Lcd sau Plasma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Tala

inca un PS: am vazut cum arata un LCD, chiar mai multe...si din cauza asta am si 'tupeul' sa spun ca sunt proaste.

Mie chiar imposibil sa te cred !

Da , musai HD!

ca vb fetele de LG (lcd) nush de ce dar Bravia mia placut mult mai mult ca definitie ( a culorilor)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, iti spusei io de ieri sa iei sony bravia lcd!

La future shop au ala full hd si daca ai rogers mai primesti gratis pe un an hd box. Mergi in magazin si vorbeste cu baietii aia, sigur te lamuresc, sunt unii "right on". Multe "avantaje" pe reclama la teveuri nici macar nu sunt vizibile cu ochiul liber la o folosire obisnuita. Diferenta de pret dintre lcd si plasma nu-i chiar asa de mare. Si nici la calitatea imaginii.

Iar preturile, sunt o adiere, las' ca-l schimbi cand se demodeaza. Sa ma vezi pe mine in mileniu trecut c-am dat de 3 x pretul unui hd pe un sony wega cat o huiduma si acum nu-l duce nimeni ca-i cat un tanc de greu. De astea "slim" ne scapam mai usor. Eu ma pastrez pt era "tv 4d". Poate atunci m-apuc sa ma uit la tv si eu.

Editai sa-ti zic... ca tot in dealul cu hd box pe un an era acu nu demult si un sony home theatre inclus. Not bad.

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Tala - slim = subtire, de-l pui pe perete, nu e barosan in spate! Nu e ceva special, adica sa fie TV LCD, plasma si slim! Si intr-adevar, si eu ma indoiesc ca ai vazut vreun TV LCD. Mai ales daca e si HD - TVul, dar si canalele sa fie emise HD. Nici in realitate nu vezi atit de clar.

Sony as fi sugerat si eu. Bravia, dar mai stii ce modele or sa mai scoata in curind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Oh,Tala,tu la asta te refereau,adica ca e TV-ul subtire?
Am crezut ca e vreo noua gama de televizoare de care nu am auzit.

Cum au spus si fetele inainte,toate astea sunt subtiri,adica ne-bombate in spate:-) pentru ca doar asa il poti pune pe perete.
Deci,plasma sau lcd= Slim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, multam de sugestii
vad ca voi imi recomnadati sony, dar in research-ul meu am dat de faptul ca pioneer e pe primul loc, dar e intangibil ca pret, apoi panasonic
uffff, cred ca reducerile de vara vor decide

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

cred ca va simtiti tare bine gandindu-va ca ce smekere sunteti ca aveti LCD. locuiesc in romania, dar nu in pestera. am specificat f clar ca LCD-ul nu e bun pt receiverele de la Dolce, Digi etc...si repet TV Slim = TV cu tub mai subtire - nu atat de subtire ca LCD sau Plasma - care defapt nu functioneaza cu tub. dati o raita pe la o reprezentanta Panasonic, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, si apoi intrati si pe celelalte topicuri de pe site, nu ca sa raspundeti intrebarilor initiatorilor lor, ci ca sa faceti putin mishto de cei care incearca sa faca lucrul asta.

Mergi la inceput

tala, te rog sa nu te superi, eu n-am inca nici lcd nici plasma, si sunt in mare dilema

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

tala, te rog sa nu te superi, eu n-am inca nici lcd nici plasma, si sunt in mare dilema

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai, nu te supara pe noi! Uite, recunosc ca am cautat pe gugal si am gasit ca Slim TV sint DLP-uri mai subtiri decit DLP-urile normale. Care tot ecran LCD au, dar un alt sistem de proiectie a imaginii pe ecran (cu retroproiectie). Noi avem DLP, stiu cum e, mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe scurt si daca doriti explicatii tehnice va rog sa folositi Google.

1. PLASMA este net superioara ca imagine LCD-ului.
2. PLASMA consuma mai mult curent electric si este mai grea.
3. Pentru Romania, LCD performant este o mare teapa, pt ca la noi transmisia este foarte proasta -> vedeti mingea patrata la footbal !
4. NU dati banii pe FULL HD pentru ca nu merita (in Romania). HD ready este mai mult decat suficient.
FULL HD poate fi folosit doar daca aveti player BLU-RAY !
5. In Romania, plasme excelente gasiti la www.cel.ro/televizoare-plasma/panasonic/" target="_blank">Panasonic si www.cel.ro/televizoare-plasma/lg/" target="_blank">LG.
Panourile sunt cam la fel, doar conectica difera, asa ca va orientati in fct de dimensiuni.
6. TV-urile cu retroiectie sunt acum o mare teapa. Candva erau o solutie pt cei care doreau TV mare la un pret acceptabil.

Eu o sa iau saptamana viitoare o plasma mica, de www.cel.ro/televizoare-plasma/televizor-plasma-panasonic-th-37pv7p-l/" target="_blank">37 inch de la Panasonic, pt un dormitor.

P.S. Puteti incerca si pe alte magazine online; eu pe asta il folosesc (nu doresc sa fie reclama)

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput