Aspirante optimiste > 20 (315)
Raspunsuri - Pagina 15
Jay spune:
Ruxi si Bea, da, am facut teste, negative insa.
Sangele a fost rosu, dar a durat doar2 zile, fata de 4-5 cat dureaza in mod normal.
Asa cum am zis, astazi m-am simtit tare rau, greturi puternice. Sanii ma dor, pipi fac de jdemii de ori pe zi( avand in vedere ca eu faceam inainte de maxim-maxim 2 ori /zi), sunt balonata si ma tine burta, o senzatie asa de greutate...obosesc foarte repede, urc scarile si zici ca am pietre de moara cu mine.
Trebuie sa fac un test de sange, sa vad ce e in neregula. Probabil nu se poate detecta sarcina n urina,e prea slab hormonul.Din cauza asta testele negative.
Credendo vides!
ioanara23 spune:
neatza fetili!
just 
pe burticutza! acusa vin la "odisee"....mai stau un pic pe aici, am o coloana "incolonata" de luat cu mine ![]()
, nu vreu sa plec singulica, ca-s timida! ![]()
hai la cafeaaaa! e fresh, e hot.... pt voi....
ca io m-am cam lins pe bot de acu incolo....
P.S.: iar am impuscat un test azi dim, nu m-am putut abtine, da stiu ca-s zaluda....sigur ca a doua linioara e din ce in ce mai vizibila....am insirat toate 4 testele asa unu dupe altu...si tare frumos se vede evolutia...
pupicei!
ioana
4+
kitzy spune:
Neata!
Baby multumesc mult de urari si tie iti doresc nastere usoara si la termen!!!
Eu am avut o Diana linistita, a dormit de la 22.30 pana la 5 dimineata, in sfarsti am ajuns sa ma trezesc odihnita 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
oanaiacovita spune:
Neata fetili!!!
Ce e mai buna decat o cafea facuta de o
-dutza...
Ioana, 
Kitzy, sa vezi tu ce printesa cuminte o sa ai...![]()
Niki, trebuie sa mergi la un medic sa iti prescrie analizele. E posibil ca fiecare medic sa aiba alt set de analize dupa care sa se ghideze in punerea unui pronstic.
Cu siguranta, primele analize se fac in z3-5 a cm-ului.
Jay, eu zic sa mergi la un medic...ceva nu e ok pe la tine pe acolo...
Anidaz, eu zic sa mergi la dr sa vezi ce iti spune. Nu suna bine starile tale...
Va
si o zi buna sa aveti.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
dadadada spune:
Neata fetelor!
Ce faceti? Tarea buna cafeluta.
Multumim frumos
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
ioanara23 spune:
alooo, alooooooooooooo TREZIREAAAA!!!
treceti la beut cafelutza, va asigur ca am luat si eu o gurita, asa ca sa vedem: incolonarea! care mai bea dupa mine? ....ca sa se ia...

ioana
4+
oanaiacovita spune:
Ioana,
ce bine iti sta cu semnatura de
.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
kitzy spune:
As bea si eu o cafea cu voi...
ma primiti???
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)