Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Va multumesc dragele mele Laura, Carmen si Roxana....si va doresc si voua toata dragostea din lume si baietii sa va umple sufletele de bucurie....

Pentru care are chef de petrecere....va astept pe terasa casei mele incepand cu orele 18!

si

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Neata!

|La multi ani Biky!!

Petrecere frumoasa si asteptam poze, inclusiv de la platouri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La Mutli ani, Roxi!

La Multi Ani,Biky!

Multa sanatate si impliniri pe toate planurile va doresc!

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

(s)(s)La multi ani Biky, sa ai parte de multe bucurii sa ai o zi de nastere asa cum iti doresti, cu , si !!

Laura daca nu scriem nu inseamna ca nu ne bucuram de cafea!!

Gabi, sper ca nu astepti sa pupam unde doare, multa sanatate va dorim la amandoi!

Elyanne, sanatate teroristilor tai!! Asta este, daca nu ai grija de ei.....

Imi vine sa va cert ca nu scrieti, dar nu pot ca nu scriu nici eu!! Nu m-as supara daca nu mi-ar fi teama ca se dezmembreaza stupul! Nu vreau sa nu mai fim impreuna la urmatoarele aniversari ale puilor!

La noi lucrurile sunt asa si asa: tata e acasa acum, dar neoficial, figureaza internat si merge dimineatza si seara la perfuzii...eu sutn f obosita si sunt cam racita, mi-e frica sa nu fi luat ceva din spitalul ala imputzit (de pneumo), Giulia e binisor dar cam smiorcaita (masele, fitze....),Raul pe ultima suta de metrii cu scoala, cu pregatirea pt campionatul de mini-baschet, obosit si stresat si el.....sper sa fie totul bine si sa ma vad la mare in 23 iunie si o sa vegetez acolo.....nici macar nu o sa ma gandesc - fac pauza totalaaaaaaaa!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Neata!
LAURA-OANA : ma bag la cafea, saru' mana, ca ma invart pe aici disperata ca nu mai am niciun plic, nicio doza, si e taaare naspa...
asa o lentoare in stup in ultimele zile. pai daca si matca ROXANICI e atonica, n a serbat, n a sarit cu tort, nici cu sampanie...poate BIKY ? m? ia sa facem noi putina galagie: .La multi ani, BIKY! Multa fericire!
si, poate cu frigu' asta mai animam ceva, va mai bagati si voi in case, va mai adunati de afara..
ca vreau si eu sa stiu daca dati cacao la piciulici. ca asa zice la mama si copilul si la nenea nestle, ca face bine la axoni, cupleaza dendridele mai bine . deci, dati?

ELYANNE: fara cuvinte...ca stiu ca pierzi la bani daca i ai sanatosi si ti reziliaza virusurile contractul.
GABY78: ptr cordon-o foarfeca. ptr masea- daca i de minte ar trebui sa fie de bine, parerea mea...
SIVMA: pai nu prea inteleg eu bine ce i cu branzica aia de casa, ba o dai, ba nu...poate vrei sa intrebi de cea de cumparat, cu marca....norei mele ii place numai aia calcica, facuta in casa. e mai dulce si mai putin inecacioasa. si ca sa i variez meniul, i o dau ori cu fructe, ori in budinca de dovlecei. si a facut si a mea figuri cu carnita, o perioada scurta de timp, era in perioada primilor dinti. au ei faze din astea, dar sint trecatoare, chiar daca nu au o cauza bine stabilita sau o motivatie in general.

si intrebarea nr 2: aveti probleme cu istericalele? autoritatea mea nu mai functioneaza si nora are niste iesiri de rasfat. daca nu e ca ea, se tavaleste pe jos, face podul si rasturnarea pe spate si urlaaaaa...cu lacrimi, of course...eu incerc sa i distrag atentia, dar s a marit si nu mai tine. lupta cu putere sa obtina ce vrea si eu nu cedez, dar ea nici atat. imi displace sa i spun mereu nu e voie, nu e bine, parca sint atat de multe interdictii ptr ea si incerc sa i gasesc mereu lucruri pozitive si sa o incurajez ptr ceea ce face. dar e atat de capoasa!
pupim si va asteptam la scris.

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Pisikuta noi in principiu nu-i dam Teodorei nimic cu cacao(nu se pune din cand in cand o bucatica miiiiiiica de cioco, sau un pic de prajiturica de la kinder).E ea destul de plina de energie, o mai energizez si io...Cacaoa e excitant nervos,cum e ceaiul negru, cafeau...Probabil ca vom incepe sa-i luam cereale cu cacao pe la 3ani...iar cacao cu lapte cred ca pe la 4-5.Zic si io acum, oi vedea in viitor daca previziunile mele au fost corecte
Cat despre saracii axoni, eu stau calma, sunt ei bine la dendride si fara cacao...Ai ei sunt bine, ai mei sunt cu dendridele pe bigudiuri cateodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

aha, stiam eu ca sinteti fete de treaba si imi raspundeti la obect . mda, si nora e hiperkinetica si hiperexcitata nervos. probabil ca ar incepe sa mearga in maini si sa tipe in ultrasunete . iar la mine nervii au dendridele facute permanent, ca sa nu mai pierd vremea cu bigudatul si sa arat bine fara efort suplimentar.
saru' mana si un

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Istericale a noastra nu prea e cu de-alde d-astea, dar, ni s-a intamplat si noua o faza d-asta, cu trantit pe jos si jucat teatru.Cu un ochi se uita in parchet si cu altul la noi.Eu am fost ferma, am lasat-o in pace, si in 5sec i-a trecut.Dar, v-am zis ea nu e cu d-astea, deci la cei "initiati " de mult, nu stiu care-i cea mai buna metoda, in afara de faptul ca nu-ti schimbi parerea vizavi de ce face copilul(ramai ferm pe pozitie)...
Eu , mai nou, am inceput cu fi-mea faze de genul"m-am suparat pe tine, nu mai vb cu tine-nici chiar un zambet lesinat nu-mi scapa-
ai facut ceva rau/ai stricat desi ti-am spus de m. multe ori ca nu ai voie" Vreo 2 min ma fac aia reaapoi gata, ne revenim, ne jucam, insa ea stie ca nu are voie sa faca din nou/sa strice ceea ce a facut mai devreme, si ma testeaza...cat de mult tin la parerea mea.
Sper sa fi inteles ca am vrut sa spun, ca nu mai fac corectura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Si David se mai arunca pe jos,si ce ma enerveaza cel mai tare e ca da palmi la cine apuca...si da...ca doareee.
Nu stiu cum sa-l dezvat,nu stiu de unde a invatat ca io nu dau in el...eventual una peste manute,da nu tare...Nici nu pot sa-l tin cand e nervos....
Ma gandeam ca o sa dau si eu in el sa vada ca doare ,dar cum sa inteleaga el ca nu-i voie sa dea cand io i le intorc inapoi...?
Am incercat toate cele si pana la urma am zis ca o incerc si pe asta.Acu i le intorc sa vada ca doare,si vad ca asa se potoleste...deocamdata.Desi stiu ca asta nu-i cea mai buna metoda

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Mii de multumiri si dragelor mele : Gabi78, Carmenefr, Mihaelaaa, Kitty si Pisikuta pentru urari si va doresc sa aveti parte de toata fericirea din lume.....

He...he...he....fara platouri sofisticate tura asta...io sunt sarbatorita, deci astept sa fiu servita!

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput