Laparoscopia

Laparoscopia | Autor: pysypisi

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,peste 2 zile merg sa fac o laparoscopie,asi vrea sa stiu care mai sunt preturile,eu am avut o extrauterina am ramas cu o trompa,la hsg mi-a iesit pe trompa stanga negativ iar pe cea dreapta lent pozitiv(f curios pt ca pe dreapta o am taiata).Intrebarea mea este pentru cele care au avut aceiasi problema cu a mea si anume a-ti ramasa insarcinate dupa laparo,povestimi din experienta voastra,va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_clara spune:

eu am facut laparo in noiembrie anul trecut. este ok nu simti nimic,dar dr. meu a zis ca pot ramane insarcinata santem in iunie si nu am ramas deloc. ma programez saptamana viitoare la el sa vedem ce mai spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna irina_clara,dar ce ti-a spus dupa laparo,ce ai avut si ce au rezolvat?Eu am facut laparo am aproape o luna,am avut trompa incalcita si mi-au curatat ovarele(decorticat)deci au rezolvat totul,urmeaza sa mai fac un control in legatura cu ovulatia si apoi sa-mi dea unda verde la.Iti urez succes si poate o sa mai vb la <<gravidute dupa laparo>>pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ma puteti informa si pe mine in legatura cu costul laparoscopiei? Sunt programata pentru joi si nu am cea mai vaga idee cat ar trebui sa dau si cui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai in primul rand unde si cu cine o faci?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

O fac la CFR 2. Dr. Mihalache Florina. Multumesc de promtitudine.

Mergi la inceput

Buna,eu am facut laparo la iasi,si am dat 500 lei la dr. 150 lei la ajutorul dr. 100 lei la anestezist si 30 lei la asistenta.Iti doresc sa-ti rezolvi problema i apoi sa faci bebelu.Tu ce probleme ai?Succes si multa sanatate!

Mergi la inceput

Pysypisi,
Multumesc pentru informatie. Nu aveam nici cea mai vada idee. In dupamiaza asta ma interneaza iar maine pana in pranz va vavea loc laparoscopia. Impresii o sa-ti impartasesc dupa. Sper sa fie totul bine sau sa se rzolve problema daca este una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_clara spune:

spune-mi cum a fost la laparo?

Buna pysypisi, spune-mi ce ai facut la laparo? am vazut tarziu mesajul, iarta-ma. eu am fost la Giulesti si ma costat 200ron pt. dr. si 150ron pt. asistenta, dar am fost multumita pt ca nu am simtit absolut nimic, dupa, a fost un pic mai greu. dar a trecut.am avut multe aderente si am inteles ca se fac de la raceli dese netratate corespunzator. vineri ma intrenez din nou pt. niste perfuzii. ceea ce trebuie sa faci si tu dupa. este obligatoriu.

iti urez bafta multa in continuare.

Mergi la inceput

Buna fetelor, ,irin_clara am rezolvat tot ce trebuia la laparoscopie totul a fost ok nu am avut probleme nici dupa ci doar eram ingrijorata de cum arata buricul meu nu credeam ca o sa revina la forma lui,acum sunt multumita si de acest aspect deoarece si-a revenit.Mie dr.mi-a dat clostilbegyt din ziua a treia pana in ziua a saptea si apoi in ziua a 11 a am fost la monitorizarea ovulatiei m-i sa apus ca totul este bine doar ca am glera(lichidul care conduce spermatozoizii)scazuta dar pana in ziua ovulatiei cred ca sa m-ai format.Mie nu mi-au fost recomandate perfuziile despre care zici tu,iar acum lucrez la bebe sa vedem daca avem noroc luna aceasta.Cred ca nu am omis nimic astept vesti de la voi si va urez multa sanatate si bebici frumosi si sanatosi,

Mergi la inceput

Buna ziua,
Gata am facuta laparoscpia. La mine totul a fost in regula, totul arata foarte bine. Urmeaza sa repete si sotil spermograma si speram ca s-a mai inbunatatit. Am primit recomandarea de a lua Dufaston sau Utrogestan din ziua 16 pana in ziua 26. Sa vedem ce iese.

Mergi la inceput