* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaalex spune:
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI
AIDA!!!!

Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Catrinel_17 spune:
danke, fetele!!!
MARI, MULTUMESC!!!!!
ai putea cumva sa trimiti rata la adresa mamei? iti trimit PM cu adresa din Timisoara. sau eventual, daca nu am "pierderi" pana atunci, in sept/oct vin in Bucuresti pt job!
CIUf, mai, sa stii ca m-am mai linistit cu "problema" oanei. Dar imi faceam ganduri, ca totusi, dureaza de 2 luni kk ala ciudat. dar si maselele urca greu in gingie. acuma vad eu cum o fi.
Maselele astea sunt o pacoste, jur, o doare tare pe oana, abia mananca, se trezeste noaptea, adoarme greu, plaaaaange intr-una ziua (dar NUMAI cand suntem acasa!!) afara uita, cred. Ii e tare greu, si mie la fel. Ii dau paracetamol sirop seara, nu mai merge cu homeopatie, la nici un dinte nu am patit asa. E cumplit, abia astept sa treaca.
azi am fost cu mama si oana cu masina intr-o padure de la marginea orasului, a fost tare misto. era si o fantana arteziana, dar Oana nu a intrat, nu ii place daca o stropeste apa, ii place sa fie asa, pe jos, sa se balaceasca. Si o lasasem in pielea goala, numai in sandalutze, dar nu a fost chip sa intre.
AIDA, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hii, intru acuma peste pozele Theei.
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, ti-am vazut papusa, superba, ca de obicei! chiar nu se murdareste niciodata? vreu si poze cu murdaricea, daca e cazul
mi-au placut pozele cu piticul! e in gradina voastra?
GABIFER, ti-am vazut jmekerelul harnicutz!! Ii place sa dea cu aspiratorul?
ce freza misto are!
OANA, la capitolul precedent am avut ceva comentarii pe tema "isterii", parca....
Asta seara vine tati, abia astept! si Oana la fel! dimineata cand se scula, in astea 3 dimineti cat a fost plecat, trecea pe la pat si zicea "tati nu e aici". A fost oricum super, un weekend in care am fost si io number one ![]()
gata, s-a trezit!!!! a fost scurt....
Qamar spune:
hello, fetele
scriu pe fuga, suntem la valcea pana maine
ieri am plecat singura la 6 dim pana in Alba (Micaalsa, as fi sunat, dar am avut timp efectiv numai de la 11 la 2:30, ca era ultimul autocar inapoi) la spital la bunica...
desi a supravietuit operatiei si dpdv neurochirurgical operatia a fost clean, a contactat o pneumonie-am mai spus???- care inca o mai chinuie
inca nu e nimic sigur, insa e bine ca siu-a revenit cat de cat, deschide ochii, misca maini, picioare, a vorbit putin: da, nu...INSA pe mine nu m-a recunoscut, m0a privit dar atat
inca trebuie sa mai asteptam, sa vedem daca trece organismul peste pneumonie....are pb si la rinichi, nu elimina cum trebuie si e f umflata, mainile vinete...eu efectiv nu am recunoscut-o
am pus aici o poza cu ea din 2007, inca nu imi vine sa cred ca i s-a intamplat asa ceva...
bunicul si taica-meu cred ca au slabit 10 kile fiecare, sunt terminati, i-am vazut si pe ei cateva minute...
azi am fost la manastirea Arnota undeva pe langa Valcea/Horezu si i-am aprins bunicii o lumanare- nu am mai facut asta niciodata pt nimeni, insa cred ca e singurul loc de unde poate veni minunea...
nu mai continui, ca sunt incoerenta
multumesc din suflet pentru mesaje, telefoane si sms-uri (Mari,
)
si, daca tot nu am dormit noptile astea, am profitat de netul -bun- de aici sa pun niste poze mai recente
Andreea, am apucat sa le vad si pe ale voastre, doamna Thea e adorabila
si o pupam
aida_o spune:
Multumesc din suflet pentru urari, dragele mele :) Si sper si eu sa pot aparea cu vestea ca am pus de un surior, cum zice Miha :) Miercuri merg la medicul de familie, si - daca toate rezultatele de la ecografia ovariana si radiografii sunt ok (daca nu am oasele afectate prea tare de artrita), in curind ne apucam si noi de marit clanul :) Ca destul am fost pusa pe tusha de medici...
Va pup cu tot dragul si va-mbratisez![]()
Noe,
tot binele din lume pentru bunica ta, cel mai tare m-am emotionat cind i-am vazut poza cu Bia. Doamne-ajuta sa isi revina, si nimeni din jurul ei sa nu mai sufere vazind=o asa :(
mihaser spune:
Salut!
Lady H multa sanatate si "succesuri"!

Aida tinem pumnii sa dea nenea dr unda verde!
Noe sunt super pozele! Sper din inima ca bunica ta sa se faca bine!
Va pup pe toate!
oana_pradatu spune:
Buna fetelor.
Mihaser pe viitor mi-as dori o fetita cu toate ca tata lui Alexandru tot un baietel si-ar dori.(cred ca fetitele sunt mai cumintele decat baieti)
Noe insanatosire grabnica bunicii tale,sper sa scape cat mai repede.
alorea16 spune:
Ce faceti fetelor? Nu este nimeni astazi? Eu sunt singurica?
In sfarsit am reusit si eu sa intru si sa-i urez si eu AIDEI "LA MULTI ANI " SI MULTA MULTA SANATATE!!! Aida scuze de intarziere.
Sa auzim curand de bebe.
Fetelor noi suntem foarte agitati ne mai ies dinti

Suntem in urma rau de tot la capitolul dintisori.Din cauza asta avem probleme si cu papa si o dispera pe Titi(soacra mea ).
Mihaser
mai sunteti tare scumpi!
Noe sanatate multa bunicii.
Andreea am vazut pozele sunteti tare scumpe.
Va pup dulce si numai bine!
ANA si ANDREI CRISTIAN
MA FAC DIN CE IN CE MAI MARE
ciuf spune:
Mama, ce repede mai trecu si we asta. De vineri am plecat camping, undeva in sudul statului unde noptile sunt mai calduroase decat in partea de nord. Am tintit catre Dunele de nisip. Insa cum acolo niciodata nu gasesti loc liber in camping, numai daca faci rezervare, am campat undeva la o ora distanta de Dune, intr-un parc care a fost numit primul parc national in Co. Vineri seara am fost la amfiteatrul din parc unde timp de o jumatate de ora s-a tinut o lectie educativa despre bufnite. Habar nu aveam despre owl pellets, ca bufnitele dupa ce prind un soarece sau pasare (prada, in general) scuipa oasele (vomita e cuvantul cel mai potrivit) intr-un gogoloi (o amestecatura de oase cu resturi de blana sau pene). Eh, acel gogoloi ne-a fost parvenit intr-o folie de aluminiu, sterilizat si gata de disecat. In urma “disectiei” a trei gogoloaie (pellets) am scos la lumina doua o perechi de falci si doua cranii de soricei. Luca a fost tare fascinat si si-a pastrat oscioarele intr-o punguta ca sa le duca la gradinita sa le arate la colegii lui.
Sambata am mers la Dunele de nisip ca se arata a fi o zi cu vant si noi, mari pescari, stiam ca pe vant nu se pescuieste si deci nu aveam prea multe de facut in parc. Asa ca am urcat in masina si ne-am dus catre punctul nostru touristic. Drumul pana acolo este foarte frumos.
Dunele de nisip pareau micute de la distanta, aflate la poalele muntilor Sangre de Cristo. Si ne-am convins de inaltimea lor numai cand le-am urcat.
Vanturile si ploaia au contribuit la formarea lor. Vanturi ce bateau din doua directii: de la poale catre varf si de la varf catre baza muntelui. Am inteles ca dunele isi schimba tot timpul sculputura, capata noi forme. Aici nu vorbesc despre cele mari care sunt cele mai inalte dune din America de Nord. Peisajul era desertic si monochromatic , care ma ducea cu gandul la Cairo. Tot ce se putea vedea, intr-o directie, erau dunele. O imensitate de mare de nisip (fin precum cel din clepsidra) ale carei varfuri atingeau un cer senin, albastru. De la visitor center ni s-au dat pliante despre istoria dunelor si precautii ce trebuiesc luate in anumite situatii. Vara este foarte greu de urcat dunele pentru ca nisipul este incins de caldura si trebuie sa porti incaltari cu talpa groasa si sa bei multe lichide.
Din mai si pana la jumatatea lui iulie (depinde cat de bogata a fost iarna in zapezi) se formeaza un rau la baza dunelor. Rau ce curge in valuri ritmice (cand curge mai incet, cand are un debit mare). Coborand de pe dune, ne-a fost dat sa vedem, sub ochii nostrii, cum inainta un raulet (desprins din raul principal), ce tocmai se forma.
Pana sa ajungem la locul principal, am fost surpinsi sa vedem lume cu goggles, snowboard sau sanii. Chiar ne intrebam ce or face cu ele, ca zapada nu era pe soarele ala. Si iesiram din dilemma. Lumea le folosea ca sa isi dea drumul din varf pe dune.
In rau era puzderie de copii ce erau in elementul lor. Apa nu foarte rece si nici adanca. Taman buna de o leorcaiala. La poalele dunelor, pe unde curgea raul se formase si vegetatie. In rest, de-o parte a raului erau muntii, predominand verdele, iar de cealalta parte dunele in beige-ul lor autentic.
Ghinionul nostru a fost sa prindem un vant naprasnic acolo. Tata a avut curajul sa urce pana in varful celei mai inalte dune ca sa ne descrie peisajul de acolo. Nu multi reauseau sa ajunga in varf. Urcarea era a naibii de grea, trebuia sa o faci in zig-zag, aveai locuri unde ti se afunda piciorul pana dincolo de genunchi. Ca sa nu spun ca iti punea opreliste vantul care iti biciuia picioarele cu nisipul sau pietricele aruncate (daca purtai pantaloni scurti, cum a fost in cazul nostru). Noi am reusit sa urcam putin de tot, de la poale ni se parea totul foarte aproape, insa urcam si aveam impresia ca nu am inaintat deloc, iar vantul ne facea sa ne tot oprim. Am reusit si noi sa urcam pe un varfulet si cand ne uitam in partea cealalta a dunei era prapastie. Ne era teama nu cumva sa ne sufle vantul in prapastie (pe noi mai putin, dar de Luca ne era mai frica). Acela a fost punctul care ne-a facut sa ne intoarcem. Am coborat in asa fel incat am ajuns in prapastia ce o vazusem de sus. Fiind déjà jos, in ea, nisipul vazut de jos era imprastiat orizontal. Il vedeam ca fiind o perdea de nisip.
Si uite asa am gustat un pic din atmosfera unui desert, am vazut cam cum pot trai beduinii.
In rest, la camping am facut hiking si tentative de pescuit. Insa cum suntem niste pescari amatori, versurile din cantecelul asta ni se potrivesc perfect: http://www.youtube.com/watch?v=Y3aTSsvQNBc
Azi imi pleaca tata. Suntem incurcati cu Eva ca inca nu s-a eliberat nici un loc la gradinita unde merge Luca. Probabil o voi lua cu mine la munca. Mai am o colega care lucreaza la Finante si care de cand a nascut vine cu fetita ei de trei luni. Biroul ei arata ca un nursery room, dotat cu tot ce ii trebuie. Norocul ei e ca nu lucreaza direct cu clientii, cum de altfel nici eu nu o fac. Deci sper sa reusesc sa o aduc pe Eva o saptamana cu mine. Usor nu va fi ca ea se plictiseste repede.
Sper sa nu va fi plictisit cu impresiile mele.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea