. finii... dar voi cand vreti sa faceti la 40 de ani... :) (asta a fost zambetul meu ironic)

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Sorvint

cristi,diana asta sper si eu sa fie gresita analiza.
analiza nu este din sange ci din sumarul de urina. am facut si din sange hematologia dar aici toate mi-au iesit zic eu bunicele. mai sunt unele putin mai mare si unele putin mai mici dar nu rau.
este undeva WBC in aceasta analiza si am citit pe internet ca inseamna leucocite si aici mi-a iesit putin peste, adica 11,08 si valoarea normala este intre 4,8 si 11. deci nu e asa de mare. Nici nu mai stiu. abia astept sa ajung maine la dr sa vad ce imi spune.

Sorina 9 +

pai de urina - asa a poatit un prieten de aici ca i-a zis ca bebeul are o infectie urinara groaznica si mai stiu eu ce. si cand l-a dus la cluj nu avea nimic

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ruxandra , te inteleg fffff bine si nu am comentarii de facut ... ca si asa imi este foarte greu ... in jurul meu la fel ...

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Draga Ruxandra, te inteleg perfect. Si e foarte normal sa simti asa. Nu esti singura. Daca asta simiti mi s epare o ipocrizie sa negi ceea ce simiti si sa te manifesti doar de fatada.
Problema se pune atunci cand lucrul asta iti amaraste viata de zi cu zi. Tu trebuie sa gasesti singura resurse in tine sa mergi cu incredere inainte. Ai incredere in DD si asa cum spunea si Ioana si baby .... intr-o buna zi ti se va intampla si tie. In momentele astea incearca sa vezi lucrurile pozitive si bune care ti s eintampla in viata.
Capul sus, pieptul inainte si zambeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Ruxandra, in primul rand la multi ani si din partea mea!
Vreau sa iti zic ca si eu sunt tot in aceeasi oala, ca ma intreaba cei din familie, daca avem cumva probleme, sau de ce nu facem bebe... plus vecinii care au intrebarea asta in repertoriu, este ca un lait motiv... dar trebuie ignorati, trebuie sa gasim raspunsuri bune si sa trecem peste astea...
ca sa fim noi linistite si atunci poate vine si bebe!!
Ale...

Mergi la inceput