Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Fetelor am vazut ca ati intrebat de sprayul de camera. am o intrebare colaterala: credeti ca pastilele pt tintari i-ar face rau lui bebe? ca vine vara si la mine in zona sint destul de multi tintari (eu sint victima lor preferata, de sotul nu se ating). i-as pune seara aparatul in priza la el in camera, insa nu stiu daca e ok. voi ce ziceti?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Eu cred ca fac mai rau tantarii care se aseaza pe toate mizeriile si sug sange de la cine stie cine...bleah ca mi se face scarba...si apoi vin pe pielicica lor fina si sensibila si isi infig trompa. Ufff ca am o ciuda pe astia ca nu dau cu nimic sa dispara tantarii si mustele.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Si eu i-am dat Colargol buburuzei, cand avea 2 luni, ca avea muci undeva intre nas si gat (asa se-auzea). Farmaciile Dona il mai prepara.

Roli, vroiam sa-ti spun, a propos de 37 de ani (ca ziceam eu ieri ca as fi prea batrana pentru bb2) ca asa simt eu (bine, eu ma simt baba si acum, la 34), c-as fi prea batrana.
Acum, depinde de fiecare!

O pt tine si sper ca n-ai luat-o ca o ofensa.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am si eu o clipa libera si am intrat sa vad ce mai faceti. Nu stiu de ce, dar de cateva zile mi se pare ca trece timpul ffff repede. Nu reusesc sa mai intru pe net cu zilele, si parca tot nu fac cine stie ce mare lucru prin casa. Cred ca si Daria e "vinovata" de lucrul asta - s-a schimbat la 180 de grade: nu mai doarme in timpul zilei decat cand iesim afara iar cand stam in casa este o neastamparata se intoarce de pe spate pe burta de zici ca are motoras la fund. O clipa daca imi iau ochii de la ea, in secunda urmatoare e pe burta. Si sta pe burta minute bune, pana se plictiseste si incepe sa planga. O intorc pe spate, dar tot plange , probabil ar vrea in brate . Nici seara nu mai adoarme in patutul ei, ca pana acum - ori o iau in pat cu mine, ori o plimb cu caruciorul prin casa, pana adoarme . Si asta este abia inceputul...
Si am si o veste proasta - sunt racita cobza! Ma rog sa nu raceasca si Daria mai ales ca trebuie sa-i fac vaccinul... Cam ata despre noi. Ma apuc sa mai citesc din urma, sper sa ma lase printzesa.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, nici eu nu stiam ca e bun si pt copilasi lioton gel. eu am folosit pt epiziotomie, mi l-a recondat moasa si a fost f bun

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla ca musculite ca anul asta nu am mai vazut de nu mai stiu cand...Cand ies in parc toata lumea da din maini ca sa alunge musculitele. Cand au astia de gand sa dea cu insecticide? La toamna?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Shose mie imi place a doua invitatie. M-am mai uitat si la celelalte poze - ce frumoasa si grasunica e pipetzica! Si de tine ce sa mai zic? Super sexy si nu-mi vine sa cred cat de bine arati dupa o nastere!
De mine ce sa zic? Mai am de dat inca vreo 8,9 kg jos...Apropos de asta ce credeti ca ma intreaba cumnatzica mea "iubita" la o luna de la nastere? "Pe al doilea nu ti l-a scos?" o idioata. Dar sa vad cum o arat ea dupa nastere ca tocmai e gravida in patru luni - mai ales ca ea era mai grasa decat mine si inainte...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Intram si noi in clubul bebeilor carora nu le plac caldura Adevarul e ca la asta seamana cu mine... Saptamana viitoare vreau sa mergem la mama la tara sa stam cateva zile si cred ca o sa plecam cu noaptea in cap ca sa nu fiu nevoita sa dau drumul la AC.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele
Am intrat si eu sa va salut pe toate
Noi suntem bine , crestem frumos , nu avem nici o problema multumim lui Dumnezeu, azi am fost si noi la vaccin , s-a comportat foarte bine , a tipat doar cand a intepat-o dr in rest a fost tare cuminte , mi-a spus in schimb dr ca Maria da in obezitate desi mananca numai lapte , inca nu am inceput diversificarea , am asteptat sa-i fac vaccinul si pe urma sa incep , de maine va trece si ea in randul bebelusilor papaciosi .
Maria face si ea rostogoliri multe pe zi , sta pe burtica ii place tipa de fericire , in schimb nu se mai intoarce de pe burta pe spate inca nu poate
Si eu am folosit Calargol picaturi pentru nas sunt foarte bune .
Va doresc la toate fetele numai bine si am sa incerc sa mai intru cand voi avea timp , va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multe pentru Maria!

Eu zic sa nu-ti faci ganduri cu predispozitia ei la obezitate; mie mi-a spus pediatra ca problema obezitatii se pune dupa 1 an jumate, pana atunci copilul isi formeaza metabolismul si poate fi mai gras sau mai slab decat normal.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Shose

[red]De la farmacie au zis sa nu ii mai dau vigantolul vara...dar doc de familie nu a zis nimik,....asa ca eu continui.

Of ce tuta...de ce nu si-or tine gura daca habar n-au pe ce lume sunt. Pana la 2 ani se dau permanent. Dupa 2 ani nu se mai da vara.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput