Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 17

natynic spune:
Simo, Ariel are dreptate...in mod normal la varsta dar mai ales la greutatea Barosanului, ar trebui sa manance de 5 ori pe zi; acuma, cica cine papa exclusiv san nu devine obez, totusi el are mult peste greutatea normala plus aceste grasimi in sange crescute. Deci nu zice nimeni sa-l infometezi, incearca treptat-treptat sa-i cresti intervalul dintre mese si da-i ceai neindulcit intre mese ca sa-l mai "pacalesti". Iar tu mananca mai putine dulciuri! (ele sunt principala sursa a trigliceridelor);mai ai si tatal diabetic, ar trebui sa te abtii cat mai mult.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

delphin spune:
David al meu mananca de 4 ori pe zi, e grav doctor?
va pupacesc pe toate, olgutza esti o dulce, iar Cristina...chapeau bas ca altceva nu pot spune!
Vazut toate pozele!
fug!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

natynic spune:
Auziti, mai surorilor, da' ce, noi mancam la fel?! Unii poate o data pe zi (vezi barbatu-meu), altii de 5 ori! De ce bebeii ar fi altfel?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
am venit de la plimbare in Tineretului, am stat si la un suc/bere la Cafeneaua Actorilor! si s-a intamplat sa ne hlizim cu Mufa acolo, si a dat-o, frate, intr-un ras in hohote, pentru prima data, cu sonor!!!!.nu ne venea sa credem, a fost un moment superb!!!
olgutza cu masina plecam la greci, ca si anul trecut.A fost ok, sper sa fie si acum la fel!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

amira_roxana spune:
ce ginere razacios am! sa-ti traiasca baiatul vesel cuscra! si nora-ta face progrese: apuca o jucarioara si o tine cu manauta ei! m-a distrat f tare!
da' poze cand ne arati?
cristina sunteti niste frumosi!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Simo27 spune:
Naty si Ariel,pai eu ii dau sa pape cam asa:dimineata la 6,apoi la 9 ,12,3 si de obicei peste masa asta sare ca doarme mai mult,6,9 si poate inca o data noaptea,asta daca se trezeste!in fine,nu e mereu asa,poate o data ii dau si la 2 ore jumate,ca urla de foame... si cu dulciurile,parca nu ma pot lasa.....da,nu mananc in cantitati mari,si nu in fiecare zi
...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

luny spune:
maine, cuscra, sper sa pun poze, numa sa am si timp...nora mea pentru progresele facute!..cum e cu bibele, s-a razgandit. il vrea?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
Doamne, Simo, daca ar manca Iulia asa cred ca ar varsa non-stop
Am facut baita singura!! Randunoiul e bolnavior, are o criza ulceroasa si zace...si adormise la ora baitei. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am spalat copila. A fost un inger, n-a plans, nu s-a zbatut din contra, s-a proptit in piciorute ajutandu-ma astfel sa o sustin...ce mai, suntem o echipa beton! Ma rog, n-am reusit sa o clatesc la sfarsit pe spate caci nu o pot tine cu o singura mana dar asta e.
Uitati la ce ora scriu...puteti crede ca mitingul nu s-a terminat??? Dupa baita Iuliei si dupa ce i-am dat sa manance m-am repezit si eu un sfert de ora acolo; m-am intors cu urechile infundate ca de la discoteca . As mai fi stat sa tzopai, dar mi s-a facut dor de puii mei, unul bolnav si unul mic-mic... Au fost si artificii-bombardament...noroc ca fata doarme dusa. Dar mi-au zornait termopanele, pe cuvant!
Naty
Iulia mea

bubu05 spune:
Buna seara scumpelor!
Bai, n-am avut net 2 zile si apoi cu treburi si cu copilasii...n-am mai avut timp sa intru si mi-e dor de voi!
Felicitari puilor botezati in we ce a trecut!
Clau, la multi ani si sa fii sanatoasa, sa te bucuri alaturi de scumpii tai!
Am vazut pozici cu Iulia scumpa de la botez!
Celelalte fete, nu ati pus poze??
Stefanutul meu gangureste si zambeste de cateva zile si ma topesc toata! E f. cuminte noaptea, se trezeste o data pe la 2-3 si apoi la 5-6 dimineata, adoarme apoi la loc pana la 9-10.
Noi mai avem o luna pana la botez...parca nu mai am rabdare...abia astept!
Eu sunt la fel Nu ma mai doare nimic, dar pe partea cu hemoroidul ma fisurez cand merg la baie
, iar pe partea cu fofo inca nu s-a lipit de tot....bine ca nu ma mai doare!
Nu m-am mai dat nici cu oximed ca m-am iritat.inrosit putin pe-acolo si am zis gata si cu asta, insa a fost f. bun, si-a facut efectul.
Cred ca trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa ma duc la control...
De Galactogil subscriu si eu ca e nemaipomenit de bun! Se face laptic en-gross de la el!
Mai am ceva de recuperat, ca ati scris, nu gluma...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

CristinaGoji spune:
Mulumim de aprecieri si lui Simo, Delphin si Roxana!, dar daca spuneti ca arat bine datorita acestei poze o sa va dezamagesc putin, aia e sora'mea
, mai tinerica cu vreo 8 ani decat mine, si mai slaba cu vreo 20 de kile
. In restul pozelor sunt eu. Mersi oricum, mi-a mers bine pe inima
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria